Şimdi Ara

★ ★ ★ İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★ (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.786
Cevap
54
Favori
343.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

dün ben bu linkten ip5 için olanı indirdim ancak ultraiso hata veriyor

şöyle bişey deneyin

http://www.dmgextractor.com/

eğer olmuyorsa team'dan yardımcı olurum.

Ben mi indiremiyorum bilmiyorum ama bu programı nerden indirirsem indireyim download ı durduruyor
  • quote:

quote:

quote:

şöyle bişey deneyin

Ben mi indiremiyorum bilmiyorum ama bu programı nerden indirirsem indireyim download ı durduruyor

Alıntıları Göster
    Beta 2 4S te mobil imza çalışmıyordu beta 3 te çalışıyormu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: aesoydan

Beta 2 4S te mobil imza çalışmıyordu beta 3 te çalışıyormu acaba?

Alıntıları Göster
    mobil imzanın ios 7 ye güncellemeleri lazım yani işletim sisteminin yapacağı bişey yok yazılım geliştiricisi olan imzanın onun yapması laızm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem650

mobil imzanın ios 7 ye güncellemeleri lazım yani işletim sisteminin yapacağı bişey yok yazılım geliştiricisi olan imzanın onun yapması laızm.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar daha hızlı indire bilmemiz için link yokmu bana iphone 5 A1428 için olanı lazım ? yardımcı olacak arkadaşlar aranıyor Acill... dünden beri %10 gelip gelip kesiliyor şaştım bu işe....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElvedaTR -- 11 Temmuz 2013; 11:51:23 >
  • ElvedaTR kullanıcısına yanıt
    ilk sayfadaki baidu linkinden idm ile indirirseniz son sürat indirebilirsiniz.
  • Bu daha stabil , uygulama indirirken masaüstünde indirme sembolü yerini saatimsi birşeye bırakmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fallofahero

ilk sayfadaki baidu linkinden idm ile indirirseniz son sürat indirebilirsiniz.

http://pan.baidu.com/share/link?shareid=3589733366&uk=3439710816

bu linkten indiriyor ama yavaş iniyor anlamadım bir şey :(
  • quote:

quote:

quote:

şöyle bişey deneyin

en iyisi pmden team at belki bilgisayarında bir sorun vardır ben halledeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: GreenHeart

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    aonunda Beta 3'ü indirdim. Ulid kaydım vardı sorun olmadı zaten..

1. Ara yüz daha iyi olmuş. Yumuşak geçişler falan çok hoş. Renklerdeki sadelik, şeffaflık hoş. Ama Beta olduğu için bazen istediğimiz tepkiyi veremiyor geçişlerde. Ama beta tabi..

2. Multitasking olmuş. Beğendim ama hala kenarda "bir" hepsini kapatma tuşu yok. Bu sinir bozucu, yani eklese ne olur..

3. Nc settings türü bir uygulama altta beliriyor. Eve çok güzel. Wifi olsun, BT olsun hemen ulaşabiliyoruz, çok güzel oldu..

4. Tepeden inen bildirim çubuğu "ipad'de" tam ekran olmuş, geliştirilmiş güzelleşmiş.

5. Klasör sınırlaması kalkmış süper ama klasörleme şekli, öncekinde resmen çok ama çok güzeldi. Herkesin kıskandığıydı. Şimdi "bir" kutucuk açılıyor, açıkası "hiiç" sevmedim.

6. Kamera'da panorama yok, ipad 4. nesil, yani koysalar ne olur? Çekim hızıi geçişler biraz yavaş ama buna da şükür, bir kaç seçenek geldi

7. Ayarlar menüsü daha bir derli toplu ama yine de karışık. Öncekinden daha iyi olduğu kesin.

8. Beta, could üzerinden senkron yap dedim oyunları indirmeye kalktı, durdurdum, sil dedim silemedi. Durdurmadı da. O can sıkıcı bir durum olmuş.

