Şimdi Ara

★ TOM CLANCY'S THE DIVISION|PS4 ANA KONU| ★ (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.933
Cevap
57
Favori
172.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TAMİK68

Yeni gelecek pacht ile ayrıntılı bilgisi olan var mi acaba birde ne zaman gelecek

Alıntıları Göster
    1.2 ile gelecek yeniliklerden bahsedildi yine State of the Game'de arkadaşlar. Önemli olanları aktarıyorum:

- Direk silahları hedef alan balans çalışması yok. Çünkü ellerinde rebalance için yeteri kadar data yokmuş herkes aynı şeyleri kullandığı için :)

- Brutal talent'ı nerflenecek. Headshot damage'i çarparak arttırıyordu. Olması gereken toplayarak arttırmasıymış. Daha da az vuracak artık Brutal.

- *** Sentry Seti 4 parçada çalışan özelliği artık sadece yarı otomatik silahlarda çalışacak. SMG ve Assault Rifle'lar ile düşmanın kafasında 3 işareti çıkarmak yalan oldu. Bu set sniper kullanımı için yapılmış ancak SMG'lerle bile çalışınca herkes yarım saniyede ölüyordu. Bence iyi oldu nerflemeleri. Marksman Rifle, Shotgun ve Pistol'ler ile çalışacak 4 set bonus. Burst fire silahlar için bir şey söylenmedi.***

- Sentry Set giyenler bazen kendiliğinden işaretleniyordu. O bug giderilecek.

- Haftalık Incursion ödülleri bazen gelmiyordu onunla ilgili bug giderilecek.

- 1.2 ile gelecek olan yeni gear set şu anda underpower yani güçsüz silahlara daha çok güç verecekmiş. Muhtemelen Assault Rifle ve Shotgun buff görebiliriz.

- Reckless ve Balanced fixlenecek. Reckless %10 daha çok damage yemenize yol açması gerekirken %10 armor veriyordu. Balanced'ı zaten bilmeyen yoktur. Artık ilk atıştan önce imleç hızlı kapanacak. Sonraki atışları etkilemeyecek. Balanced R.I.P kısaca.

- Talentları stacklama bug'ı fixlenmiş. Silah değiştire değiştire 1milyon DPS yapma muhabbeti.

- Performans Gear Mod'ları bufflancakmış. Biraz daha skill bazlı geliştirme sunacakmış.

- Yeni bir durum geliyor: Toughness(dayanıklılık). Toughness karakter ekranında Healt'in yerine gelecek ve Health + Armor'un birleşiminden oluşacakmış. Bakalım nasıl olacak.

- *** Armor Cap %65'ten %75'e yükseltilecek. Bu sınırı yakalamak için bazı şeylerden feragat edeceksiniz demişler.***
    - *** Phoenix Credits sınırı 1000'den 2000'e yükseltilecek.***
    - *** Yeni gelecek olan Incursion Falcon Lost ile aynı Gear Score seviyesi isteyecek. Daha önce hard için bile 220 istiyordu. Çoğu oyuncu 200GS'yi zor gördü. İyi olacak düzeltmeleri.***

- Yeni Incursion'un ismi Broken Circle olmayacakmış değişecekmiş.

- Haritadan baktığınız zaman yeni Inc. mor gear set verecek gözüküyordu. Öyle bir şey olmayacakmış. Ancak yeni set olacakmış. Sanırım sadece renk işini kaldırdılar.

- Yeni Gear Score içeren itemlar olmayacak. Kıyafetler için max 240, silahlar için max 204 yeni patch'de de değişmeyecek.

- Meta haline gelen AUG/Vector/M1A kullanımı değişecekmiş. Craft edilebilen silahlara bi ayarlar gelecekmiş. Sanırım bahsetmek istedikleri artık Drop olarak da güzel silahlar düşecek. Tek çare craft değil yani. Göreceğiz.

