Şimdi Ara

Lux Build(KendiTercihimdir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar!Sizlerle kendi kullandığım buildimi paylaşacağım.Biraz oynanan oyunda önemlidir ama statları sonuçta build belirliyor.Neyse önce Lux adlı şampiyonumuzu tanıyalım.

LUX
    Lux adlı şampiyonumuz genellikle support olarak oynanır.ADC nin yanında Bot Lane de arkada kalmış olarak.Böyle oluncada Lux pek fazla Kill veya Asist alamaz.Kendisi squishy bi şampiyonda olunca TF lerde odak noktası siz olursunuz.(ADC den sonra).Fakat ben bu oyun stilini pek doğru bulmuyorum çünkü hem 25 saniyelik cooldoowna sahip bir ultiye,hem rakip şampiyonu kıstırırken yüksek hasar vermeye hemde isabet ettirildiğinde inanılmaz derecede hasar verebilen bir komboya sahipsek bunu kullanmamamız yanlış ve saçma olur.Ben genellikle Lux olursam Mid Lane giderim fakat support olursamda pek support itemleri kastığım söylenemez.

Şimdi gelelim benim tercih ettiğim builde:
    Burda açıklayacağım build de Lux un squish olmasına pek önem vermedim yani AP Tank kasmaya çalışmadın zaten bizi İgnitelerden ve hasarlardan koruyan bir kalkan skiline sahibiz.

Şimdi Buildimiz.

Oyuna başlarken eğer çok fazla AP rününe sahip değilsek :
    Kuvvet Kitabı+1 Mavi Pot veya 1 Kırmızı pot ile başlayabiliriz.
    Eğerki AP rününe sahipsek:
    2 Peri Tılsımı + 2 Kırmızı Pot ile başlayabiliriz.

İlk Tamamlayacağımız item:
    Ahenk Kadehi olacak daha sonra bu itemide Athenenin Lanetli Kadehine Tamamlayacağız.
    Gördüğünüz gibi bekleme süresini en baştan azaltmak için elimizden geleni yapıyoruz.

Daha sonra rakip takım tank,offtank veya AP Tank ağırlıklıysa Hiçlik Değneğini tamamlıyoruz.
    Ama önce bot almak için E skilimizle hem rakibi rahatsız ediyor hem de kolayca farm yapıyoruz.
    Ayakkabı olarak karşı takım hasar ağırlıklıysa Sihirbaz Pabuçları(Sizinde fazla hasar verebilmeniz için)
    Ama bence yine ana bot itemi olarak İonianın Çizmelerini alıyoruz.
    Şu an envanterimiz de
    Athenenin Lanetli Kadehi
    Hiçlik Değneği
    İonianın Çizmeleri

Şu ana kadar en az 10 lewel olmuş olmamız lazım eğer olmadıysak sıradaki itemimiz olan Rabadonun Şapkasının alt itemi olan Aşırı Büyük Sopayı almak için bol bol farm yapıyoruz,kill almaya asit yapmaya çalışıyoruz.Ölmemek için Q skilimizi rakip şampiyonu durdurmak için kullanarak kaçıyoruz.Daha onra Rabadonu da aldıktan sonra geriye pek bir şey kalmadı.Son olarak ise Morellonomikon isimli(ilginç:()) itemimizi alıyoruz.Bu item size pek zaman kaybettirmez.Pasifi sayesinde büyü hasarı verdiğimiz kişilerin Pot larının etkisini azaltıyor ve Bekleme Süresinde yaptı %20lik azaltma sayesinde de ultimizin bekleme süresini iyice azaltıyoruz.(Yaklaşık 30)
    En son ise eğer takımınız iyi ise karşı taraf surrender vermemiş veya siz yenememişseniz hala son bir item çekmekte fayda var.
    Bu itemimiz ise Cehennem Asası genellikle Katarinaya alınan bu item bence Lux a da çok güzel yakışır.
    Ve son olarak buildimiz şöyle oluyor
    https://forum.donanimhaber.com/images/ImageThumbnail2.aspx?path=https://store.donanimhaber.com/47/08/f5/4708f5576293412eacb7114fcffe52ab.gif&size=6&border=1&bound=3

Lux Build(KendiTercihimdir) Lux Build(KendiTercihimdir)

• Sadece ilk kismi okumam yetti.

Lux adlı şampiyonumuz genellikle support olarak oynanır.ADC nin yanında Bot Lane de arkada kalmış olarak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden kardeş yanlış değil ben oynadığım serverlarda genellikle öyle görüyorum.Mid de pek karşıma çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psikozangoc

neden kardeş yanlış değil ben oynadığım serverlarda genellikle öyle görüyorum.Mid de pek karşıma çıkmıyor.