9. Airdrop çalışmadı mac'i gördü, eşleştiler ama "bir" türlü çalışmadı sanırım benden.. ya da beta'dan kaynaklanıyor..

10. Kafayla kontrol falan "yalan" arkadaş. Açtım denemek için, kapatmak tam 10 dakika mı aldı, artık bağlayıp restore atacaktım! Nasıl bir işkence o, direk kaldırsın apple, çok yol alması gerekiyor.

11. Safari gerçekten hızlanmış, çok sevdim. Notlar var mail yenilenmiş, daha güzel olmuş...

12. Pili yiyor, ama beta olacak o kadar. Kitlenmeler falan Eğlenceli oluyor

Genel olarak iyi bir arayüze kavuştu ipad. Daha kullanıcı dostu, daha yenilikçi bir tasarım var. Şeffaflık bazı yerlerde mide bulantısı yapıyor, her yerde olması ama önceki katı haline göre çok daha iyi. İkonlar "tanıtım da" gözüme batmıştı, kullanırken sıkıntı yaşamadım. Hatta "ikonlara" bakmadım bile, adamlar çok iyi kotarmışlar, bir tek settings'in butonunu hiççç sevmedim..

• quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

aonunda Beta 3'ü indirdim. Ulid kaydım vardı sorun olmadı zaten..

1. Ara yüz daha iyi olmuş. Yumuşak geçişler falan çok hoş. Renklerdeki sadelik, şeffaflık hoş. Ama Beta olduğu için bazen istediğimiz tepkiyi veremiyor geçişlerde. Ama beta tabi..

2. Multitasking olmuş. Beğendim ama hala kenarda "bir" hepsini kapatma tuşu yok. Bu sinir bozucu, yani eklese ne olur..

3. Nc settings türü bir uygulama altta beliriyor. Eve çok güzel. Wifi olsun, BT olsun hemen ulaşabiliyoruz, çok güzel oldu..

4. Tepeden inen bildirim çubuğu "ipad'de" tam ekran olmuş, geliştirilmiş güzelleşmiş.

5. Klasör sınırlaması kalkmış süper ama klasörleme şekli, öncekinde resmen çok ama çok güzeldi. Herkesin kıskandığıydı. Şimdi "bir" kutucuk açılıyor, açıkası "hiiç" sevmedim.

6. Kamera'da panorama yok, ipad 4. nesil, yani koysalar ne olur? Çekim hızıi geçişler biraz yavaş ama buna da şükür, bir kaç seçenek geldi

7. Ayarlar menüsü daha bir derli toplu ama yine de karışık. Öncekinden daha iyi olduğu kesin.

8. Beta, could üzerinden senkron yap dedim oyunları indirmeye kalktı, durdurdum, sil dedim silemedi. Durdurmadı da. O can sıkıcı bir durum olmuş.

9. Airdrop çalışmadı mac'i gördü, eşleştiler ama "bir" türlü çalışmadı sanırım benden.. ya da beta'dan kaynaklanıyor..

10. Kafayla kontrol falan "yalan" arkadaş. Açtım denemek için, kapatmak tam 10 dakika mı aldı, artık bağlayıp restore atacaktım! Nasıl bir işkence o, direk kaldırsın apple, çok yol alması gerekiyor.

11. Safari gerçekten hızlanmış, çok sevdim. Notlar var mail yenilenmiş, daha güzel olmuş...

12. Pili yiyor, ama beta olacak o kadar. Kitlenmeler falan Eğlenceli oluyor

Genel olarak iyi bir arayüze kavuştu ipad. Daha kullanıcı dostu, daha yenilikçi bir tasarım var. Şeffaflık bazı yerlerde mide bulantısı yapıyor, her yerde olması ama önceki katı haline göre çok daha iyi. İkonlar "tanıtım da" gözüme batmıştı, kullanırken sıkıntı yaşamadım. Hatta "ikonlara" bakmadım bile, adamlar çok iyi kotarmışlar, bir tek settings'in butonunu hiççç sevmedim..