- Yeni gear set gelecek ve 1.2 den sonra insanlar farklı silahları kullanmaya başlayacak diye burdan topladıkları datalarla beraber 1.2'den sonraki patch'de büyük silah dengesi olacakmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: MirlivaVII

1.2 ile gelecek yeniliklerden bahsedildi yine State of the Game'de arkadaşlar. Önemli olanları aktarıyorum:

- Direk silahları hedef alan balans çalışması yok. Çünkü ellerinde rebalance için yeteri kadar data yokmuş herkes aynı şeyleri kullandığı için :)

- Brutal talent'ı nerflenecek. Headshot damage'i çarparak arttırıyordu. Olması gereken toplayarak arttırmasıymış. Daha da az vuracak artık Brutal.

- *** Sentry Seti 4 parçada çalışan özelliği artık sadece yarı otomatik silahlarda çalışacak. SMG ve Assault Rifle'lar ile düşmanın kafasında 3 işareti çıkarmak yalan oldu. Bu set sniper kullanımı için yapılmış ancak SMG'lerle bile çalışınca herkes yarım saniyede ölüyordu. Bence iyi oldu nerflemeleri. Marksman Rifle, Shotgun ve Pistol'ler ile çalışacak 4 set bonus. Burst fire silahlar için bir şey söylenmedi.***

- 1.2 ile gelecek olan yeni gear set şu anda underpower yani güçsüz silahlara daha çok güç verecekmiş. Muhtemelen Assault Rifle ve Shotgun buff görebiliriz.

- Reckless ve Balanced fixlenecek. Reckless %10 daha çok damage yemenize yol açması gerekirken %10 armor veriyordu. Balanced'ı zaten bilmeyen yoktur. Artık ilk atıştan önce imleç hızlı kapanacak. Sonraki atışları etkilemeyecek. Balanced R.I.P kısaca.

- Talentları stacklama bug'ı fixlenmiş. Silah değiştire değiştire 1milyon DPS yapma muhabbeti.

- Performans Gear Mod'ları bufflancakmış. Biraz daha skill bazlı geliştirme sunacakmış.

- Yeni bir durum geliyor: Toughness(dayanıklılık). Toughness karakter ekranında Healt'in yerine gelecek ve Health + Armor'un birleşiminden oluşacakmış. Bakalım nasıl olacak.

- *** Armor Cap %65'ten %75'e yükseltilecek. Bu sınırı yakalamak için bazı şeylerden feragat edeceksiniz demişler.***
    - *** Yeni gelecek olan Incursion Falcon Lost ile aynı Gear Score seviyesi isteyecek. Daha önce hard için bile 220 istiyordu. Çoğu oyuncu 200GS'yi zor gördü. İyi olacak düzeltmeleri.***

- Haritadan baktığınız zaman yeni Inc. mor gear set verecek gözüküyordu. Öyle bir şey olmayacakmış. Ancak yeni set olacakmış. Sanırım sadece renk işini kaldırdılar.

- Yeni Gear Score içeren itemlar olmayacak. Kıyafetler için max 240, silahlar için max 204 yeni patch'de de değişmeyecek.

- Meta haline gelen AUG/Vector/M1A kullanımı değişecekmiş. Craft edilebilen silahlara bi ayarlar gelecekmiş. Sanırım bahsetmek istedikleri artık Drop olarak da güzel silahlar düşecek. Tek çare craft değil yani. Göreceğiz.

- Yeni gear set gelecek ve 1.2 den sonra insanlar farklı silahları kullanmaya başlayacak diye burdan topladıkları datalarla beraber 1.2'den sonraki patch'de büyük silah dengesi olacakmış.

