Şimdi Ara

1.75 boy kısa değildir... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
31.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

bu elemanı scott adkinsin vücuda kim değişir cidden merak ediyorum 1.80 olayım scott adkins olayım no problem

100 tane kıza sor 90 ı bunu secer

SFO Bay Area, CA
  • igetsky kullanıcısına yanıt
    sen zaten baştan kaybediyorsun sen vücudunu bir kız için mi yapıyorsun kendin için mi yapıyorsun?

İnsan önce kendine bakmalı kendisini sevmeli kendisi için birşey yapmalı başkası için değil.Çoğu kişide kız için yapmıyor emin ol.Kız için yapmaya çalışanlar 6 ayda bırakıyor bir cacık olmaz onlardan ama adam kendi için,mesleği için yapıyorsa uzun yıllar devam ettiriyor bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PLAYEREG -- 16 Eylül 2013; 2:32:23 >

sen zaten baştan kaybediyorsun sen vücudunu bir kız için mi yapıyorsun kendin için mi yapıyorsun?

İnsan önce kendine bakmalı kendisini sevmeli kendisi için birşey yapmalı başkası için değil.Çoğu kişide kız için yapmıyor emin ol.Kız için yapmaya çalışanlar 6 ayda bırakıyor bir cacık olmaz onlardan ama adam kendi için,mesleği için yapıyorsa uzun yıllar devam ettiriyor bunu
    1 80 nin altı kısa işte erkekte boşa kendini kasma kız bir topuklu giysin ztn en az 175 sen 178 ??

not 187yim rahatım

Jason'ın sırtı sığır gibi abi one öyle

Orijinalden alıntı: bjk__murat

1 80 nin altı kısa işte erkekte boşa kendini kasma kız bir topuklu giysin ztn en az 175 sen 178 ??

not 187yim rahatım

şöyle boyu uzun olupta kendini birşey zannedenlere ayrı ayar oluyorum eee devedede boy var ama yamuk yumuk bir hayvan tip yok birşey yok konuyu okumadan yorum yapıyorsun.175 cm adamda ayakkabıyla 1.78 oluyor kızda topukluyla gezecek hali yok normal hayatta.Bu topuklu takıntısı nedir o ayrı dava sen hollywood da kırmızı halıda yürüyorsunda bizimmi haberimiz yok yanındaki hatun topuklu giyecek?Ölçü yok birşey yok boy 1.87 oooo süpersin o zaman dostum sana puanım dokuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PLAYEREG -- 16 Eylül 2013; 2:45:28 >

• quote:

şöyle boyu uzun olupta kendini birşey zannedenlere ayrı ayar oluyorum eee devedede boy var ama yamuk yumuk bir hayvan tip yok birşey yok konuyu okumadan yorum yapıyorsun.175 cm adamda ayakkabıyla 1.78 oluyor kızda topukluyla gezecek hali yok normal hayatta.Bu topuklu takıntısı nedir o ayrı dava sen hollywood da kırmızı halıda yürüyorsunda bizimmi haberimiz yok yanındaki hatun topuklu giyecek?Ölçü yok birşey yok boy 1.87 oooo süpersin o zaman dostum sana puanım dokuz

Takma şöylelerini bir laf vardır
    -Allah boy vermiş gerisini (siz biliyosunuz )

Orijinalden alıntı: J.R.R. Tolkien

Tipi olmayanlarin tesellisi vücut oluyor. Adamda tipin esamesi yok boy 1,85 diye kendini yakısıklı zannediyor. Tip iyi olduktan sonra aşırı bir şekilde obez olmazsan sıkıntı yok.

benimde asıl demek istediğim budur.Adamın 1.87 boyu var tip yok ölçü yok birşey yok kendini birşey zannediyor.Jason Stathamde ne boy var ne tip var ama adamın vücudu çok iyi,karizması çok iyi,para da var şan,şöhrette var başarı da var
  • Eleştriyi kaldıramayacaksanız konu açmayacaksınız ve insanların yorumlarına saygı duyacaksınız size hakaret etmediği sürece istediğini yazar. Her boyu 1.80+ olana tipsiz muamelesi yapmışsınız. Yazık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Xiaomi Mi 9T
    Monitor Audio MR2
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: J.R.R. Tolkien

