Şimdi Ara

★ TOM CLANCY'S THE DIVISION|PS4 ANA KONU| ★ (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.933
Cevap
57
Favori
173.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istediğim seti dizeyim,istediğim özellikler artsın derken ger score 214 den 208e düştü..öyle lanet ve gereksiz şyler düşüyor ki..mecbur 214 yerine 191 aksesuar kullanmak zorunda kalıyorum..kullanmayacağım set parçalarından ise 5er tane falan var..herkesin aksine bana da holster düşmüyor :))) phoenix desen 1000tane üst sınır olması çok saçma..harcayacak şey kalmadığı için ve vendorda ne varsa aldığım için 1000 de bekliyor phoneix kredim..şu mayıs güncellemesi bir an önce çıksa yoksa çok sıkıldım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizlion -- 10 Mayıs 2016; 19:19:28 >
    CPU: AMD Ryzen 5 3600 | GPU: SAPPHİRE 5700 XT NİTRO + | RAM: ADATA 2x8GB 3000MHz | Anakart: GİGABYTE B450M AORUS M | SSD: Samsung 860 EVO 250GB PSU: COOLAR MASTER M750W 80 BRONZE | HDD: Seagate Barracuda 1TB | Kasa: CORSAİR CRYSTAL 280X | Monitör: XİAOMİ Mİ ULTRAWİDE 32"" | Fare: RAZER DEATHADDER ELİTE | Klavye: RAMPAGE KB-R 101 | Kulaklık: STEELSERİES ARTİSTİC 7 WİRELES| Pad-1: STEELSERİES QCK LİMİTED GAMİNG MOUSEPAD |
  • Dün DZ6 da HE 182 first wave m1a düştü. 204 olmasa da idare ediyor tam headhot silahı 200k dpsye çıkyor bazen çok gear çok iyi olmamasına rağmen.

M1A ile kullanmak için hangi scope u tavsiye edersiniz ?
  • Whatsapp grubu alimimiz devam ediyor arkadaişar sadece ps4 gece dahi adam cıkıyoe gelmek isteyenler özelden numarasini atabilir ortamımız güzdl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.2 patchi acilen gelmesi gerek. Oyunu çok seviyo olmam ve hataları görmemeye çalışıp inatla oynamama rağmen ben bile artık usandım. Berbat serverlar,devamlı oluşan anlık buglar,dark zoneda duvarların içine girip manhunt geçirmeye çalışan gerizekalılar,zorluğunun sebebi bi türlü anlaşılamayan uğraşıp yapsan bile elle tutulur ödül vermeyen falcon lost challenge... Allah bu oyunu seven bizlere sabır versin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar su an resimlerdeki seviyedeyim, daha yeni level 30 oldum, yorumlarinizi alabilir miyim? Yanlis yaptigim eksik oldugum noktalar nelerdir? Birde Falcon Lost görevi için güçlü bir gear set istiyor, bunu nasil yapacagim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Camaleonte -- 12 Mayıs 2016; 9:21:12 >

• Camaleonte C kullanıcısına yanıt
    Gear scorunu artırmak için DZ ve Missionlardan sarı item kasabilirsin basede ve dz de yeşil item satan vendorlar var ordan da alabilirsin ama önce şu silahlarından kurtul :D

Orijinalden alıntı: kubilay2012

Gear scorunu artırmak için DZ ve Missionlardan sarı item kasabilirsin basede ve dz de yeşil item satan vendorlar var ordan da alabilirsin ama önce şu silahlarından kurtul :D

abi silahların nesi var yaw:D gayet iyiler DMG ve MGZ olarak memnunum, ne yapmalıyım?

Orijinalden alıntı: zugu

Millet dz de 300k dpsle geziyo.sen bu dpsle healtle dz6 ta tek pompalı atışıyla pert olursun.itemlerini silahlarını yükseltmeye bak arkadaş bunu demek istedi.

elimde bluprint ve craft malzemesi var ama henüz hiç kullanmadım, hangi silah üzerinden ilerlemem daha doğru olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AllForYouX -- 12 Mayıs 2016; 13:52:40 >

Orijinalden alıntı: Camaleonte

Arkadaslar su an resimlerdeki seviyedeyim, daha yeni level 30 oldum, yorumlarinizi alabilir miyim? Yanlis yaptigim eksik oldugum noktalar nelerdir? Birde Falcon Lost görevi için güçlü bir gear set istiyor, bunu nasil yapacagim?

Falcon görev ve dz de farming için şu an erken. DPS 3000 stamina en az 2000 olana kadar sarı itemları challenge görevlerde biriktir. PC kasarak basede alabileceğin 214 setlerden al, 2 adet striker veya sentry olabilir tercihen, knee pad ve glove var base de, ilaveten yine baseden vector gibi HE bir smg alrak craftla. Gear score kendi başına bir gösterge değil sadece. Ben elimdeki donanımla daha yüksek gear score olabilecekken talent, bonus ve diğer özelliklerden dolayı 194 seviyesinde takılıyorum.

• Chillout C kullanıcısına yanıt
    bilgilendirme için teşekkür ederim, birçok terimi anlamadım ama oynadıkça taşlar yerine oturur sanırım.
  • Yeni gelecek pacht ile ayrıntılı bilgisi olan var mi acaba birde ne zaman gelecek
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.