Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.299
Cevap
2
Favori
471.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HERCAİ01

tamam bir seneryo yazalım başlangıcı iki çeşit olabilir cetin bey depodan de2400 cıksın yan yolda bekleyen jenaratör vagonu alalım janaratör vagonu aldıkdan sonra istasyona giren ve cıkan trenler olsun yük veya yolcu hangisi olursa onun girişini bekleyelim sonra boş hattan istasyonda bekleyen yolcu trenini alalım ve bize yeşil yandıgı zaman devam edelim yola cıktıkdan sonra mesaj gelsin ekrana yolda ranfor olarak giden de22044 olsun tekli veya ciftli olabilir onu alıp ilerdeki istasyona bırakalım sonra yolumuza devam edelim ve son istasyona geldigimizde ise treni bırakalım istasyona ve tabi bu işin geri dönüşü var birde istasyonda tek makinalı bekleyen yük trenini alıp geri cıkış noktasına dönebilirz bu şekilde bir activide olabilir umarım tam anlata bilmişimdir...

TCDD tren similatörü

Alıntıları Göster
    tamam bu şekilde hic yapmadım ama yapabilirim ben seneryoyu iyice inceleyim haber veririm birde tekrar link verecegim tarık bey tekrar yükleyin sizdede görünen garda ankara gar yazacak dosyanın içinde not var ona göre yükleme yapınız boşluk yere H.paylas yazınız.yükledikten sonra bilgi veriniz.

bu dosya benim yaptıgım ANKARA activitesi tekrar yükleyin degişme olacakmı

http://www.hemenpaylas.com/download/1423769/DOSYA.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makinist71 -- 25 Ağustos 2006; 13:54:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: makinist71

tamam bu şekilde hic yapmadım ama yapabilirim ben seneryoyu iyice inceleyim haber veririm birde tekrar link verecegim tarık bey tekrar yükleyin sizdede görünen garda ankara gar yazacak dosyanın içinde not var ona göre yükleme yapınız boşluk yere H.paylas yazınız.yükledikten sonra bilgi veriniz.

bu dosya benim yaptıgım ANKARA activitesi tekrar yükleyin degişme olacakmı

http://www.hemenpaylas.com/download/1423769/DOSYA.rar.html

Alıntıları Göster
    senaryo devam: ardından makas başındaki treni bekliycek ve geçtikten sonra kalkıcak daha sonra ileri bir mevkiide Müselles [Aynı Express]Karşılaşma Yapacak....

• quote:

Orijinalden alıntı: TCDDelisi

bende var dosyalar yukarda hangilerinin oldunu yazdım yinede bana yollarsan actityi. çok sevinirm.

Alıntıları Göster
    ben bişeyi merak ediyorum dizel-elektikli loko ne oluyo dizel-hidrolik nasıl oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: TCDDelisi

senaryo devam: ardından makas başındaki treni bekliycek ve geçtikten sonra kalkıcak daha sonra ileri bir mevkiide Müselles [Aynı Express]Karşılaşma Yapacak....

Alıntıları Göster
    evet bu şekilde devam edebilir..tapi atladıgım veya yazmadıgım yere ekleme yapa biliriz...
  • quote:

evet bu şekilde devam edebilir..tapi atladıgım veya yazmadıgım yere ekleme yapa biliriz...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar dediklerinizin hepsini yapamasamda dediklerinize yakın yapabilirim şu benim dosyayı deneyen oldumu.
  • quote:

arkadaşlar dediklerinizin hepsini yapamasamda dediklerinize yakın yapabilirim şu benim dosyayı deneyen oldumu.

Alıntıları Göster
    cetin kardeş ben yükledimm ama yine de22000 bin ile başladııı burası biraz yavaş oldugu için ilerlere gidemedim daha sadece yolcu treni geldi orda beklemeye başladııı bekledi yük treni gelmedi cıktım ama deneyecegim tekrar ....
  • quote:

cetin kardeş ben yükledimm ama yine de22000 bin ile başladııı burası biraz yavaş oldugu için ilerlere gidemedim daha sadece yolcu treni geldi orda beklemeye başladııı bekledi yük treni gelmedi cıktım ama deneyecegim tekrar ....

Alıntıları Göster
    cetin kardeş activide başlarken bakın dikkan edersek orda de22044 ile başlıyor acaba ondan etkili olmasın 22044 ile başlamaının sebebiii

TCDD tren similatörü

• quote:

cetin kardeş activide başlarken bakın dikkan edersek orda de22044 ile başlıyor acaba ondan etkili olmasın 22044 ile başlamaının sebebiii

TCDD tren similatörü

Alıntıları Göster
    activideye girer girmez bastım trenle son hızla resimdeki istasyona kadar geldim makina cok handal oldugu için evdeki pc de deneyecegim o yüzden burdan fazla birşey yapamadım....tam testi akşam deneyecegim...

