Şimdi Ara

Better Call Saul (2015 - 2022) | Bitti (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.641
Cevap
82
Favori
171.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Loser.

arkadaşlar hangi bölüm bilmiyorum ama aşağıya mike ın oğluna olup bitenleri yazıyorum. Ağır spoiler içerir...

mike ın oğluda babası gibi polis oluyor . ancak görevli olduğu bölgedeki arkadaşları sürekli rüşvet alıyor vs.. ancak mıke ın oğlu buna karşı çıkıyor ve olanları kabul etmiyor. zamanında mıke da rüşvet almış galiba tam hatırlamıyorum. mıke oğluna bu işlerin böyle olduğunu vs. anlatıyor ancak kabul etmiyor. Görevli arkadaşları mıke ın oglunun şikayet etmesinden - açıklamasından korktukları için mıke ın oğlunu öldürüyorlar......

Teşekkürler anladım,
    rüşvet falan bir kaç şey okudum
    ama gece izlediğim için diğer gün bu bölümde ne vardı falan oldum teşekkürler tekrar

• quote:

Orijinalden alıntı: Requiem for a Dream

Jesse oynasa keske
    2. sezonu merakla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2F6FBCC3F

2. sezonu merakla bekliyorum

Alıntıları Göster
    Epeydir aklımdaydı bu dizi e yorumlar da olumlu yönde olduğuna göre ufaktan başlamak icap eder artık. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macabre

Epeydir aklımdaydı bu dizi e yorumlar da olumlu yönde olduğuna göre ufaktan başlamak icap eder artık. :)

Alıntıları Göster
    başlasa da izlesek
  • Yeni sezon ne zaman başlıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightdrive

Yeni sezon ne zaman başlıyor?

ocak 2016 hocam. daha çok var :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

quote:

Orijinalden alıntı: nightdrive

Yeni sezon ne zaman başlıyor?

ocak 2016 hocam. daha çok var :S

Alıntıları Göster
    Ocağa kadar daha çok var ama dizinin ikinci sezonu beklemeye değer olacaktır.İlk sezon oldukça güzel bir başlangıç yaptı;breaking bad dizisinde en beğendiğim karakter Saul karakteriydi umarım uzun soluklu bir dizi olur.
  • Bu diziyi izledikten sonra breaking badi tekrar izledim. Saulun yaptığı konuşmalardan ufak spoilerlar sezdim , ve dizi gerçekliğini korumuş , 5 sene önce adam ne dediyse hepsi bu dizi de de var. Hikaye kısmını hic bozmamalari hoşuma gitti.

Ayrıca diziyi tekrar izledikten sonra ara ara gösterilen saulun yasli halinin durumunu farkettim :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonhanımNaber

Bu diziyi izledikten sonra breaking badi tekrar izledim. Saulun yaptığı konuşmalardan ufak spoilerlar sezdim , ve dizi gerçekliğini korumuş , 5 sene önce adam ne dediyse hepsi bu dizi de de var. Hikaye kısmını hic bozmamalari hoşuma gitti.

Ayrıca diziyi tekrar izledikten sonra ara ara gösterilen saulun yasli halinin durumunu farkettim :D
    Yeni bitirdiğim Breaking Bad sonrasında oluşan dizi arayışımda ilaç gibi geldi. İlk bölümler biraz durağan gibi olsa da aslında öyle değil. Kendine özgü mizahi bir yapısı ve temposu var. İyi düşünülmüş, ince hesaplanmış sahneler, senaryo ve harika kurgusu yanısıra oyunculuklar mükemmel zaten. Sevdim bu diziyi. İkinci sezonu merakla bekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LokmanHekim -- 5 Ekim 2015; 21:45:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LokmanHekim

Yeni bitirdiğim Breaking Bad sonrasında oluşan dizi arayışımda ilaç gibi geldi. İlk bölümler biraz durağan gibi olsa da aslında öyle değil. Kendine özgü mizahi bir yapısı ve temposu var. İyi düşünülmüş, ince hesaplanmış sahneler, senaryo ve harika kurgusu yanısıra oyunculuklar mükemmel zaten. Sevdim bu diziyi. İkinci sezonu merakla bekleyeceğim.

Alıntıları Göster
    Trailer teaser geldi:

• quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Trailer teaser geldi:

Alıntıları Göster
    Beyler 2. sezon Ocak ayında mı başlıyor ? Kesin bir bilgi mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ThreeArrow

Beyler 2. sezon Ocak ayında mı başlıyor ? Kesin bir bilgi mi ?

2016 ocak evet

• quote:

Trailer teaser geldi:

'' It's never stopping me again ''

2. sezon sağlam gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sıkı Dur Geliyorum -- 8 Kasım 2015; 15:30:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sıkı Dur Geliyorum

quote:

Trailer teaser geldi:

'' It's never stopping me again ''

2. sezon sağlam gelecek.

Alıntıları Göster
    Ocak'a da çok bir şey kalmadı be.

• Beklemedeyiz

• Az kalmış

• quote:

Orijinalden alıntı: BrazzerstakiKelAdam

Az kalmış
    Devam eden bir Fargo vardı, buna da fazla kalmamış. Asıl efsane nisanda başlayacak
  • Reid Rider kullanıcısına yanıt
    Nisanda ne var
  • GOT?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolganaber

GOT?
    Başlasa da izlesek yav zaten hepi topu 10 bölüm tadı damağımızda kalıyo.
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.