Şimdi Ara

Enpara ile internet harcamanıza %20 iade...Efsane kampanyanin devamini bekliyoruz. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.583
Cevap
47
Favori
99.484
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben amazonda kullandım . Ödeme yaparken 3D secure kullanmadım ama mesaj geldi yani iade hakkı kazandım. Örneğin aliexprees , amazon gibi sitelerde 3d secure var mı?
  • Lensal.com veya başka lens sitesi deneyen var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enpara bir anket göndermiş. enpara'nın kart aidatsız kredi kartı çıkarsa alır mısınız diyor? tabi ilginç başka özellikleri de var. mesela alışverişlerden hiç puan kazandırmayacakmış ancak zaman zaman belirli marka ve sektörlerde cazip kampanyalar olacakmış vs....
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

enpara bir anket göndermiş. enpara'nın kart aidatsız kredi kartı çıkarsa alır mısınız diyor? tabi ilginç başka özellikleri de var. mesela alışverişlerden hiç puan kazandırmayacakmış ancak zaman zaman belirli marka ve sektörlerde cazip kampanyalar olacakmış vs....

%20 iade kampanyası olcaksa gayet alınır ama iade kampanyası + puan olmazsa cazip olmaz
  • migros sanal alışverişte geçiyor mu acaba?
  • transglobal T kullanıcısına yanıt
    Bazı arkadaşlar geçmediğini söylediler konuda. Bizzat denemedim.
  • Arkadaşlar mesela biz boynere gidip ordan enpara ile alışveriş yapsak internet üzerinden değilde mağzadan alışveriş yapsak kampanya geçerlimi ?
  • sadece internet üzerinden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tşkler
  • Kampanya sonunda iade yuzdesi kac olacak ? Herhangi bi bilginiz var mi? Yoksa sadece 31araliga kadar mi kullanilir bu olay?
  • Prestigi10 kullanıcısına yanıt
    31 aralıkta biter. belki daha sonradan küçük kampanyalar koyabilirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hak ihtiyacı olan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

GittiGidiyor müşteri hizmetlerine neden Enpara ile alışveriş yapılmadığını sordum ve az önce Kübra hanım dönüş yaptı,

"Garanti Bankası ve Finansbank banka kartları ile ödeme alınamamaktadır. Konuyla ilgili çalışmalar devam etmektedir. Diğer ödeme seçenekleriyle ilgili bu link üzerinden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

GittiGidiyor'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz."

Sadece Enpara değil diğer Finansbank ve Garanti bankası debit kartlarıda şu an kullanılamamaktaymış, umarım kampanya bitmeden aktif olur.

Külliyen yalan.

31 Ekim'de gittigidiyordan enpara ile alışveriş yaptım 145 liralık, bu ay 29 lira iade aldım.

• deblod kullanıcısına yanıt
    4 Kasım itibariyle diye bas bas bağırıyoruz ama okuma zahmetine giren kim?
    Arkadaşım 4 Kasım' dan sonra gg, sahibinden ve sanalpazar(gold mağaza hariç) encard kampanyayı geçtim kullanıma dahi kapalıdır.
    4 Kasım' dan önce yapılan alışverişlerin iadesi alınacaktır. Bende 1 Kasım sanalpazar ve 3 Kasım sahibinden olmak üzere 2 alışveriş gerçekleştirdim iade mesajı aldım, iadem yapılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be_Yourself -- 14 Kasım 2013; 13:48:22 >
  • Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    http://www.n11.com/suzuki-mcf1-P12940972

hocam bu flüt bana en ucuz ne kadara gelir pepsi kodları falan da dahil, ona göre en para hesap açtırıcam...
  • he_man kullanıcısına yanıt
    Enpara ile zaten 417 oluyor, kod bölümü var forumda oradna da uygun fiyattan N11 çeki alırsınız çok daha uyguna gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

Enpara ile zaten 417 oluyor, kod bölümü var forumda oradna da uygun fiyattan N11 çeki alırsınız çok daha uyguna gelir.

çekle kupon aynı değil sanırım. Benim 200 TL üstü alışverişlerde kullanılabilecek bi 50 TL lik kuponum var, onu en parayla birlikte kullanamam değil mi ?
    Kullanırsın.
  • Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    biraz daha sıkarsam yan flütü blok flüt parasına alacam
    eyvallah sağol
    100 TL' lik kuponlarda var araştırın daha uyguna gelebilir.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.