TCDD tren similatörü

• quote:

activideye girer girmez bastım trenle son hızla resimdeki istasyona kadar geldim makina cok handal oldugu için evdeki pc de deneyecegim o yüzden burdan fazla birşey yapamadım....tam testi akşam deneyecegim...

TCDD tren similatörü

Alıntıları Göster
    tamam bu görüntü normal birde resimdeki istasyondada ANKARA GAR yazıyormu bi bakıverin ikinci activitem hazırlanıyor dediklerinize yakın resim verecegim. birde istasyonun önündeki yollara vagon eklemiştim onlarda görüküyormu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makinist71 -- 25 Ağustos 2006; 17:29:06 >

• quote:

tamam bu görüntü normal birde resimdeki istasyondada ANKARA GAR yazıyormu bi bakıverin ikinci activitem hazırlanıyor dediklerinize yakın resim verecegim. birde istasyonun önündeki yollara vagon eklemiştim onlarda görüküyormu.

Alıntıları Göster
    buda ikinci activitemiz adı DİZEL DEPO de 24390 ile başlıyoruz ilerden jenarötör vagonu alıp yolcu vagonlarına baglanıp servisimiz başlıcak ilerlerde yapmanız gereken şeyler var açıklarım şuan test ediyorum.

TCDD tren similatörü

• quote:

buda ikinci activitemiz adı DİZEL DEPO de 24390 ile başlıyoruz ilerden jenarötör vagonu alıp yolcu vagonlarına baglanıp servisimiz başlıcak ilerlerde yapmanız gereken şeyler var açıklarım şuan test ediyorum.

TCDD tren similatörü

Alıntıları Göster
    valaha cetin kardeş cok agır calışdıgı için burda takıla takıla gitti cevreye bakamadım ama akşam evde tam net bakarımm oo ikinci activide cok güzel onuda bekliyoruz...

• quote:

valaha cetin kardeş cok agır calışdıgı için burda takıla takıla gitti cevreye bakamadım ama akşam evde tam net bakarımm oo ikinci activide cok güzel onuda bekliyoruz...

Alıntıları Göster
    BURDADA DE 24390 JENARÖTÖR VAGONUNU ALIRKEN

TCDD tren similatörü

• quote:

BURDADA DE 24390 JENARÖTÖR VAGONUNU ALIRKEN

TCDD tren similatörü

Alıntıları Göster
    evet süper olmuş cetin kardeş eline saglık

• quote:

evet süper olmuş cetin kardeş eline saglık

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu gün şansımıza küselim açtiviteyi yapmıştım ama yanlışlık sonucu bir kaç dosya silindi okadar emegim boşa gitti ama yarın elinizde olur bugün tekrar yapacagım kusuruma bakmayın.
  • quote:

arkadaşlar bu gün şansımıza küselim açtiviteyi yapmıştım ama yanlışlık sonucu bir kaç dosya silindi okadar emegim boşa gitti ama yarın elinizde olur bugün tekrar yapacagım kusuruma bakmayın.

Alıntıları Göster
    canın sagolsun kardeş sana birşey olmasın ellerin dert görmesinn elimizde denenmek için akşam elimde dosyanız var onu deneyecegim emeklerine saglık...
  • quote:

canın sagolsun kardeş sana birşey olmasın ellerin dert görmesinn elimizde denenmek için akşam elimde dosyanız var onu deneyecegim emeklerine saglık...

Alıntıları Göster
    canın sağolsun kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manevracı 24

canın sağolsun kardeşim

Alıntıları Göster
    tarık bey manevracı24 benim enson verdigim dosyaları yüklediniz yanılmıyorsam tarık bey akşam bakacak manevracı sende yüklediysen şu istasyona ANKARA GAR yazmıştım ve istasyon önüne vagonlar eklemiştim sende gözüküyormu bunlar haber verebilirmisin bende şuan açtivitenin aynısını tekrar yapıyorum
  • quote:

tarık bey manevracı24 benim enson verdigim dosyaları yüklediniz yanılmıyorsam tarık bey akşam bakacak manevracı sende yüklediysen şu istasyona ANKARA GAR yazmıştım ve istasyon önüne vagonlar eklemiştim sende gözüküyormu bunlar haber verebilirmisin bende şuan açtivitenin aynısını tekrar yapıyorum

Alıntıları Göster
    ewt gözüküyo

TCDD tren similatörü

• quote:

ewt gözüküyo

TCDD tren similatörü

Alıntıları Göster
    ama yarınki activite daha güzel vagon alıp vagon bırakabileceksiniz bazı istasyonlarda manevra yapacaksınız.

tamam gözüktügüne göre sorun yok.aynı işlemleri tarık bey yaptıysa ondada gözükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makinist71 -- 25 Ağustos 2006; 20:36:47 >

• quote:

ewt gözüküyo

TCDD tren similatörü

Alıntıları Göster
    Vagonlar

TCDD tren similatörü

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.