Şimdi Ara

1 aydır kas çalışıyorum tık yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 ayı geçmiştir günde 300 mekik çekiyorum ama hala tık yok, yağ yok karnımda, 1 ayda belli olması gerekmez mi?

• İlginç, genelde 1 ayda en azından adonislerin çıkmış olması ve sixpack'ten en az 4ünün çıkması gerekir, emin misiniz her gün 300 tane olduğuna? ______________________________________________________________

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carbon Fiber -- 12 Haziran 2013; 23:48:07 >

Kilo fazlan varsa normal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Carbon Fiber

İlginç, genelde 1 ayda en azından adonislerin çıkmış olması ve sixpack'ten en az 4ünün çıkması gerekir, emin misiniz her gün 300 tane olduğuna? ______________________________________________________________
    sadece mekikle baklava yapamazsın

Orijinalden alıntı: stormleon2

İlginç, genelde 1 ayda en azından adonislerin çıkmış olması ve sixpack'ten en az 4ünün çıkması gerekir, emin misiniz her gün 300 tane olduğuna?

Dalgayı bırak

Ama belli olsun az dimi hiçbir şey yok ondan açtım konuyu

• quote:

Orijinalden alıntı: kovadogs

quote:

İlginç, genelde 1 ayda en azından adonislerin çıkmış olması ve sixpack'ten en az 4ünün çıkması gerekir, emin misiniz her gün 300 tane olduğuna?

Dalgayı bırak

Alıntıları Göster
    Sen bi ara haxballda spiker miydin ? Bıraktın sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.5 haftadır programım bu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Dalgayı bırak

Hocam yağ dokudan kaynaklı o, Benim karın bölgemde hiç yağ yok sanırım, zayıfım zaten, belim ince Ama sıkınca anca belli oluyor..

1 ayda olacak şey değil. Yapıya göre değişir tabi bu dediğim.

• Sadece mekikle karın kası?

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

oha 2 sene olacak ben unutmuştum sen nasıl hatırlıyorsun

quote:

Ya işte öyle bi garip hafızam var. Demin haxballdan çıktım bu konuyu görünce aklıma geldi birden. Zevkli oluyordu aslında gerçi lag oluyordu da neyse.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Yanlış bir şeyler yapıyorsun demek ki günde 300 mekik çeken birinin kasları çıkmaya başlaması gerek..ayda 9000 mekik yapar güzel rakam..

• quote:

Orijinalden alıntı: Cem300

Yanlış bir şeyler yapıyorsun demek ki günde 300 mekik çeken birinin kasları çıkmaya başlaması gerek..ayda 9000 mekik yapar güzel rakam..

Alıntıları Göster
    günde 300 mekiği nasıl çekiyorsun aralar seanslar nasıl

İlginç, genelde 1 ayda en azından adonislerin çıkmış olması ve sixpack'ten en az 4ünün çıkması gerekir, emin misiniz her gün 300 tane olduğuna? ______________________________________________________________

Türkiye Türklerindir
  • boy kilo kaç ? Sadece mekikle, diyetsiz karın kası olmaz. He 180 boy 60 kg 65 kg isen belli olur hoş durmaz.

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • Bu 6 ay meselesi beni olduruyor. Ne bu arkadasim ! degisim gormek icin en az 6 aymis , max 2 ay , 2 ay sonra degisim gozlenemiyorsa vucut yapilan spora adapte olamamis demektir.taktik ve hareketler degistirilerek spora birde bu sekilde devam edilir. Sende de oyle bir sey olmustur. Ayrica arkadasim mekik cekmekte nedir ya kunefe gibi gogus yanaklarina baklava desenli gobek mi hazirlayacaksin.
    Bolgesel bg yapilan en buyuk hatadir. Saglikli bir spor hayati icin en incesinden en kalinina butun kas liflerini hedef almalisin. Oyle gobegim gitsin yeter spor mantigi ile hic bi b.k olmaz...

İsin ozu ya gunde 16000 mekik cekersin yada gider spor salonuna pasa pasa 45 dk antrenman yapar evine donersin. Diger turlu emek israfı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Ingrid

günde 300 mekiği nasıl çekiyorsun aralar seanslar nasıl

3x100 şeklinde, araya adonis için hareketlerde katıyorum

170, 60

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kovadogs -- 13 Haziran 2013; 0:01:54 >

Orijinalden alıntı: Cem300

Alıntıları Göster
    Mekiğin farklı versiyonları var youtube'dan ara bulursun.
    Vaktini biraz boşa harcamıssın, eğer 8dakikalık programlardan falan hergün yapsan 1 ayda kesin belli olacak seviyeye gelirdi

Orijinalden alıntı: El-Alem

Mekiğin farklı versiyonları var youtube'dan ara bulursun.
    Vaktini biraz boşa harcamıssın, eğer 8dakikalık programlardan falan hergün yapsan 1 ayda kesin belli olacak seviyeye gelirdi

Alıntıları Göster
    Yukardaki arkadas dogru söylemis kaslarin belli olmasi icin 5-6 ay gerekli. Genetikden yana sansin yoksa ne yaparsan yap karin kasi cikmaz. Böyle bir sanssizligin yoksa iyi calismayla (3x100 yapmakla olmaz, iyice arastir nasil yapildigini ama geberene kadarda yapma sakin) ve iyi beslenmeyle cikar kaslar. Isin 70% i bile diyebilirim. Yag oranin cok düsükse, ki bazi bir deri bir kemik olan insanlarda birsey yapmadanda cikiyor, kisa sürede karin kaslarin cikar.

Not: Su adonis de nerden ciktiysa, adonis antik yunanda birisinin ismi olmasi lazim karin kasiyla yakindan uzaktan iliskisi yok herkes adonis adonis diyor .

Yazimi bir beddua ile bitirmek istiyorum : Sirf kizlari etkilemek icin karin kaslari istiyorsan insallah karin kaslarin cikmaz.

Her Gece Ölüyor, Her Gece Yeniden Doğuyordum.. Yeniden..

In god we trust

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.