Şimdi Ara

**Es-Es-Dh Şimşekleri-Es-Es** (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.295
Cevap
4
Favori
169.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: faruk26faruk

Erkan söz verdi kimseyi pazara yollamayacak. Hadi gelin #MedyaAğlamasınFenerMaçıTekrarOynansın

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Tayyi_mekân

Alıntıları Göster
    Servet ne yaptı öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Cumadangeldim

Servet ne yaptı öyle

Alıntıları Göster
    Bu sezon ki en iyi deplasman maçımızdı skordan çok oynadığımız futbolun güzelliği konuşulmalı diyorum. Servet bu akşam hepimizi şaşırtan gol attı. Tüm futbolcularımızı tebrik ederim.
  • quote:

Bu sezon ki en iyi deplasman maçımızdı skordan çok oynadığımız futbolun güzelliği konuşulmalı diyorum. Servet bu akşam hepimizi şaşırtan gol attı. Tüm futbolcularımızı tebrik ederim.

Alıntıları Göster
    Arkadaslar eskişehir atkısı arıyorum nerde bulabılırm ?? istanbul fatıhte oturuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

Arkadaslar eskişehir atkısı arıyorum nerde bulabılırm ?? istanbul fatıhte oturuyorum

Alıntıları Göster
    Nazar degmesin takıma bu sezon gercektende yenildigimiz maclarda bile iyi top iyi pas yapıyoruz. Keske Avrupa ligi 2. turda Marsilya yı cekmeseydik cok erken ve sanssız bır kura olmustu bızım ıcın
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahKırmızı26

Nazar degmesin takıma bu sezon gercektende yenildigimiz maclarda bile iyi top iyi pas yapıyoruz. Keske Avrupa ligi 2. turda Marsilya yı cekmeseydik cok erken ve sanssız bır kura olmustu bızım ıcın

Alıntıları Göster
    Futbol böyle oynanır işte. Helal olsun EsEs'ime

• quote:

Internetten alışveriş yapıyorsanız esstoreun sitesinden alabilirsiniz.

www.esstoreonline.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoldaTr

quote:

Internetten alışveriş yapıyorsanız esstoreun sitesinden alabilirsiniz.

www.esstoreonline.com

Alıntıları Göster
    Eskişehiri tebrik ediyorum. TS'yi evinde evire çevire yendiniz. Servete de ne olmuş öyle adam messivari bi gol attı

• quote:

Orijinalden alıntı: Ronon Dex

Eskişehiri tebrik ediyorum. TS'yi evinde evire çevire yendiniz. Servete de ne olmuş öyle adam messivari bi gol attı

Alıntıları Göster
    bu sezonun en iyi deplasmanıydı. adım atamadı trabzon...burhan kafasını sokmasa dört dörtlük olacaktı

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_Lightning

bu sezonun en iyi deplasmanıydı. adım atamadı trabzon...burhan kafasını sokmasa dört dörtlük olacaktı

O boru gibi goldü. Ofsayt falan değildi. Hakem 4-0 olmasın diye vermedi golü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semper-Fidelis

quote:

evet ama sonuçta burhan böyle bir kararın verilmesine yol açtı. o topa dokunmasa hakemin böyle bir alternatifi olmayacak ve o zaman da boru gibi 4-0 olacaktı :)
  • quote:

quote:

quote:

evet ama sonuçta burhan böyle bir kararın verilmesine yol açtı. o topa dokunmasa hakemin böyle bir alternatifi olmayacak ve o zaman da boru gibi 4-0 olacaktı :)

Uzun zamandır gol atamıyorum fırsat bu fırsat diyip atmaya çalıştı sanırım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Uzun zamandır gol atamıyorum fırsat bu fırsat diyip atmaya çalıştı sanırım.

Alıntıları Göster

Futbolda Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Eskişehirspor, deplasmanda Polatlı Bugsaşspor'u 4-0 yenerek bir üst tura yükseldi.
    Polatlı Bugsaşspor: 0 - Eskişehirspor: 4

Stat: Polatlı Şehir
    Hakemler: Mürvet Sezer, Hakan Atilla Gökbilgin, Mehmet Kısal

Polatlı Bugsaşspor: Ercüment, Şener, Mustafa, Abdullah, Muhammed, Yaşar Yurduseven (Dk. 70 Fatih), Efe Can, Erdem, Galip (Dk. 80 İsmail), Ali (Dk. 76 Aydın), Emre Aygün

Eskişehirspor: Kayacan, Veysel, Akaminko, Servet, Serol (Dk. 83 Yiğit), Hürriyet, Mehmet, Burhan, Alper, Malecki (Dk. 81 Serdar), Nuhiu (Dk. 73 Erkan)

Goller: Dk. 8 Burhan, Dk. 78 ve 90 2 Erkan, Dk. 87 Hürriyet (Eskişehirspor)

Sarı kartlar: Dk. 34 Nuhiu (Eskişehirspor), Dk. 53 Şener, Dk. 84 Emre Aygün (Polatlı Bugsaşspor)

• quote:

Futbolda Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Eskişehirspor, deplasmanda Polatlı Bugsaşspor'u 4-0 yenerek bir üst tura yükseldi.
    Polatlı Bugsaşspor: 0 - Eskişehirspor: 4

Stat: Polatlı Şehir
    Hakemler: Mürvet Sezer, Hakan Atilla Gökbilgin, Mehmet Kısal

Polatlı Bugsaşspor: Ercüment, Şener, Mustafa, Abdullah, Muhammed, Yaşar Yurduseven (Dk. 70 Fatih), Efe Can, Erdem, Galip (Dk. 80 İsmail), Ali (Dk. 76 Aydın), Emre Aygün

Eskişehirspor: Kayacan, Veysel, Akaminko, Servet, Serol (Dk. 83 Yiğit), Hürriyet, Mehmet, Burhan, Alper, Malecki (Dk. 81 Serdar), Nuhiu (Dk. 73 Erkan)

Goller: Dk. 8 Burhan, Dk. 78 ve 90 2 Erkan, Dk. 87 Hürriyet (Eskişehirspor)

Sarı kartlar: Dk. 34 Nuhiu (Eskişehirspor), Dk. 53 Şener, Dk. 84 Emre Aygün (Polatlı Bugsaşspor)

Alıntıları Göster
    Kupada rakibimiz, Karabükspor oldu ve evimizde oynayacağız. Maçlar Tarih: 11-12-13 Aralık arasında oynanacak.

Diğer bir maçımız;

Beşiktaş - Eskişehirspor

Yer: Beşiktaş İnönü Stadyumu

Tarih: 07.12.2012

Saat: 20:00

Bu maçta sarı kart cezası nedeniyle Alper olmayacak. Önce zevkli bir maç olmasını sonra 3 puan esesimizden yana olmasını diliyorum.

NOT: Esesli arkadaşlarım şu konuya ilgisiz kalmanız garibime gidiyor. Konu dışında boş laflar yazacağınıza az bu topikte güncel tutsanız olmaz mı ?

• quote:

Kupada rakibimiz, Karabükspor oldu ve evimizde oynayacağız. Maçlar Tarih: 11-12-13 Aralık arasında oynanacak.

Diğer bir maçımız;

Beşiktaş - Eskişehirspor

Yer: Beşiktaş İnönü Stadyumu

Tarih: 07.12.2012

Saat: 20:00

Bu maçta sarı kart cezası nedeniyle Alper olmayacak. Önce zevkli bir maç olmasını sonra 3 puan esesimizden yana olmasını diliyorum.

NOT: Esesli arkadaşlarım şu konuya ilgisiz kalmanız garibime gidiyor. Konu dışında boş laflar yazacağınıza az bu topikte güncel tutsanız olmaz mı ?

Alıntıları Göster
    Güzel ve zevkli bir mac olucagı gozukuyor keske Alper de olsaydı. Orta sahada eksikligini aramayız umarım.

Boffin

Veysel Servet Diego Dede

Hürriyet
    Erkan Tello

Kamara Malecki

Necati

• quote:

Orijinalden alıntı: SiyahKırmızı26

Güzel ve zevkli bir mac olucagı gozukuyor keske Alper de olsaydı. Orta sahada eksikligini aramayız umarım.

Boffin

Veysel Servet Diego Dede

Hürriyet
    Erkan Tello

Kamara Malecki

Necati

Alıntıları Göster
    Alacagımız macı 2 2 ye getirdik üzülüyoruummm
    Bjk top oynamadı biz cok salakca oynadık resmen
    Mehmet Güven neden sahadaydı kendı bıle bılmıyordu
    Defansı cok onde kurduk onde bastık adamlar hızlı cıkarak gol buldu
    Akıllı oynayıp bekleseydık Trabzon macı gıbı farkk atardıkk

• Büyük takımlara karşı baya dirençli oynuyorsunuz, tebrik ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

Büyük takımlara karşı baya dirençli oynuyorsunuz, tebrik ederim
    İşte bu, kesinlikle çok daha iyi oynayan taraftık, keşke 3 puanı hanemize yazdırabilseydik fakat EsEs'imin canı sağolsun.

Biz bitti demeden bitmez!
     **Es-Es-Dh Şimşekleri-Es-Es**

BEKLE BİZİ AVRUPA GELİYOR ESES!!

• quote:

Orijinalden alıntı: faruk26faruk

İşte bu, kesinlikle çok daha iyi oynayan taraftık, keşke 3 puanı hanemize yazdırabilseydik fakat EsEs'imin canı sağolsun.

Biz bitti demeden bitmez!

BEKLE BİZİ AVRUPA GELİYOR ESES!!

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Türkiye kupasında Karabükspor maçı bilet fiyatları ne kadar olur ? Okuduğumuz şehrin takımını desteklemek istiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: AlaturkaMavzer

Arkadaşlar Türkiye kupasında Karabükspor maçı bilet fiyatları ne kadar olur ? Okuduğumuz şehrin takımını desteklemek istiyoruz

Karabük ve Bursa maçlarında açık tribün biletleri 10 TL olacakmış
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.