Alıntıları Göster
    Güzel değişimler zaten aynı silahları kullanmak sıkıyor bi zaman sonra. Peki ne zaman gelecek bu güncelleme baya beklettiler yani. Sentry kullanıyor herkes bu düşünce de iyi olmuş. Silah düşürmenin önemi gelecek buda güzel hep craft nereye kadar. Ben hala vektör craftlayamadım kimisine 3. de geliyor bize 30 tanede bile gelmedi :)

Psn: CanaWAR_

• Bu sentry nerfi tek kelimeyle İNANILMAZ.adamlar damage ultisini basip sentryle tek giriyorlardı simdi bozar herkes :).Bu arada wsapp grubumzua bekleriz....numaralar özelden :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belli ki oyun ilk paralı dlc ile adam olmaya başlıcak 1.2 patchi oyuna herhangi birşey katmaktan çok hataları gidermek üzerine kurulu. Bu kadar çok hatayı vede loot sistemindeki mantık hatalarını free uptade dedikleri boş güncellemeleri dolu göstermek için yaptıklarını düşünüyorum. Zaten 60$ fiyat biçtikleri oyunda end game content denilen olayı desteklicek hiçbir aktivite olmadığı halde bide lütfedermiş gibi devamlı FREE diye vurgu yapmaları canımı sıkmaya başladı. Oyunu ilk aldığımızda her ne kadar keyifsizde olsa falcon lost end game olarak gelmeliydi ve 1.2 ile gelicek olan loot sistemi ve geliceğini söyledikleri silah dengesi zaten olmalıydı. Pek umudum olmasada ciddi sayıda kaybettikleri oyuncu sayısından ders almaları gerek. Karakteri çok OP olmadığı sürece dark zoneda 6vs1 bile yapıyorum vede hiç keyif vermiyo bu yüzden en çok sentry nerfüne sevindim. Umarım bir kişinin domine ettiği değilde gerçekten pvp ve grind yapabildiğimiz dark zone ortamı sağlanır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nostra07

Belli ki oyun ilk paralı dlc ile adam olmaya başlıcak 1.2 patchi oyuna herhangi birşey katmaktan çok hataları gidermek üzerine kurulu. Bu kadar çok hatayı vede loot sistemindeki mantık hatalarını free uptade dedikleri boş güncellemeleri dolu göstermek için yaptıklarını düşünüyorum. Zaten 60$ fiyat biçtikleri oyunda end game content denilen olayı desteklicek hiçbir aktivite olmadığı halde bide lütfedermiş gibi devamlı FREE diye vurgu yapmaları canımı sıkmaya başladı. Oyunu ilk aldığımızda her ne kadar keyifsizde olsa falcon lost end game olarak gelmeliydi ve 1.2 ile gelicek olan loot sistemi ve geliceğini söyledikleri silah dengesi zaten olmalıydı. Pek umudum olmasada ciddi sayıda kaybettikleri oyuncu sayısından ders almaları gerek. Karakteri çok OP olmadığı sürece dark zoneda 6vs1 bile yapıyorum vede hiç keyif vermiyo bu yüzden en çok sentry nerfüne sevindim. Umarım bir kişinin domine ettiği değilde gerçekten pvp ve grind yapabildiğimiz dark zone ortamı sağlanır.
    Oyunda yeni sayılırım, fz 30, dz 34.

PSN: Camdan-Adam

Yaş 32, aksamları genelde oynuyorum.

• Beyler selam oyunda 18 levelim, dz de ise 6, oyunla ilgili ipuçlarını, nerde ne yapmak gerektiğini en güzel itemlerim hangisi olduğu ile ilgili bilgiye ihtiyacım var. Misal repursedlerin ne işe yaradığını anlamıyorum, genel bir bilgilendirme çok iyi olur. Nickim Berkaycakir14

Orijinalden alıntı: Rand al Thor

Beyler selam oyunda 18 levelim, dz de ise 6, oyunla ilgili ipuçlarını, nerde ne yapmak gerektiğini en güzel itemlerim hangisi olduğu ile ilgili bilgiye ihtiyacım var. Misal repursedlerin ne işe yaradığını anlamıyorum, genel bir bilgilendirme çok iyi olur. Nickim Berkaycakir14
    beyler oyunda yenıyım serıal ile hazmat set aldım ama ıtemlarımda gorunmuyor. Bellı bır levelden sonra mı kullanabılırım ?

