Şimdi Ara

dreamweaverda flash sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar dreamweaver da flash button fln koydum, denedim ama etkinleştirmek için tıklayın diye yazıyo
    önce tıklıyorum sonra flash çalışma durumuna geliyo,nasıl bu sorunu çözebilirim?sorun ne olabilir arkadaşlar?

Bunun sizin yaptığınız butonla bir alakası yok, birşeyleri eksik veya yanlış yapmadınız. Bir windows update i ile mi geldi bilmiyorum, 1-2 aydır web sitelerinde gezerken karşıma çıkan (bazı) java ve flash web kontrollerinin üzerine gelince dediğiniz yazı çıkıyor, bir kere tıklamadıkça aktif konuma geçmiyor. Belki de istemsiz aktif konuma geçmemesi için yapıldı bu. Üşendiğimden haftalardır araştırmadım da nerden çıktığını ama eskiden yoktu bu ya

edit: evet aynen düşündüğüm gibiymiş, nisan ayındaki bir güvenlik güncelleştirmesiyle ( KB912812 ) gelmiş bu

quote:

If it is an active control (like a Flash menu, for instance) you must click the control to "approve" it before the Flash navigation buttons will work. Get ready for a storm over the "Click to activate and use this control"

Microsoft this week delivered a long-awaited update for Internet Explorer 6 that changes the way the browser loads embedded ActiveX controls.

Flash is one of many components affected, other major ActiveX controls include:

Adobe Reader
    Apple QuickTime Player
    Microsoft Windows Media Player
    Real Networks RealPlayer
    Sun Java Virtual Machine

ve çözümü de var ( KB917425 ) http://support.microsoft.com/default.aspx/kb/917425

Windows XP SP2 için link
    Windows XP Pro x64 edition için link

Bence değiştirmeye gerek yok kalsın böyle. En azından ben ellemeyeceğim. Lazım olanı tıklıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnsuff -- 7 Temmuz 2006; 1:04:24 >

• Teşekkürler yardımın için,ben güncellicem sinir oldum yaaa
    AMD Sempron 2600+ 1,833 CPU | Asus A7N8X-ED Delux Mainboard | Kingston 2 x 512 = 1024 MB 400 Mhz DDRAM | Samsung 120 GB SCSI HDD | Triplex ATI Radeon 9200 SE vga | Samsung 17" Flat Monitor | Inca USB ADSL Modem | LG 52x32x52 CD-RW | Sanrupid 700W Ahşap Speaker | 1,44 Floppy | Optic mouse + Pleomax Keyboard
  • theObjects = document.getElementsByTagName("object");

for (var i = 0; i < theObjects.length; i++)

{
    theObjects.outerHTML = theObjects.outerHTML;
    }

Bu kodu *.js olarak kaydedin bir dosyanın içine

daha sonra bunuda HTML sayfanızın en alt kısmına ekleyin... (Bütün sayfa için geçerli olur.)

<script type="text/javascript" src="js.js">

</script>

böylece bütün flash olan sayfalarda bunu kullanabilirsiniz... Artık flashlar tıklamasız açılacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Excel > Pdf Karakter Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.