Şimdi Ara

Tipim nasıl ? SS li (YENİ 3 TANE SS KOYDUM) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
3
Favori
5.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kafanla vücudun bir değil kafan 12 yaşında vucudun 26 birde cok degisik duruyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçını 2. resimdeki gibi veya öne doğru yaparsan alnın çok gözükmez.Alnın biraz yuvarlak orayı kapatırsan iyisin bence.
    Ayrıca burun yapını çok beğendim.
  • Yüzün çocuksu duruyor.Tipin için yakışıklı değil ama sevimli bir suratın var denilebilir.

15-20 kilo verip kafanla vücudunu orantılı hale getirebilirsen ve de boyun uzarsa tipte bir sorun göremiyorum.
  • Boy ve kilonu söylemiyorsun
    Ama tavsiye vereyim kilo ver biran önce vücudu sonra yaparsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

Saçını 2. resimdeki gibi veya öne doğru yaparsan alnın çok gözükmez.Alnın biraz yuvarlak orayı kapatırsan iyisin bence.
    Ayrıca burun yapını çok beğendim.

teşekkürler ben de yorumunu beğendim
  • kusura bakma da gelişimini tamamlayamamış gibi bir halin var. uzayamamış, bu eksikliği de kasla kapatmaya çalışıp daha da berbat etmişsin.
    sanki tepene birşey düşmüş de öylece kalmışsın gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Herkese Muhalefet

kusura bakma da gelişimini tamamlayamamış gibi bir halin var. uzayamamış, bu eksikliği de kasla kapatmaya çalışıp daha da berbat etmişsin.

napim la anam kısa babam kısa ben de kısa kaldım
  • quote:

kusura bakma da gelişimini tamamlayamamış gibi bir halin var. uzayamamış, bu eksikliği de kasla kapatmaya çalışıp daha da berbat etmişsin.

Bende böyle bir şey düşündüm ama kelimelere nasıl dökerim diye düşünüyodum.
    Boy kısa kalmış(kollar çok kısa), üstüne ağırlık altına girerek tabiri caizse piknik tüpü gibi olmuşsun.
    Kilo vermeni öneririm, çok itici görünüyosun dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

quote:

napim la anam kısa babam kısa ben de kısa kaldım

kas yapınca kısalığın daha da göze batıyor demek istedim. spor yapman iyi tabi ki ama kaslar felaket kötü durmuş:)
    hele hele köse birine kas hiç yakışmıyormuş onu öğrenmiş oldum, ya da suratı çocuksu birine diyim.
    kas demek ki daha erkeksi suratlılara yakışıyomuş
    senin surat çok çok çocuksu gereğinden fazla

• Yabancıya benziyorsun akdenizde turistik bir yerlere gitsen ingilizce konuşmaya çalışabilirler
    Bana kaç kez oldu bodruma gittiğimizde halk plajlarında ve otelde her masada türkçe konuşuyorlardı bize geldiler are you italiano or english diye sordu animatörler

Tipsiz değil ama yüzün gelişmemiş yani 12 yaş suratı var 6.histeki çocuğa benzettim nedense

• quote:

Orijinalden alıntı: iskandinav.

quote:

Boy kısa kalmış(kollar çok kısa), üstüne ağırlık altına girerek tabiri caizse piknik tüpü gibi olmuşsun.

ama cidden öyle sanki ortaokul çocuğu kas yapmış gibi bi tuhaf görüntü çıkmış

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iskandinav.

quote:

ama cidden öyle sanki ortaokul çocuğu kas yapmış gibi bi tuhaf görüntü çıkmış

Evet valla kaslar çok gelişmiş, boy da olduğundan daha kısa duruyor. Vücut geliştirmese daha sempatik olurdu bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Islami vibrator -- 7 Eylül 2013; 22:15:22 >

• Yas kac bro

• Boy kilon kac bi soylemedin.Tip desen ibretlik.

• çok ciddi söylüoyum tek kusur kafa. kafayı sök at ne bileyim kurtul ondan. o nedir öyle yaa. valla uğraşmışsın kendince vücut yapmaya çalışmışsın ama o kafayla o iş çok zor.
  • o atkıyı telekomda açsaydın şuan hala kalın bağırsağında olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegasAlexandros -- 7 Eylül 2013; 22:39:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anarchistdoomer

çok ciddi söylüoyum tek kusur kafa. kafayı sök at ne bileyim kurtul ondan. o nedir öyle yaa. valla uğraşmışsın kendince vücut yapmaya çalışmışsın ama o kafayla o iş çok zor.

kafamı kesicem bu mesajdan sonra sağol kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

Yabancıya benziyorsun akdenizde turistik bir yerlere gitsen ingilizce konuşmaya çalışabilirler
    Bana kaç kez oldu bodruma gittiğimizde halk plajlarında ve otelde her masada türkçe konuşuyorlardı bize geldiler are you italiano or english diye sordu animatörler

Tipsiz değil ama yüzün gelişmemiş yani 12 yaş suratı var 6.histeki çocuğa benzettim nedense

6. histeki çocuk

sağol kardeş yorumun için sevindim

• kollar lens mi?
  • Boyun kaç ? Yaşın kaç ? İlaç kullanıyor musun ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.