Psn sahin_beycur
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahin1986

beyler oyunda yenıyım serıal ile hazmat set aldım ama ıtemlarımda gorunmuyor. Bellı bır levelden sonra mı kullanabılırım ?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar iyi oyunlar oyunu satın alacağım ama kardeşlik konusunda çok satılık ilanı var oyun güzel değilmi neden böyle acaba :)

Orijinalden alıntı: murat1407

Arkadaşlar iyi oyunlar oyunu satın alacağım ama kardeşlik konusunda çok satılık ilanı var oyun güzel değilmi neden böyle acaba :)

Oyun güzel fakat falcon challange diye bi olay var çok saçma şekilde zor çoğu kişi yapamıyo itemleri tamamlamak için gereken yerde burası ve 1kere yetmiyo yapmak için 25-30 defa yapman lazım sağlam item yapmak için.Malesef burayı millet zamanında glitchle yapıyodu fixlediler şimdi çoğu kişi yapamıyo.Haliyle itemde kasamıyo.Dark zone muhabbeti desen 99 lvl olduktan sonra yapcak bişey kalmıyo.Oyun acayip sıktı şuanlık bıraktım oyunu ben.Yeni patch nezaman gelir ozaman bi bakarım yine düzelmediyse satıcam oyunu.End gamei sıkıntılı kısacası boş boş dolaşıyosun pvpye dair oyunda bişey yok bence pvede falcon challange çok saçma derecede zor .

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgehanxxx

quote:

Oyun güzel fakat falcon challange diye bi olay var çok saçma şekilde zor çoğu kişi yapamıyo itemleri tamamlamak için gereken yerde burası ve 1kere yetmiyo yapmak için 25-30 defa yapman lazım sağlam item yapmak için.Malesef burayı millet zamanında glitchle yapıyodu fixlediler şimdi çoğu kişi yapamıyo.Haliyle itemde kasamıyo.Dark zone muhabbeti desen 99 lvl olduktan sonra yapcak bişey kalmıyo.Oyun acayip sıktı şuanlık bıraktım oyunu ben.Yeni patch nezaman gelir ozaman bi bakarım yine düzelmediyse satıcam oyunu.End gamei sıkıntılı kısacası boş boş dolaşıyosun pvpye dair oyunda bişey yok bence pvede falcon challange çok saçma derecede zor .

Herkesin düşüncesi aynı şekil olmaya başladı yahu bizim oynadığımız çoğu arkadaş da sıkıldı bırakıp satmak düşüncesinde

• quote:

Orijinalden alıntı: Cluptechno

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehanxxx

quote:

Herkesin düşüncesi aynı şekil olmaya başladı yahu bizim oynadığımız çoğu arkadaş da sıkıldı bırakıp satmak düşüncesinde

Aynen özhan abi onlardan biride benim işte :D Dzde amele gibi boss kovalamak saçma gelmeye başladı ne item atıyo ne bişey.Pvp desen rogue muhabbeti sarmıyo beni.Bu patchtende bi tırt çıkmıycak patch noteları onu gösteriyo.Yeni patch gelene kadar girmiycem haftada bir girer falcon hard yapar çıkarım.

• Falcon Lost challenge 13 wavede takımca MIKE hatası yemek

Orijinalden alıntı: nostra07

Falcon Lost challenge 13 wavede takımca MIKE hatası yemek

bende 11 de yedim 2 dps den biriydim takımda geri kalan herkes öldü dps veremeyince =((

Orijinalden alıntı: MirlivaVII

paylaşımın için teşekkürler dz de yeni bracket açılacak onu atlamışsın sanırım gear score +200 olanlar için burada 32-34 level gelecek bosslar. Item olarak +200 score lu itemlar düşeceğinden bahsediyor. Bu yenileme darkzone a çok iyi gelecek. Artık insanlar darkzone a girerken incursion a girer gibi en az 1 taktisyen 2 dps 1 supportla girmeleri gerekecek denmiş. Oyundan şuan için sıkılanlara tavsiyem darkzone da farm yapıp sürekli weapon parts tools electronics fabrics biriktirmeleri. Yeni update le beraber bunlara ihtiyacınız olabilir.

