Şimdi Ara

Enpara ile internet harcamanıza %20 iade...Efsane kampanyanin devamini bekliyoruz. (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.583
Cevap
47
Favori
99.520
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim anladigim kadari ile 3D islem yapilan tum sitelerden iade alabiliyoruz.

http://www.avea.com.tr/ kontor yuklersem iade alirmiyim sizce bence alirmisimm gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahşi Hindi Süprizi

Benim anladigim kadari ile 3D islem yapilan tum sitelerden iade alabiliyoruz.

http://www.avea.com.tr/ kontor yuklersem iade alirmiyim sizce bence alirmisimm gibi geliyor.

Kontore iade verilmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Super Ray kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enpara n11.com da geçiyormu arkadaşlar? Yani kampanyadan ordanda yararlanmak mümkün mü?
  • d&r da bkm ekspress var ama ona pek güvenmiyorum. o yöntemle ödeyenlerden yatırılmayan paralar olduğunu duydum. normal bankamatik kartını da kullanabiliyor muyuz? ilk mesajda göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: WADE46

kartım geldi arkadaşlar şimdi kasım ayı indiriminden yararlanmak içim 30/11/2013 500 tl bir alışveriş yapsam birde 01/11/2013 500 tl alışveriş yapsam 200 tl parça parçada olsa hesaba yatar mı ?

• İlk alışveriş Kasım ayı içinde ve ikinci alışveriş Aralık ayında olursa ilk alışverişin iadesi Aralık ayında ve ikinci alışverişin iadesi Ocak ayında olmak üzere iade alabilirsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

İlk alışveriş Kasım ayı içinde ve ikinci alışveriş Aralık ayında olursa ilk alışverişin iadesi Aralık ayında ve ikinci alışverişin iadesi Ocak ayında olmak üzere iade alabilirsin...

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

Enpara n11.com da geçiyormu arkadaşlar? Yani kampanyadan ordanda yararlanmak mümkün mü?

Evet hocam, yararlandım ben geçen ay.
  • İnternetten yapılan fatura, sigorta, vergi vb. ödemeler, bağışlar, cep telefonu TL yükleme işlemleri, ön ödemeli kartlara bakiye yükleme işlemleri (ör: Multinet), altın, hisse senedi vb. yatırım aracı alış satış işlemleri, BKM Express hariç diğer ödeme sistemleri (ör: Paypal) aracılığıyla yapılan alışverişler, siparişi internet üzerinden verilmesine rağmen ödemesi EFT/havale yoluyla veya teslimat anında fiziksel POS'lar üzerinden yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

• özgür çeyizde bkm ile ödeme var acaba en para geçerli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barakuda1

özgür çeyizde bkm ile ödeme var acaba en para geçerli mi?

BKM varsa ve fatura, sigorta, vergi vb. ödemeler, bağışlar, cep telefonu TL yükleme işlemleri, ön ödemeli kartlara bakiye yükleme işlemleri (ör: Multinet), altın, hisse senedi vb. yatırım aracı alış satış işlemleri gibi birşey değilse kesin geri ödeme alırsın.
  • Cevap icin tesekkür ederim tamamiyla unutmusum ben o kismi , bu fatura olayini enpara ustunden odemeler kismindan yapilanlar olarak dusunmustum , yani farkli bir site uzerinden yapilirsa olabilir gibi dusunmusum , yanlis olmus : )
    Tesekkürler tekrardan
  • Don Quilote kullanıcısına yanıt
    GG, Sahibinden ve Sanalpazar(Gold mağaza hariç) Encard kullanılmıyor.
    Ayrıca Sahibinden %8 değilde %7 komisyon alıyor
  • Defacto internet mağazasında geçen ay geçerli olan Enpara(BKM ile) nedense bu ay geçerli değil.
    DF MH ile görüştüm, BKM ile Encard ödemesi yapılmıyor dedi Banka Kartı kısmında yapabilirsiniz ama o zamanda iade alamıyorsunuz
    Enpara MH aradım, durumu anlattım incelemeye aldılar.
    BKM kayıt oluşurdum bizimle alakası yok banka ve iş yeri ile alakalı dedi bilgilendirme yaptı.

Yani bir siteyi daha kaybettik Konu sahibi arkadaş güncellerse sevinirim.
  • l.a.c.i.w.e.r.t kullanıcısına yanıt
    Hocam artık iş BKM ilede sonlanmıyor, Enpara ile üye işyeri arasında anlaşmazsızlık oluyor bkz. Defacto (üstte ki mesajım) geçen ay iade aldım bu ay 3/1 dediler.
  • Arkadaşlar en paraya başvursam ne zamana gelir? (Denizlideyim)

• dün siteden kart başvurusu yaptım ssd alacaktım ama ürünü kredi kartımla taksitli almak daha avantajlı geldi ve aldım. şimdi bu encard başvurusunu iptal etme şansım var mıdır?
  • ben başvurdum bakalım hayırlısı 2 ay faydalansak bile 200 lira 200 liradır, ki bu kadar müşteri topladıktan sonra kampanyalarına ara vereceklerini düşünmüyorum
  • arkadaşlar pdateknoloji.com dan alışveriş yapıp mesaj alan oldu mu.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.