Botlarla oynama o zaman
  • CDR OVER 9000

Edit: Cooldown en fazla %40 olur, üzerine çıkamazsın. Mastery'lerde 21/9 oynadığını varsayıyorum %4 Cooldown ordan geliyor. %20 Athene, %20 Morellonomicon, %15 Ionian Boots'tan geliyor. %59 cooldown ile oynamana gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fablable -- 9 Temmuz 2013; 15:41:57 >
  • yok zaten botlarla oynayacak olsam fantezi yapar tank lux yapar olmadı bide mutlulukalr dilerim
  • Lux nadiren sup oynanır normalde middir. Bir de sup diye Lux alıp da bu buildi yapıyorsan takımıma gelirsen sana bildiğim bütün küfürleri sayarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    First Pick Mid Yardım.
    8 yıl önce açıldı
    Nidalee skin önerisi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok kardeş support olursam bu buildi yapmıom 6 tane Rabadon
  • Support olsam da pek support kastığım söylenemezden sonrasını okumadım. Senin gibiler yüzünden rankedlardan da bir zevk alamıyorum git adam gibi support al suplık yap, nidalee bir bu iki ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş bir şey sorabilirmiyim eğer sen Lux u full sup kasarsan useles olur nidaleyi de full sup kasarsan useles olllur sen sadece kendi yararına düşünüyorsan her heronun supu olur ama bazı heroların da bir değeri vardır
  • quote:

Kardeş bir şey sorabilirmiyim eğer sen Lux u full sup kasarsan useles olur nidaleyi de full sup kasarsan useles olllur sen sadece kendi yararına düşünüyorsan her heronun supu olur ama bazı heroların da bir değeri vardır

O zaman supp değil de mid ol apc olarak oyna ? Sen orda supp gibi kasmıyorum demişsin şöyle desen, supp gibi kassam da araya ap sıkıştırıyorum. Sen supp gibi kasmıyorum demişsin. Doğru da. Supp olucaksın böyle build yapmışsın.

Sadece aşşağıdaki üç cümleyi okudum
    ''Lux adlı şampiyonumuz genellikle support olarak oynanır.ADC nin yanında Bot Lane de arkada kalmış olarak.'' Genellikle böyle olmuyor.
    ''Kendisi squishy bi şampiyonda olunca TF lerde odak noktası siz olursunuz.(ADC den sonra) '' Supp 2. focus mu ? Elo kaç ? Yada level ? Supp adcyi korumak için bütün skillerini atar ki adc ölmeden 2. focus olmaz. Adc ölüncede apcye focuslanılır. Seni öldürebilirler, apcyi koruyabileceğin için. Ama o sırada skiller cdde olduğu için sana dalmazlar.
    Ayrıca bunları boşuna yazıyorum supp şampiyona 20 ap ile başlıyorsun. Mavi pot midde gereksiz bence ama botta gerekebilir sonuçta farm yapmıyıcaksın adcyi korumak için mana gerekebilir.

Edit : aşşağıdaki iki cümleyi : üç cümleyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commando Kayle -- 9 Temmuz 2013; 16:37:08 >

• Kardeş bilmiyorum ama söyledğin cümle yi biraz düşün Seni öldürebilirler, apcyi koruyabileceğin için. o zaman 2.sıra kimde oluyor??
  • fablable kullanıcısına yanıt
    ben cooldowna sürekli düşürmeye çalışmıyorum zaten aldığım itemler mana yenilemside veriyor
  • quote:

Kardeş bilmiyorum ama söyledğin cümle yi biraz düşün Seni öldürebilirler, apcyi koruyabileceğin için. o zaman 2.sıra kimde oluyor??

Apcde çünkü apcyi koruyamazsın skillerin cdde ya yazmayı unuttum ya görmedin
    Edit: Yazmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commando Kayle -- 9 Temmuz 2013; 16:38:56 >
  • Commando Kayle kullanıcısına yanıt
    Ayrıca ben 30 lwele değilim zaten arkadaşlar 30 lwel bende onlarla giriyorum öyle olunca karşıdakilerde full 30 lewel oluyor tf lerde ilk ADC oa sup gidiyor bizde APC tflere girildiğinde pek yaklaşmıyor diye biliyorum ben genelikle tfler adc tank ve oftank rol oynar sup ve apc biraz geri kalır ama tf nin sonuna doğru apc olaya dahil olur ve yardırır örnk:Kassadin
  • Commando Kayle kullanıcısına yanıt
    Kardeş yaptığım build support buildi değilki apc buildi yaptım yani mid lane sup olsaydım araya bi morellomşkon birde athene sıkıştıtır soa full sup kasardım
  • Daha 30 level bile olmayan adam build yapıyor biz de ciddi ciddi cevap veriyoruz. Hatalı olan bendim kusura bakma, takıl kafana göre. Umarım West'te oynamıyorsundur sonra yanlışlıkla oyunuma düşersin falan hiç gerek yok.
  • o kadar cdr bi işe yaramaz ki ne ettin sen :D
  • kardeş 30 lewel olmak ve build yapmak çok farklı bir şampiyonda belli bir tecrüben varsa onu paylaşmak itersin senin gibi bencillerle oynamam ben bu arada west servındada değilim sana sedece diyoum yaw hehe
  • Kardeşim lux'ın ulti full cdr ile 40 saniyeye düşer
    ayrıca %55 cdr ile napıcaksın max 40 oluyo
    ha bide lux a def itemi çıkmak gereksiz zaten bi lux oyuncusu karşı takıma yakalanıcak kadar içeri giriyosa ölsün daha iyi zaten o def itemleri onu kurtarmaz en fazla zhonya olabilir
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.