• Oynamak isteyen varsa PSN Vaude7ville
    Dz 51 level 173 gear

Sergio Ramos
  • ★ TOM CLANCY'S THE DIVISION|PS4 ANA KONU| ★

Arkadaşlar yukarıda gördüğünüz fotoğraftaki şekilde oyundaki haritam sadece 4 tane echo gözüküyor onları da alamıyorum Bug vs bişey oldu galiba öyle duruyorlar alınmıyor son 3 tane daha echo almam lazım trophy için ama kaldı..

★ TOM CLANCY'S THE DIVISION|PS4 ANA KONU| ★

Yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi benim Intel görevleri çok çok az kaldı ama haritada çıkmıyor kalanlar sadece görünen 4 echo var onlarda alınmıyor diğerleri ne kadar baksam da uğraşsam da çıkmıyor, gözükmüyor.

Bu tarz yada aynı bu şekil sorun yaşayan birileri varmı aramızda? Yada bu saçma olayı nasıl düzeltirim?
    İnternette araştırdım ama yabancı forumlar harici pek bişey bulamadım onlarda da sadece 2-3 Echo da Bug olduğundan fixlenmesi gerektiğinden bahşedilmiş işe yarar bişey bulamadım..

Oyunu platinlemeye bu kadar yaklaşmışken sadece bu birkaç tane Intel görevinin çıkmaması sinirimi bozdu yardım edebileceklerin fikirlerini veya çözümlerini bekliyorum.

• Arkadaşalar gece blueprintler ve basedeki vendor değişti.neler geldi bakabilen var mı

Edit:dz3 e vector gelmiş.204 gear score.base of oparationsda ne var acaba bakan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zugu -- 14 Mayıs 2016; 10:16:50 >

Orijinalden alıntı: Cluptechno

Arkadaşlar yukarıda gördüğünüz fotoğraftaki şekilde oyundaki haritam sadece 4 tane echo gözüküyor onları da alamıyorum Bug vs bişey oldu galiba öyle duruyorlar alınmıyor son 3 tane daha echo almam lazım trophy için ama kaldı..

Yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi benim Intel görevleri çok çok az kaldı ama haritada çıkmıyor kalanlar sadece görünen 4 echo var onlarda alınmıyor diğerleri ne kadar baksam da uğraşsam da çıkmıyor, gözükmüyor.

Bu tarz yada aynı bu şekil sorun yaşayan birileri varmı aramızda? Yada bu saçma olayı nasıl düzeltirim?
    İnternette araştırdım ama yabancı forumlar harici pek bişey bulamadım onlarda da sadece 2-3 Echo da Bug olduğundan fixlenmesi gerektiğinden bahşedilmiş işe yarar bişey bulamadım..

Oyunu platinlemeye bu kadar yaklaşmışken sadece bu birkaç tane Intel görevinin çıkmaması sinirimi bozdu yardım edebileceklerin fikirlerini veya çözümlerini bekliyorum.

Echoların yanına gittiğinde sana kareye basılı tut demese bile veriyor intel içerisinde. Bende iki tane echoda olmuştu ama yine de saydı. Eğer yapmadığın yan görevler varsa onları yapmalısın abi çünkü bir bölgedeki yan görevlerin hepsi bittiğinde bütün intel dosyalarının yerini açıyor sana.

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.

• quote:

Orijinalden alıntı: zugu

Arkadaşalar gece blueprintler ve basedeki vendor değişti.neler geldi bakabilen var mı

Edit:dz3 e vector gelmiş.204 gear score.base of oparationsda ne var acaba bakan var mı?

Police T821 SMG(Deadly-Capable-Vicious), Military M60 E4 LMG(Restored-Destructive-Predatory)

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.