quote:Orijinalden alıntı: rebellionyazık adama laaAlıntıları Göster işte beklediğim topic buydu. koptum
quote:Orijinalden alıntı: arf*güzelmiş.Alıntıları Göster Fotoşop bunlar gerçek değil kandırmayın milleti
quote:Orijinalden alıntı: BateristFotoşop bunlar gerçek değil kandırmayın milletiAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Baterist Fotoşop bunlar gerçek değil kandırmayın milleti ben gerçek sandıydım
quote:Orijinalden alıntı: rebellionquote:Orjinalden alıntı: Baterist Fotoşop bunlar gerçek değil kandırmayın milleti ben gerçek sandıydımAlıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: vendetaAlıntıları Göster bu adam artık kesin bırakır futbolu bende rahatlarım
quote:Orijinalden alıntı: rebellionquote:Orjinalden alıntı: Baterist Fotoşop bunlar gerçek değil kandırmayın milleti ben gerçek sandıydımAlıntıları Göster Bu daha komik bir daha hatta bir daha quote:Orjinalden alıntı: rebellion quote:Orjinalden alıntı: Baterist Fotoşop bunlar gerçek değil kandırmayın milleti ben gerçek sandıydım
quote:Orijinalden alıntı: onur_1903bu adam artık kesin bırakır futbolu bende rahatlarımAlıntıları Göster harika harika.. karnıma ağrılar girdi valla..
quote:Orijinalden alıntı: ornapsenharika harika.. karnıma ağrılar girdi valla..Alıntıları Göster Zavallı crouch Keske BU KDar Sırık OLMasaydın !!!!