Şimdi Ara

Amd Gaming Evolved App[Ana Konu] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
5
Favori
42.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tr123456

Oyun hangi platformdaysa ordan kodu tanımlıyordum,benim aldığım oyunlarda böyleydi.

Çok iyi o zaman.

quote:

amd bu işe 5 milyon dolar yatırmıştı.

Bu icraat, söze hâcet bırakmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Oyun hangi platformdaysa ordan kodu tanımlıyordum,benim aldığım oyunlarda böyleydi.

Çok iyi o zaman.

quote:

Buyur haberi buldum eski ama
    http://techreport.com/news/26060/amd-pledges-5-million-for-gaming-evolved-rewards-program

• quote:

Orijinalden alıntı: NewsTR

quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Çok iyi o zaman.

quote:

Buyur haberi buldum eski ama
    http://techreport.com/news/26060/amd-pledges-5-million-for-gaming-evolved-rewards-program

Alıntıları Göster
    burdan twitch.tv den yayın yapma özelliği eklenmiş ama çalışmıyor bir ayar falan mı çekmek lazım.Eğer oradan kolaylıkla açabilirsek yayınları mükemmel ötesi olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Krethuss

burdan twitch.tv den yayın yapma özelliği eklenmiş ama çalışmıyor bir ayar falan mı çekmek lazım.Eğer oradan kolaylıkla açabilirsek yayınları mükemmel ötesi olacak

Şu an beta aşamasında biraz bekle güncelleme gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

beklemedeyim dostum.Birsürü dertten kurtarıyor o iş valla bide şu ekran kartları var ya puan toplayarak aldıgımız.O kartlarda indirim mi oluyor yoksa kartı direk alabiliyor muyuz?
  • quote:

quote:

quote:

beklemedeyim dostum.Birsürü dertten kurtarıyor o iş valla bide şu ekran kartları var ya puan toplayarak aldıgımız.O kartlarda indirim mi oluyor yoksa kartı direk alabiliyor muyuz?

Bazılarında çekilişle veriyorlar bazılarında indirim kodu veriyorlar kartların üzerinde yazar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bazılarında çekilişle veriyorlar bazılarında indirim kodu veriyorlar kartların üzerinde yazar.

Alıntıları Göster
    Oynadigimiz oyunlardan oyunici FHD 60fps video cekme performansi nedir , deneyen var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

Oynadigimiz oyunlardan oyunici FHD 60fps video cekme performansi nedir , deneyen var mi?

Benim AMD 'm uyumlu değilmiş deneyemedim...
  • killnOd kullanıcısına yanıt
    İlginç olarak ben çok memnun kaldım fps kaybı varsa 1-2'den fazla değil çok dikkatli test ettim. Görüntü kalitesi ise 1080p high'da merak edersen atıyım yotube'a. tabi eksikleri de var crossfire desteği yok ve ben platform oyunlarını çok oynarım hepsi orjinal oyun olmalarına rağmen raptr herhangi bir şekilde açıksa kayıt modu aktif veya kapalı olsun oyunlar çöküyor
  • mertov M kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler , su durumda ben beta dan cikinca yukleyeyim.Belki betadan cikinca surucu icerisinede dahil ederler.Ayni nvidia experience oldugu gibi.
  • killnOd kullanıcısına yanıt
    Nvidia bile shadowplay aylardır beta'da AMD'nin de mantle önceliği ve driverdaki başarısı düşünlürse baya beklemeniz gerekebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertov

Nvidia bile shadowplay aylardır beta'da AMD'nin de mantle önceliği ve driverdaki başarısı düşünlürse baya beklemeniz gerekebilir
    Son ayarlarda çekilmiş bi test videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertov -- 13 Şubat 2021; 21:51:46 >
  • quote:

İyi görünüyor bence.

• quote:

quote:

İyi görünüyor bence.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar pc ye format atıp güncel amd 7670 driverını indirdim yalnız yüklerken bu uygulama da geliyor driverın içinde bu uygulamayla birlikte hızlı yükleme seçtiğimde sistem amd driverını yükleyemiyor..yarıda kalıyor neden olur bu sorun bilgisi olan varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

Denedim gayet güzel çalışıyor, FPS kaybı neredeyse yaşatmıyor aynı Shadowplay gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 1 Temmuz 2014; 11:23:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: netmania

arkadaşlar pc ye format atıp güncel amd 7670 driverını indirdim yalnız yüklerken bu uygulama da geliyor driverın içinde bu uygulamayla birlikte hızlı yükleme seçtiğimde sistem amd driverını yükleyemiyor..yarıda kalıyor neden olur bu sorun bilgisi olan varmı?

Özeli seçip gaming yazılımını yüklemeden dene,gaming yazılımını tek başına yükle.(Rap tr sitesinden var)

• quote:

quote:

Özeli seçip gaming yazılımını yüklemeden dene,gaming yazılımını tek başına yükle.(Rap tr sitesinden var)

bir kere hata verdiği için tekrar baştan başlattım özelden bu seferde yarıda kaldı yine..garip olan denetim masasından kaldırmıyor şu an sistem ati ekran kartını görmüyor catalyst yüklü olmasına rağmen..intelden ati ekran kartına geçiş nasıldı?

• quote:

Orijinalden alıntı: search in vain

quote:

quote:

bir kere hata verdiği için tekrar baştan başlattım özelden bu seferde yarıda kaldı yine..garip olan denetim masasından kaldırmıyor şu an sistem ati ekran kartını görmüyor catalyst yüklü olmasına rağmen..intelden ati ekran kartına geçiş nasıldı?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar birkaç sorum var.
    Mesela biz RPleri biriktirip Türkiye'de ekran kartı alabiliyor muyuz yoksa sadece belirli ülkeler için mi geçerli program?
    Ayrıca oyun alırken RP'yi biriktirince direk bize oyunun kodunu mu yolluyor?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: anti aliasing

Arkadaşlar birkaç sorum var.
    Mesela biz RPleri biriktirip Türkiye'de ekran kartı alabiliyor muyuz yoksa sadece belirli ülkeler için mi geçerli program?
    Ayrıca oyun alırken RP'yi biriktirince direk bize oyunun kodunu mu yolluyor?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

1.Programa tüm Avrupa ülkeleri dahil diye biliyorum.
    Size direk oyun hangi platformdaysa örn(origin) kodunu veriyor.

• Çok teşekkürler cevaplarınız için.
    Bir de bu hediyeleri kazanmak için üye olmak gerekiyor mu?
    Bu hediye verdikleri oyunlara yenileri ekleniyor mu?
    Ve son olarak da buradakiler çekiliş gibi bir şey sanırım. Bunun hakkında biraz daha bilgi verebilir misiniz? Çekilişin nasıl olduğu hakkında?
     Amd Gaming Evolved App[Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anti aliasing -- 2 Temmuz 2014; 17:57:52 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.