Ya sorma 2 androidlerini kötüledim ya yok yalan söylüyormuşum, android telefonum yokmuş felan felan haberlerle dolmaya başladı forum.Ben de hepsine cevap niteliğinde 2-3 foto koydum.
Ne can çekişmesinden bahsediyon sen ya.2 kişi az almış apple batacak mı?Kaç yılın teknoloji devi ya apple.2-3 inceleme editörünün yazmasıyla olmaz bu işler...
Çok haklısın kardeşim
SkyTech74
kullanıcısına yanıt
Doğrusun kardeş, android telefonlar kazık gibi hala daha büyütüyorlar ekranı.Sanki ekran büyütme yarışı yapıyorlar.Hiç hoş durmuyor.Bir de el mel yetmiyor teli kullanmaya.
sroad
kullanıcısına yanıt
Çok biliyosan kardeşim bize androidde ne yaptığını söyle.Yine herkesin dediği gibi rom root overclock gereksiz uygulama silme felan diyeceksen hiç deme.
Ne diyorsun ya?Sanki bu tür problemler androidlerde veya başka tellerde olmuyo mu?Git bi araştır gel.Telefonun bozuksa verirsin garantisine gerekli işlemi orada yaparlar.Atara gerek yok bu tür sorunlar her telde olabilir.
+1 bütün anlatmaya çalıştığım bu.Kasma sorunu gereksiz uygulama çokluğu...Hepsi de androidde...... Sırf androiddeki gereksiz saçma sapan uygulamaların toplam sayısı ios appstoredaki uygulama sayısını geçer.Geriye de zaten gameloftun ve bir kaç şirketin yaptığı uygulamalardan başka adam akıllı bir uygulama kalmıyor androide....
1.Kaspersy mobile pronun en yeni sürümünü bi ara ben de kullanıyordum.Hiç verim alamadım nedense.Taratıyordum taratıyordum virüs bulamıyordu telefonun çok kasmasına, kendi kendine reklamlar çıkmasına rağmen.Ayrıca çok da yavaşlatıyordu.Ben de sildim. 2.Nexusu teknoloji marketlerinde elime aldım.Piyasadaki çoğu telefondan şık ama yine iphonelardan bana göre daha kötü. 3.O iphoneun sana anımsattığı şey olabilir.Lakin benim için tam tersi geçerli.İphoneun tarzına bayılıyorum.
kuzenim 3D araba yarış oyunlarının hastası ama doğru düzgün 1 tane bile yarış oyunu bulamadık sports car var dediğim gibi oda nedendir bilinmez çok kasıyor.Sırf marketi için bile ios tercih edilebilir
+1+1+1+1+1, çok haklısın kardeşim, ben de bunu anlatmaya çalışıyordum.O kadar para verdiğim telefonun yazılımını değiştirmeye bir o kadar uğraşacakmıyım yani?En iyisi ios.Apple bizim adımıza herşeyin en iyisini ayarlıyor, bir de bizim telefonu bize istemediğimiz telefonu zorla kakalıyorlarmış gibi uğraşmamıza gerek kalmıyor.İos 7 benim de çok hoşuma gidiyor.Değişim isteyenlere değişim işte.Daha ne istiyorsunuz yahu?Anlamıyorum.
ozgeksa1O
kullanıcısına yanıt
İphone 4ün htc onedan daha fazla satılmasının nedeni daha iyi olması kuşkusuz.Neyini beğenmiyorsun anlayamıyorum ya.Tamam seri olarak daha yeni çıktığı için one iphone 4ü hız konusunda geçer ama ben o paraya 4s ya da 2.elinden bi iphone 5 alırdım.Androidin şu özgürlük konusunda size ne verdiğini hala anlayamadım.Şu roota takılmış kalmışsınız arkadaş.Ne rootmuş ya.Bir de ben mi telefonla uğraşcam, zaten bizim adımıza şirketler uğraşıyor.Öyle bi uğraş içinde olsam kendi telimi çıkarmaya çalışırım canım o kadar para verdiğim telefonun özelliklerini değiştirmeye kalkışmam.
