Şimdi Ara

Amd Gaming Evolved App[Ana Konu] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
5
Favori
42.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben CrossFire ı etkinleştirdiğimde dvr kayıt seçeneği kapanıyor. Bu konuda bir destek sorunu mu var acaba?

Birde bazı oyunlarda yaptığı ayarlar çok saçma, örneğin Watchdogs'ta grafiği orta düzeye çekiyor ve bunu r9 290 cf kurulumunda yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lightning_Warrior

Hocam programın türkçesi var mı?

Varsa nereden indirebilirim. Şu an elimde bu program var ama ingilizce onu Türkçe'ye nasıl çevirebilirim.

Şuan için Türkçe dil desteği yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaymekHoldem

battlefield 4 oynuyor diye bildirim çıkartıyor arkadal listesinden ama oyunda herhangi bir görüntü yok.Mantle kullandığım için mi yoksa ?. Sağ altta amd gaming evolved işaretı falan çıkmıyor.
     Amd Gaming Evolved App[Ana Konu]

Programla alakalı bir durum,programı tamamen silip yeniden en son sürümü yükleyip deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan387

Ben CrossFire ı etkinleştirdiğimde dvr kayıt seçeneği kapanıyor. Bu konuda bir destek sorunu mu var acaba?

Birde bazı oyunlarda yaptığı ayarlar çok saçma, örneğin Watchdogs'ta grafiği orta düzeye çekiyor ve bunu r9 290 cf kurulumunda yapıyor.

Evet şuan hala beta aşamasında olduğu için bazı şeyler doğru çalışmıyor,yeni çıkan sürümlerde sorunlar düzeltiliyor.

• Deniyorum olursa şuku
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaymekHoldem

Deniyorum olursa şuku
    Arkadaşlar merhaba. FSX'de uçuşlarımı kayıt etmek için Raptr kullanmaya başladım. Ekran kartım r9 290. Lakin kayıt ederken alttan ve üstten film çekimi gibi boşluk kalıyor. Bunu nasıl iptal edebilirim? Diğer bir konu ise kayıtta videonun altında beyaz bir serit gibi çizgi kalıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
  • World of tanks i ekleyemedim evolvede nasil yapabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: NewsTR

quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Son madde enteresanmış. Ben de bu konuda bilgiliyim (İmzamdaki Multi FPS Oyuncu Rehberi'ni daha önce görmediysen bakabilirsin) ama sırf puan biriktirmek için yüklenebilir aslında.
    Bir ara yüklemiştim. Program ekle/kaldır'da görünmemesi ve sadece AMD'nin sürücü exe'si ile kaldırılıyor olması beni sinir etmişti.

Ordan puanla alınan oyunları hangi platform üzerinden veriyor peki? Steam, uplay, Origin vs. hesabımıza tanımlayabiliyor muyuz? Bunu sorma sebebim, bu tür hesaplara tanımlanamayan oyunlara artık orjinal oyun gözüyle bakamıyorum da... Geçen sene bir mağazadan birkaç tane kutulu oyun almıştım. Bu hesaplardan birine eklenemediğini fark edince yüklememiştim bile.

Oyun hangi platformdaysa ordan kodu tanımlıyordum,benim aldığım oyunlarda böyleydi, amd bu işe 5 milyon dolar yatırmıştı.

Alıntıları Göster
    Çok önceden indirmiştim ama pek te bi işe yaradığını söyleyemem. Sadece çekilişe katılmak için işe yarayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

Çok önceden indirmiştim ama pek te bi işe yaradığını söyleyemem. Sadece çekilişe katılmak için işe yarayabilir.

Alıntıları Göster
    Hesabımda 5213 puan toplanmış bakalım ne olacak
  • Bu söz edilen oyunlarda optimizasyon sorunu mu varmış ki? Bu oyunları 4 yıllık kart ile sorunsuz açıyordum güncel oyunları optimize etmeleri gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumong88

Bu söz edilen oyunlarda optimizasyon sorunu mu varmış ki? Bu oyunları 4 yıllık kart ile sorunsuz açıyordum güncel oyunları optimize etmeleri gerekir.
    hd7850 var bende, hd monitörü aldığımdan beri hiçbir oyunu doğru düzgün oynayamıyorum, nedir işlevi bu yazılımın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tenth Doctor

hd7850 var bende, hd monitörü aldığımdan beri hiçbir oyunu doğru düzgün oynayamıyorum, nedir işlevi bu yazılımın?

Yazılımın işlevi seçtiğiniz oyunu en iyi ayarlara optimize ediyor,yani fazla bilgisi olmayanlara yardımcı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 3 Eylül 2014; 19:18:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

Bana nVidia tarafındaki Shadowplay e tam manası ile rakip geldi diyin askerden dönüşte AMD ye gözüm kapalı geçeceğim.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumong88

Bu söz edilen oyunlarda optimizasyon sorunu mu varmış ki? Bu oyunları 4 yıllık kart ile sorunsuz açıyordum güncel oyunları optimize etmeleri gerekir.

Bu aralar oyunlarda optimize sorunu var crysis 3 de özellikle,acil güncellenmesi lazım yazılımın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertov

Son ayarlarda çekilmiş bi test videosu

Hocam dosya büyüklüğü nasıl?

Fraps gibi 10 dakikalık bir video 50 gb'mi yoksa daha mı vicdanlı?

• Hocam program sıkıştırma yapıyo fraps gibi olduğu gibi yazmıyo tahminin benim video 100mb civarıydı 10 dakkalık video da 1 gb civarı olur diye tahmin ediyorum. Ben full hd max kalite ayarında çekmiştim ayar düşürülerek daha da azaltılabilir dosyanın boyutu
  • quote:

Hocam program sıkıştırma yapıyo fraps gibi olduğu gibi yazmıyo tahminin benim video 100mb civarıydı 10 dakkalık video da 1 gb civarı olur diye tahmin ediyorum. Ben full hd max kalite ayarında çekmiştim ayar düşürülerek daha da azaltılabilir dosyanın boyutu

Böyleyse eğer efsane olur. Onu da bir kırparım, 500 mb'e düşer. 3 GB'yi 5 saatten fazla upload ettiği için, video çekip upload edemiyoruz...
  • Ben de memnun kaldım hocam AMD'den böyle başarılı bi yazılım beklemiyodum açıkçası
  • quote:

Ben de memnun kaldım hocam AMD'den böyle başarılı bi yazılım beklemiyodum açıkçası
    Bu 5 bini falan nasıl yapıyorsunuz şaşırdım. Bende 1000 birikmişti daha da gitmeyeceğini görünce çekilişlere yatırdım hepsini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

Bu 5 bini falan nasıl yapıyorsunuz şaşırdım. Bende 1000 birikmişti daha da gitmeyeceğini görünce çekilişlere yatırdım hepsini.

Alıntıları Göster
    Aynen millet nasıl rp kasıyor böyle anlamadım. Benimde 1100 oldu kaldı öylece 5000 falan hayal gibi..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.