Şimdi Ara

İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
641
Cevap
24
Favori
39.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Poseidon

Bu mesaj silindi.
    İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vasto Lorde -- 3 Mayıs 2015; 16:36:51 >
  • İOS 7.1.1
    İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • theraven6 kullanıcısına yanıt
    Hocam ana ekran duvar kağıdınızı alabilir miyim ?
  • http://hizliresim.com/j5jqyD

http://hizliresim.com/BM4OLQ

GOLD renginde hoş duruyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GARMONSU38

Hocam orijinali alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayra39

İPhone 6 da bunları kullanıyorum ana ekrandada stock aurora olan wp var. Daha çok atardım ama 3 foto sınırı var mobilde.
    İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL

Hocam ilk ikisinin orjinalini atabilirmisiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: suuyurbendeuyurum

quote:

Orijinalden alıntı: GARMONSU38

Hocam orijinali alabilir miyim?

Buyrun hocam

http://i.hizliresim.com/b5YZAd.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: efsane2bin6

Ss

Hocam hangi temadır bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marc Marquez -- 3 Mayıs 2015; 22:48:49 >
  • Marc Marquez kullanıcısına yanıt
    Zoobhoy hocam.
  • efsane2bin6 E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Çok hoş bir tema gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: kayra39

İPhone 6 da bunları kullanıyorum ana ekrandada stock aurora olan wp var. Daha çok atardım ama 3 foto sınırı var mobilde.
    İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL

Kardeş ilk resmin orjinalini atabilir misin çok güzelmiş yelkenli olanın

• Marc Marquez kullanıcısına yanıt
    Önemli değil hocam
  • GARMONSU38 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: F@T@H

quote:

Şu ekran resiminin orjinalini olusa olacak şekilde bulabilecek bi yardım sever var mı acaba?

Şu resmin orjinalini hala bulamadım bulabilecek kimse yokmu yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: Krystof

quote:

quote:

Şu ekran resiminin orjinalini olusa olacak şekilde bulabilecek bi yardım sever var mı acaba?

Şu resmin orjinalini hala bulamadım bulabilecek kimse yokmu yahu

Alıntıları Göster
    bu da benden
    İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.guleken -- 16 Eylül 2015; 0:12:31 >

• Jailbreakli çoğu telefon iğrenç olmuş bence hele bazıları bildiğin androide dönmüş.

• Madem konu hortlamış isteyen arkadaşlara yardımcı olalım.
    Arkadaş ios cihazınıza zebra duvar kağıtları uygulamasını indirirseniz büyük ihtimalle işinizi halledicektir. Bir çok program denedim (zedge, ios8 duvar kağıtları vs) aralarında en iyisi bu.
    Not: geliştiricilerle bi alakam yok. Sadece hakedene hakkını vermek gerekiyor bence

• Nedensiz seviyorum bakalım begenen var mı?

EDİT : TELEFONUMDA ŞU AN BU ŞEKİLDE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hounter -- 16 Eylül 2015; 2:54:33 >
  • Arkadaşlar bir duvar kağıdının orjinalini arıyorsanız "Google Görseller"de aratabilirsiniz. Mutlaka bulunuyor. Hem böylece kimseden yardım almadan, kendi işinizi kendiniz halletmiş olursunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.