13371
kullanıcısına yanıt
Bak kardeşim doğru konuşuyosun samsungdan bi b*k olmaz.Nexus ta iyidir ama parası olanlara biraz daha katıp iphone almalarını tavsiye ederim.
thestell
kullanıcısına yanıt
Yahu bunu bi kaç yorumumda daha dile getirdim.Bana para mı veriyorlar da onları savunayım?Ben doğruları konuşuyorum.Kimseyi de hiçbir şeye zorlamıyorum.Tam tersine milleti androidle zehirlemeye çalışan milyonlarca sitenin önüne geçmeye çalışıyorum.Hayır, bir kere bende iki telefon da var, neyin ne olduğunu biliyorum.Niye milletimizi kandırmaya çalışayım ki?Bana gelin güzellikle aklınızdaki soruları sorun, bir şey demem.Ama tutup da bilmeyen birine anlatırmış gibi bana iosu ya da androidi yanlış anlatmayın.
anomalyA
kullanıcısına yanıt
Ya kardeşim Allahını seviyorsan sana jailbreak yapmayı öğretmediler mi?Roota gelince yapıyorsunuz da JByi niye yapmıyorsunuz? Ayrıca sen desteklenmeyen formattaki bir dosyayı telefona atıp ta ne yapmayı düşünüyorsun acaba?Sormadan geçemiyeceğim yani
Katılıyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: 18Yusuf720
Ya kardeşim Allahını seviyorsan sana jailbreak yapmayı öğretmediler mi?Roota gelince yapıyorsunuz da JByi niye yapmıyorsunuz? Ayrıca sen desteklenmeyen formattaki bir dosyayı telefona atıp ta ne yapmayı düşünüyorsun acaba?Sormadan geçemiyeceğim yani
Yanlışlıkla update yaptık.6.1.3 te yok diyorlar.Kuramadım.Hem androidde rootsuzda gözüküyor. 2. soruna gelirsek.Desteklemediğinden değil lisans anlaşmazlıklarından dolayı alınmayan formatlar var.Buna ne diyeceksin ? Mesela txt i ipad mi kaldırmıyor ?
anomalyA
kullanıcısına yanıt
Ve her firmanın o kadar amiral gemisi varken sen de tutup xperia l gibi orta seviye bi tel önermişsin yani bravo sana.O kadar firmanın amiral gemileri bile donuyorsa kasıyorsa, bu sonynin orta seviye telefonu ne kadar donar artık sen düşün.
quote:
Orijinalden alıntı: 18Yusuf720
Ve her firmanın o kadar amiral gemisi varken sen de tutup xperia l gibi orta seviye bi tel önermişsin yani bravo sana.O kadar firmanın amiral gemileri bile donuyorsa kasıyorsa, bu sonynin orta seviye telefonu ne kadar donar artık sen düşün.
S3 ten çok daha hızlıydı.Arayüz nexus kadar akıcı.Bende başta öyle düşünmüştüm.Şimdi o telefon hayalim oldu.
anomalyA
kullanıcısına yanıt
Yanlışlıkla güncelleme yaptıysan biraz daha bekle ios 7nin çıkmasına az kaldı.Duyduğum haberlere göre geliştiriciler ios7ye jb geliştirecekmiş.İos 7ye kavuştuğunda dosyalarına da jbye de kavuşursun merak etme.Zaten jb yapınca 2. sorunu da halledersin.
anomalyA
kullanıcısına yanıt
Allah Allah.Görüyor musun şu sony'i?Amiral gemilerinde yapamadığı akıcılığı orta seviye cihazında başarmış.Alkışlamak istiyorum sony i eğer bu doğruysa. Ayriyetten istediği kadar kasmasın yine google play store kullanıldığı için uygulama kalitesi iosa göre bir hayli berbat.Ayrıca yeni nesil uygulamaları da desteklemez.