Şimdi Ara

S3 alınır mı? donma sorunları var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • s3 lerin sorunu mu var hep takiliyomus donuyomus. 4s ile s3 arasinda kaldim 4s in ekrani cok kucuk. yeni güncellemelerden sonra geçti mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanyuce -- 5 Temmuz 2013; 21:53:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Intel Core i5 8600K Soket 1151 3.4GHz 6MB Cache - ASUS GeForce GTX 770 ROG Poseidon - MSI Z370 A PRO - GSKILL 16 GB RipjawsX DDR4 2400MHz - THERMALTAKE NIC C4 CPU Cooler - High Power 600W 80+Gold GD Performance - cooler master elite rc-430 - SANDISK 120GB Extreme Sata 3.0 SSD - WD 1TB - LOGITECH MK320 2.4GHz WIRELESS DESKTOP - logitech gamepad f710 - Creative SBS A320 2+1 Speaker
  • S3 sorunlarını okudum genelde donma sorunları oluyomus. sizde donma sorunları oluyor mu? yada yeni güncellemelerle geçti mi? suan indirimde s3 disbiritor garantili var. alıpta 3-5 ay sonra bozulmasını istemem. yazılımsal değilmiş galiba donanımsal anakartı yananlar varmıs. sizde öyle bişey oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanyuce -- 5 Temmuz 2013; 21:54:10 >

Orijinalden alıntı: kaanyuce

S3 sorunlarını okudum genelde donma sorunları oluyomus. sizde donma sorunları oluyor mu? yada yeni güncellemelerle geçti mi? suan indirimde s3 disbiritor garantili var. alıpta 3-5 ay sonra bozulmasını istemem. yazılımsal değilmiş galiba donanımsal anakartı yananlar varmıs. sizde öyle bişey oldu mu?

Donma her Android'de olduğu gibi S3'te de var ama Nova Launcher (Bedava) yüklerseniz hiç bir sıkıntı kalmayacaktır.
    Ayrıca teknoloji birazda şans işidir.

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.