Şimdi Ara

Tipim nasıl ? SS li (YENİ 3 TANE SS KOYDUM) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
3
Favori
5.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • harbiden otistik gibisin ergen misin sen ya tipim nasıl ss li açıyosun bu konuyu en az açmanı senden beklerdim
  • kilon kaç hacım
    @ne bilim ben ya adamı
  • yorumları dikkate alıyorum beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alex

tipin down sendromlu gibi.

• Foruma kaç yaşında üye oldun ben onu merak ettim.
  • Kas yakışmamış,hele bir de boy kısa olunca. Bu arada yaş-boy-kilo?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Foruma kaç yaşında üye oldun ben onu merak ettim.

12 falandı galiba
  • Ya şimdi alınma ama gaylere benziyorsun. Yani öyle olabilirsin de olmayabilirsin de bu beni ilgilendirmez veya gaylerle dalga geçmiyorum sonuçta tercih meselesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyHoştUlan

Ya şimdi alınma ama gaylere benziyorsun. Yani öyle olabilirsin de olmayabilirsin de bu beni ilgilendirmez veya gaylerle dalga geçmiyorum sonuçta tercih meselesi.

ay hoşt ulan
  • harbi down sendromlu gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

quote:

Ya şimdi alınma ama gaylere benziyorsun. Yani öyle olabilirsin de olmayabilirsin de bu beni ilgilendirmez veya gaylerle dalga geçmiyorum sonuçta tercih meselesi.

ay hoşt ulan

Nickimi ben yapmadım uzun hikaye eski nickim sebzeliturta idi ve şuan bu nicki değiştirmek için uğraşıyorum +adım Ayça :) +İmzam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whyayca -- 7 Eylül 2013; 20:11:06 >

• quote:

quote:

quote:

ay hoşt ulan

Nickimi ben yapmadım uzun hikaye eski nickim sebzeliturta idi ve şuan bu nicki değiştirmek için uğraşıyorum +adım Ayça :) +İmzam.

olsun yine de ay hoşt ulan

• Çok mu beyazsın evet gerçekten çok beyazsın normal gelmedi bana bide böyle yüz yapın falan bana hiç türk değilmişin gibi geldi
  • Kardeş kusura bakmada boy yok zaten.Hobit gibi boy var.Vucutda yapmıssın winnie the pooh gibi olmuşsun.Normal dursan zaten yakışıklı olacaksın.Yok kas yapayım kızlara hava atayım modundasın.Sinirlendim şimdi.İyisin böyle devam et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

• quote:

Orijinalden alıntı: Alex

tipin down sendromlu gibi.

+1 tam bunu yazcaktım kardes kusura bakma ama böyle yani neyse sen agırlık kaldırmaya devam et ıyı bı vucut cıkarırsan o tarafını gormezden gelebılır kızlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeCouldBeTheSame

Kardeş kusura bakmada boy yok zaten.Hobit gibi boy var.Vucutda yapmıssın winnie the pooh gibi olmuşsun.Normal dursan zaten yakışıklı olacaksın.Yok kas yapayım kızlara hava atayım modundasın.Sinirlendim şimdi.İyisin böyle devam et.

güldüm, ağladım sonra tekrar güldüm tekrar ağladım bana bu karmaşık duyguları yaşattığın için teşekkürler kardeş

@brcubrcu

evet baya beyaz tenliyim niye kafam farklı geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne bilim ben ya adamı -- 7 Eylül 2013; 20:26:23 >

• 30. sene ile 3 resim arasında rahat bir arsenal atkısı var.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ay hoşt ulan

olsun yine de ay hoşt ulan

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.