Alıntıları Göster
    Kafa ile kontrol zaten sizin icin bir ozellik olmasa gerek, zira engelliler icin cikarildi. Samsung fantazisi gibi degil yani. Olmamalida zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar dünden beri uğraşıyorum fakat ne ip4 ne de ip5 cihazıma henüz beta sürümünü yükleyebilmiş değilim. itunes'e bağlanıp shift+güncelleme denetle yapınca yüklediğim beta klasörlerini göremiyorum.dmg uzantılı olduğu için açıp içindeki klasörü almam gerekiyormuş fakat ben bir çok program denememe rağmen dosyanın içine giremedim.her programda hata aldım yardımcı olun lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajan321

arkadaşlar dünden beri uğraşıyorum fakat ne ip4 ne de ip5 cihazıma henüz beta sürümünü yükleyebilmiş değilim. itunes'e bağlanıp shift+güncelleme denetle yapınca yüklediğim beta klasörlerini göremiyorum.dmg uzantılı olduğu için açıp içindeki klasörü almam gerekiyormuş fakat ben bir çok program denememe rağmen dosyanın içine giremedim.her programda hata aldım yardımcı olun lütfen
    arkadaşlar bu hatayı alıyorum neden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElvedaTR -- 11 Temmuz 2013; 13:50:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElvedaTR

Alıntıları Göster
    ARKADASLAR YUKLEME YAPILMISTIR ILGILENEN BUTUN ARKADASLARIMA COK TESEKKURLER SAGOLSUNLAR

• quote:

ayni hatayi ben de aliyorum nasil cozdun kardesim bi yardim edin lutfen

• @*GameOver*
    Hocam beta 2 linklerini konuya koyarmısın tekrardan?
    Pm veyya alıntı yoluyla da olabilir lazım
  • UpTheIrons kullanıcısına yanıt
    http://www.ihacksblog.com/download-ios-7-beta-2-ipsw-direct-links/

denemedim ama beta 2'dir.
  • quote:

http://www.ihacksblog.com/download-ios-7-beta-2-ipsw-direct-links/

denemedim ama beta 2'dir.

kaldırılmış.. beta 3'ü yüklerim sonra.
    Ultra iso ile bunu(beta 3 dmg'sini) ipsw'ye dönüştürüp iphone 5'e yüklersem diğer beta güncellemelerini cihaz üzerinden yazılım güncelleme ile yükleyebilirim değil mi?(Cihaz udid kayıtlı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UpTheIrons -- 11 Temmuz 2013; 15:17:32 >
  • quote:

quote:

[imge]http://img28.imageshack.us/img28/6538/k6uq.jpg[/image]

Yanlış bir dosya olabilir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renji Abarai

quote:

Orijinalden alıntı: erdorado

quote:

Orijinalden alıntı: Renji Abarai

şimdi nasıl kurulucanı nereden neyi indiricemizi ve neler yapmamız gerektiğini anlatıcak bir baba yiğit varmı forumda

Kendi tel sürümüne uygun olarak firmware i indir sonra itunes üzerinden shift tuşuna basarak update e bas. indirdiğin dosyayı göster ve bekle. yedek almak istersen iyi olabilir tabi. udid olmadan elinde kalır mı kalır belli de olmaz. bence az bekle millet bir denesin udid olmadan onlarda sorun çıkmazsa yüklersin. (bu mantığı herkes takip eder dersen de kesin bir sabırsız çıkar )

peki bnde iphone 4 var türkiye cihazı ona uygun fw yi nereden indiricem kardeşim?

Alıntıları Göster
    bilgilendirme için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Assassinate

quote:

quote:

[imge]http://img28.imageshack.us/img28/6538/k6uq.jpg[/image]

Yanlış bir dosya olabilir .

hayir yanlis dosya olmadigina eminim sorun dmg dosyasini acamamam sanirim

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.