Tipi olmayanlarin tesellisi vücut oluyor. Adamda tipin esamesi yok boy 1,85 diye kendini yakısıklı zannediyor. Tip iyi olduktan sonra aşırı bir şekilde obez olmazsan sıkıntı yok.

benimde asıl demek istediğim budur.Adamın 1.87 boyu var tip yok ölçü yok birşey yok kendini birşey zannediyor.Jason Stathamde ne boy var ne tip var ama adamın vücudu çok iyi,karizması çok iyi,para da var şan,şöhrette var başarı da var

Alıntıları Göster
    1.85den sonrakilere pek vücut yakısmıyor

hele 1.90 civarı olup vücut yapanlar var.yeminle hiç yakısmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

Eleştriyi kaldıramayacaksanız konu açmayacaksınız ve insanların yorumlarına saygı duyacaksınız size hakaret etmediği sürece istediğini yazar. Her boyu 1.80+ olana tipsiz muamelesi yapmışsınız. Yazık.

Kimsenin eleştiriyi kaldıramadığı yok bu konunun açılış amacı boyu 1.80 nin üstü olan tiplerin boyu 1.80 nin altında olan tiplere pigme,hobbit olarak bakmasından kaynaklıdır.180+ olanlara tipsiz olarak bakmamın sebebi boyum var dağılın ulan triplerine giren herifler yüzündendir.180+ olanlara da tipsiz olarak bakmadım oraya christianı koymazdım.Benimde demem o ki 1.75 kısa değildir tipin olsun estetik bir vücudun olsun yeter 1.75.Ama önce insan olmak önemli tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PLAYEREG -- 16 Eylül 2013; 2:51:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cruzer*

1.85den sonrakilere pek vücut yakısmıyor

hele 1.90 civarı olup vücut yapanlar var.yeminle hiç yakısmıyor

Alıntıları Göster
    En son 1.78dim. Uzadığımı hissediyorum sanırım 179 oldum. Ha gayret 180 olacam artık

Benim kişisel düşüncem erkekte 170 aşağısı tam anlamıyla kısa demektir. Kızda da 165 aşağısı.

Kız arkadaşınız sizden en az 10 cm kısa olmasında fayda var. Bir topuklu giyerse görürsünüz. Açıkçası ben çok sorun ederim eğer kız benden uzun olursa. Hiç iyi bir durum değil.

Konuda da uzun boylulara sanki kendini bir şey sanıyormuş muamelesi yapılmış gerçekten de. Olmamış bu

• quote:

tabikide kendim icin yapıyorum benimde demek istedigim ilk tip olucak ve vucutta yaparak tamalayacaksın kendini sırf kız baksın diye degil evet bende super vucut yok ama bu halde bile kızlar bakıyor zaten vucut olmasada olur

SFO Bay Area, CA

• quote:

Orijinalden alıntı: Clint Sexwood

Benim 1.70 hayatımın kadını ise 1.77 ben ne yapayım? O bunun bir sorunolmadıgını sölüyor ama pek inanmıyorum öyle olsa bile ben komplekse giriyorum

Seksi bırakın bi benimle ilgilenin ben ne yapacağım?

quote:

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

Eleştriyi kaldıramayacaksanız konu açmayacaksınız ve insanların yorumlarına saygı duyacaksınız size hakaret etmediği sürece istediğini yazar. Her boyu 1.80+ olana tipsiz muamelesi yapmışsınız. Yazık.

Kimsenin eleştiriyi kaldıramadığı yok bu konunun açılış amacı boyu 1.80 nin üstü olan tiplerin boyu 1.80 nin altında olan tiplere pigme,hobbit olarak bakmasından kaynaklıdır.180+ olanlara tipsiz olarak bakmamın sebebi boyum var dağılın ulan triplerine giren herifler yüzündendir.180+ olanlara da tipsiz olarak bakmadım oraya christianı koymazdım.Benimde demem o ki 1.75 kısa değildir tipin olsun estetik bir vücudun olsun yeter 1.75.Ama önce insan olmak önemli tabi

Zaten soyle bir sey var bakin benim kuzenim 1.75 ben 1.83 um hep der lan ben senin boyunda olsam yapmadigim etmedigim kiz kalmazda oylede boylede ya diyorum sen neden bu kadar abartiyorsun ki alti ustu 8cm yav 8cm tamam belki kagit ustunde cok gorunebilir ama aynaya geciyoruz bakiyorum hani goze batacak kafaya takilacak hic bir sey yok siritmiyor yani, zaten 1.75 turkiye ortalamasi ustunde olmasi lazim bu takintilar cok sacma zaten ileride anlayacaklar dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just4ForMe -- 16 Eylül 2013; 2:54:49 >

