Şimdi Ara

Enpara ile internet harcamanıza %20 iade...Efsane kampanyanin devamini bekliyoruz. (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.583
Cevap
47
Favori
99.520
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eve gelmeseler olmuyor mu? Misafir uğurlayacak bir düzene sahip değilim, başka alternatif varsa, başvurmak istiyorum. Bilen bir arkadaş aydınlatırsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narthyard

Eve gelmeseler olmuyor mu? Misafir uğurlayacak bir düzene sahip değilim, başka alternatif varsa, başvurmak istiyorum. Bilen bir arkadaş aydınlatırsa sevinirim.

Ben üniversite kantininde ağırladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Eve gelmeseler olmuyor mu? Misafir uğurlayacak bir düzene sahip değilim, başka alternatif varsa, başvurmak istiyorum. Bilen bir arkadaş aydınlatırsa sevinirim.

Kapıda imzalayıp yollayabilirsiniz hocam. Zaten zarfı verip imza alıp gidiyorlar. Araçlarıyla gelip gidiyorlar hemen
  • quote:

Ev müsait değil deyin kendi geldikleri araçta işlemleri yapıyorlar.
  • kimlik fotosu da çekiyorlar, yeterli ışık olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

kimlik fotosu da çekiyorlar, yeterli ışık olmalı.

Bende çekmediler. Gerçi ben önceden çekilmiş vermiştim sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: TunaV

quote:

Orijinalden alıntı: gewa

ilk sayfada ki enpara geçen siteler arasında mormani de gösterilmiş ama malesef geçmiyor.

Onceki mesajlarda orada kartini kullandigini soyleyen birkac kisi olmustu. Sitede 3d odeme secenegi de gorunuyor. Siz denedinizmi 3d ile odemeyi?

ödeme ekranına kadar gittim ne 3d seçeneği ne de debit kart seçeneği var.telefon ettim encard geçmiyor havale yapabilirsiniz dediler.
  • Dostlar sağ olun, böyle bir seçenek olabileceğini düşünemedim heyecana kapılıp. Tekrar teşekkürler.
  • Yahu arkadaşlar bendemi cenabetlik var sungurlu/çorumda oturuyorum 8aralıkta basvurdum 9aralıktan itibaren musaitim dedim kurye görevlendirildi diye MSG attilar ne gelen var ne giden kurye kapı duvar gönderi no yoksa telefona bile cikmiyolar ne yapmaliyim ilk başvuru bu kadar bekleyen olduğu

• quote:

Orijinalden alıntı: ravanel

Yahu arkadaşlar bendemi cenabetlik var sungurlu/çorumda oturuyorum 8aralıkta basvurdum 9aralıktan itibaren musaitim dedim kurye görevlendirildi diye MSG attilar ne gelen var ne giden kurye kapı duvar gönderi no yoksa telefona bile cikmiyolar ne yapmaliyim ilk başvuru bu kadar bekleyen olduğu

oho ben 2 haftaya yakin bekledim

• Narthyard N kullanıcısına yanıt
    Ben bir çay bahçesinde buluştum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefona mesaj ne kadar zamanda geliyor? BKM ile ürün aldım N11'den çarşamba akşamı.
  • 23 aralıkta gelecek ben de bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeRMİNaaRD -- 20 Aralık 2013; 11:44:24 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ben cuma günü basvurumu yaptım pazartesi aradılar geldiler istanbuldanım ama ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: tvyayini

Enpara %20 iade işi 31 aralık'a kadar mı? Sonra ne olacak?

sonra bitecek işte

sizi aradıklarında kartı ve hizmet nasıl bulduğunuzu sorduklarında

güzel dersiniz fakat tekrardan %20 iade benzeri kampanyası yaparsanız daha da iyi olur deyin

çünkü %20 olayı bittikten sonra pek bir cazibesi kalmayacak ..
    bir tek yüksek faizi kalıyor ama zaten faizden güzel birşeyler kazanabilmek için min 100.000 kaynak gerektiriyor ..
  • sanal pazar üzerinden yüzde 20 iade alan varmı aranızda ?

gold dükkan olması gerekiyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snatch1903 -- 20 Aralık 2013; 13:50:33 >
  • az once bende encard'ıma kavustum. teslımat ıcın gelen yetkılı cok ılgılı ve guleryuzluydu, her soruma cevap verdı detaylı olarak.
    2014 yılında kampanyanın devam edıp etmemesı ıle ılgılı bır bılgı vermıyorlarmıs. Fakat yenı kampanyalar olacakmıs, belkı daha ıyı kampanyalar bıle olabılır dedı.
  • ECA Confeo Plus kombi almak istiyorum. Kombiyi alabileceğim Enpara iadesi geçerli bir site bulamadım. Nereden alabilirim, Yardımcı olabilecek kimse var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaRanTuLa_MY

ECA Confeo Plus kombi almak istiyorum. Kombiyi alabileceğim Enpara iadesi geçerli bir site bulamadım. Nereden alabilirim, Yardımcı olabilecek kimse var mı?

aradığınıza emin misiniz?

http://www.gold.com.tr/eca-confeo-plus-24-hm-hermetik-cift-esanjor-dijital-3-yildiz-verim-20-000-kcal-h-kombi_u
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzy255

quote:

Orijinalden alıntı: TaRanTuLa_MY

ECA Confeo Plus kombi almak istiyorum. Kombiyi alabileceğim Enpara iadesi geçerli bir site bulamadım. Nereden alabilirim, Yardımcı olabilecek kimse var mı?

aradığınıza emin misiniz?

http://www.gold.com.tr/eca-confeo-plus-24-hm-hermetik-cift-esanjor-dijital-3-yildiz-verim-20-000-kcal-h-kombi_u

Cevap için teşekkürler. Ancak en ucuz aşağıdaki linkten kargo dahil 1.595 liraya alınabiliyor. Gold' dan enparayla birlikte alsam 1640 liraya, yani daha pahalıya geliyor. Enparayı kullanmanın hiçbir anlamı kalmıyor, bu yüzden 3D Secure sistemi geçerli daha ucuz bir yer arıyorum. Sanırım daha ucuza bulamayacağım.

http://www.kombici.com.tr/odeme.aspx?id=eca-confeo-premix-s-24kw-20640-kcalh-yogusmali-kombi

• 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.