Bu paket sadece yeni hat alanaydı. Numara Taşımaya da açtılarsa TT şebekeleri bu yaz iyice yavaşlayacak anlaşılan :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (742. sayfa)

-
-
Evet,numara taşıyana verilmiyordu sadece sıfır yeni hat alanaydı. Bugün kontrol ederken baktım numara taşıyana da yazılmış.
Taşı hattını,al bedava hediye 50 GB interneti,1-2 ay içinde kesin Prime faturalı tarifelere iyi kampanya olur. Kullan 50 GB`ı, atla Prime kampanyalı faturalı tarifelere.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 26 Haziran 2025; 17:46:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gayet iyi hocam bu durumda Selfy’li olmayanlar 3 ay 50GB’den, Selfy’lilere ise 6 aylık 100GB den yararlanabilirler. Turkcell ve Vodafone buna ne tepki verecekler bakalım..
Bu arada.
Selfy olanlara da (7-25 yaş arası TC no)
100 GB hediye (biz beleş internet diyoruz) kampanya yapmış Türk Telekom. Ortalık kızışacak. Boştaki Vodafone ve Turkcell faturasız hatlarını taşıyayım bari. Evde eski telefonlara eski tabletlere takılı duruyorlar. Arada haber forum okuruz oralardan da.
KAMPANYA DETAYI İÇİN BUYRUN:
Kampanya tanıtımı ve detaylı bilgi resmi kurumsal linkleri:
1.
👇https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturasiz-paketler/selfy-6-aylik-100-gb-paketi
2.
👇www.selfy.com.tr
Selfy 6 Aylık 100 GB Paketihttps://www.selfy.com.tr/yeni-musteri/faturasiz-paketler/Selfy-6-aylik-100gb
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Gayet güzel bir kampanya hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam merhaba. Şuan türk telekom faturalı kullanıyorum ve 4.5G hızı kötü olduğu için bayağı uğraştım aradım şikayet bıraktım falan en sonunda tüketici hakem heyetine başvurdum online olarak gerek 4.5G hızı gerekse de taahhütün son ayında bile ceza çıkardığı için telekomda faturalı hat kullanmak istemiyorum. Ben şimdi hattı vodafona taşıyıp tekrar telekom faturasız selfy e gelsem hakem heyeti yine de lehime karar verir mi ? Bu paketi alabilirsem uzun bi süre kontörlü yüklemeden kullanabilirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu kampanyada başka operaröre taşıyıp gelene karşı önlem alınmış 90 gün başka operatörde doldurma şartı var.
Diğer meseleyi,yani hakem heyeti kararını ne olur bilgim fikrim yok.
hocam ne yaptınız aynısını banada yaptılar. bende itiraz edeceğim.
-
Önce maille itiraz ettim ondan sonra zaten geri Türk telekoma Döndüğüm için itirazı olumlu sonuçlandı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O şart prosedür gereği olabilir mi ben denemek istiyorum açıkcası
Faturalıda 90 gün kriteri ek ücret alınarak geçiliyor ama faturasızda malesef olmuyor.
Keşke mevcutlarada olsa
-
e biz diğer illerde kazıklanıyormuşuz..
fiyatlar hakkaten rüya gibi.
-
Belki de bulunduğunuz ilde de bu tür kampanyalar vardır.Bende başkasından öğrendim.
Samsundayım ama bana telekom dasın diye vermezler taahhüt 10 gün kaldı
Yeni hat ve numara taşıma yazıyor.
İnternette gözüküyor ise hemen yeni hat alabilirm
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X