Xiaomi Mi 9T
    Monitor Audio MR2

• PetrovaFire kullanıcısına yanıt
    "Konuda da uzun boylulara sanki kendini bir şey sanıyormuş muamelesi yapılmış gerçekten de. Olmamış bu" demişsinde konuda 1.87 yim rahatım 1.80 den gerisi kısadır diyen elemanlar var sence bu adam kendini birşey sanmıyormu?Sanıyor bence.Şu topuklu olayına gelince kız arkadaşın topukluyu özel günlerde giyer normal günlerde giyecekse o kız arkadaşın olmasın bence zaten.Kişisel düşüncenede katılıyorum erkekte 1.70 civarı kızlarda 1.63 civarından altı kısadır
    yukarda okuduysan en ideal boy 1.83 demişim zaten yani en ideal boy seninkisi.1.80+ kişilere herhangi bir olumsuz yorumum yok.Ama adam gelipte ben 1.87 im dağılın ulan derse de bende derim tipin yok vücudun yok devede de boy var diye.Ben senin demek istediğini anladım sende benim demek istediğimi anlamışsındır umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PLAYEREG -- 16 Eylül 2013; 2:57:39 >

quote:

Benim 1.70 hayatımın kadını ise 1.77 ben ne yapayım? O bunun bir sorunolmadıgını sölüyor ama pek inanmıyorum öyle olsa bile ben komplekse giriyorum

Seksi bırakın bi benimle ilgilenin ben ne yapacağım?

Bence işin çok zor hocam

@PLAYEREG

Hocam zaten size özel yazmadım onu. Gördüğüm birkaç yoruma göre yazdım. Yoksa onun dediği de çok yanlış. Özel günlerde yanında olmayacak mısın hocam sanki* Düğünlerde falan. Bilmiyorum bence sıkıntı. Ha tabi kişiden kişiye göre değişir. Boy konusuna takıp olayı kapatmak olmaz o ayrı.

• quote:

yukarda okuduysan en ideal boy 1.83 demişim zaten yani en ideal boy seninkisi.1.80+ kişilere herhangi bir olumsuz yorumum yok.Ama adam gelipte ben 1.87 im dağılın ulan derse de bende derim tipin yok vücudun yok devede de boy var diye.Ben senin demek istediğini anladım sende benim demek istediğimi anlamışsındır umarım

Benim kimseyle sorunum yok olmasını da istemem zaten gerek yok yani ben seni anladım, kırdıysam veya üzdüysem kusura bakma

Xiaomi Mi 9T
    Monitor Audio MR2
  • PetrovaFire kullanıcısına yanıt
    özel gün ne olabilir sence bir düşünelim

balo(üst kesim değilsen pek olmaz)
    mezuniyet töreni(olursa sadece bunda sorun olur onda da aynı bölüm okumanız lazım)
    düğün vs (kızla zaten evlenmişsin ne sorunu olacak bundan sonra.Tabi sevgilin seni kendi tarafının düğününe davet etmiyordur heralde)
    kırmızı halı (bizim buralara uygun değil )

demem o ki boya çok takmayın 1.72 civarı üstündeyseniz kendinizi geliştirmeye bakın gerek vücut gerek karakter gerek başarı,kültür olarak sonra kızlar size gelir zaten

özel gün ne olabilir sence bir düşünelim

balo(üst kesim değilsen pek olmaz)
    mezuniyet töreni(olursa sadece bunda sorun olur onda da aynı bölüm okumanız lazım)
    düğün vs (kızla zaten evlenmişsin ne sorunu olacak bundan sonra.Tabi sevgilin seni kendi tarafının düğününe davet etmiyordur heralde)
    kırmızı halı (bizim buralara uygun değil )

demem o ki boya çok takmayın 1.72 civarı üstündeyseniz kendinizi geliştirmeye bakın gerek vücut gerek karakter gerek başarı,kültür olarak sonra kızlar size gelir zaten
    175 Turkiye sartlarina gore evet kisa degilde ben 1.73 um ve Bulgaristanda yasiyorum kizlarin yarisi benden uzun

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.