Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (109. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.789
Cevap
5
Favori
553.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ee optimizasyon nasıl peki,yine ubisoft'un klasik özürlü portlarından biri mi oyun...

Orjinalden alıntı: wildlove

ee optimizasyon nasıl peki,yine ubisoft'un klasik özürlü portlarından biri mi oyun...

düşün benim kartla(x1900gt) 1680*1050de shadows 2 de multisampling 1 de gerisi full çok rahat oynanıyo.herşey full 1280*800 dede çok rahat oynanıyo
    E6300 1.86 ghz|Gigabyte 945P S3|2*1 gb Kingston 667 mhz|PALİT 8800GT 512 MB|250gb Seagate+500 gb Western Digital|LG DVD RW|SyncMaster Samsung226BW|Logitech G5|CoolerMaster 500 W|CoolerMaster RC-690
  • quote:

ee optimizasyon nasıl peki,yine ubisoft'un klasik özürlü portlarından biri mi oyun...

Valla bana oyun mükemmel port edilmiş göründü.Şu an oynuyorum, tek sorun nedense ne rivaturner dan ne de fraps dan fps yi göremiyorum.Ancak akıcılıkta pek sorun yok ve tabiki dx10 herşey full

Şu memory 2 de pickpocket görevi varya. Adama yaklaşıyorum yaklaşıyorum çok uzak diyo nasıl yapıcam

Çözüldü: Sorun çok yakşalmammış. Tercüme hatası. Adamlara uzaktan kilitleneceğiz ve konuşmanın bitmesini bekleyeceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THR -- 2 Mart 2008; 16:16:07 >
  • Arkadaşlar oyunu yükledim. Fakat açılıyor ve sadece siyah ekran var. Görüntü yok. Ses var. Ne yapmalıyım? Bu problemi başka yaşayan varmı?

PlayStation 4 &amp; PS Vita
    PSN: Buyomer
    MacBook Pro with Retina Display 15-inch - iPhone 6s 64GB Space Gray - iPad Air 2 16GB - Apple Watch
    Olympus OM-D EM5 &amp; M.Zuiko Digital ED 12-50mm 1:3.5-6.3

• quote:

Orjinalden alıntı: rnw@y1235

quote:

düşün benim kartla(x1900gt) 1680*1050de shadows 2 de multisampling 1 de gerisi full çok rahat oynanıyo.herşey full 1280*800 dede çok rahat oynanıyo

o zaman aşşağı yukarı aynı ayarlarda 1280*1024 çözünürlükte oynatır belki.Ubisoft gözüme girmeye başladı du bakalım:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

eger Jerusalime gecen varsa lutfen DataPC_Jerusalem.forge dosyasini upload etsin

henüz kimsede yok.

ben oynu indirmeyi düşünmüyorum. henüz indirmemiş olanlar bekleyin derim.

çünkü oyunda dosya eksik ve oyun tamamlanmadı. pre-gold şu an indirilen.

Orjinalden alıntı: Corleone™

This was just come on w**** bb.......First and foremost, I said it once and I'll say it again. This fixed crack works ONLY for people with 2 cores in their computer. Not 4, not 1, not 8. I'm sorry but that's the way it is.

This crash fixes the Jerusalem crash we all experienced. Well not anymore! Now you can travel to the Holy Land with no crashes whatsoever Smile! How, you ask? Well I'm not sure if this is from RLD but the .exe's have been fixed with data from the russian .exe. And when you run the .exe your Data_Jerusalem.forge recognizes it and restores it. Anyway I'll let the pic do the talking.

bu ne demek arkadaşlar?

Kısaca Rus .exe si sayesinde Jerusalem e girilebiliyormuş öyle diyor kısaca.Yalnız sadece 2 çekirdekli(4çekirdeklide olmuyor) bilgisayarlarda çalışıyormuş.

• Jerusalem ne be
    Çicek Rüzgarı kaosun içine düşüyor ve Çiçek Tanrısı haykırıyor.
    Cennetimsi rüzgar kaosun içine düşüyor ve Cennetimsi Şeytan gülüyor.
    Katen Kyoukotsu.

Başlangıçta hiç kimse gökte değildi.
    Ne sen, ne ben, ne de Tanrı.
    Ancak,gökyüzünün tahtındaki dayanılmaz boşluk son bulacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rajeesh

Jerusalem ne be

bir yerleşim bölgesi şu anki israil toprakları diye biliyorum

Orjinalden alıntı: Corleone™

geymcopy nin forumlarına düşmüş konu bir araştırın orda var bişiler

evet buldum inio şu an
  • Geçmişle adam arasında bir bağ yapılıyor, geçmişe gittiği karakterin adı Altair. Altair bir suikast tarikatı üyesi. Birkaç görevden arka arkaya başırısız olunca Altair abimiz, tekrar kıdeminin yükselmesi için ona şans tanıyolar vs.

Arkadaşlar 3. kez soruyorum paneldeki sistemle oyunda kasılmalar oluyor. Doğal mı?
  • arkadaşlar 1 gb ram pentium 4 3.0 ghz işlemci işlemci 256 mb 128 bit ekran kartı bu sistemde kesinlikle çalışmaz bu oyun dimi? kasılarak çalış bile olur da kesin çalışmaz diye düşündüm bn ama yinede bi soriim nolurcevap verin arkadaşlar boşu boşuna almıyım oyunu
    FINISHED:R6 VEGAS 2,ASSASINS CREED,CRYSİS,KANE END LYNCH,R6 VEGAS,COD 4,MOH AIRBONE
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.