Şimdi Ara

★ ★ ★ İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★ (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.786
Cevap
54
Favori
345.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dmitri Karamazov

quote:

Orijinalden alıntı: EXIST

arkadaşlar ipad miniye beta 3 versiyonunu kuramadım,hata verdi.

kurulamıyor vs bişeyler yazdı..

ipsw dosyasını buradan indirdim..

http://www.evad3rs.net/2013/04/ios-7-download-install-links-how-to.html

Ben mini'de klavye sorunu yaşıyorum. Normalde akıcı çalışıyor ama klavye ile birsey yazmaya kalktığımda cihazda donmalar yasanıyor.

bende demin kurabildim ios 7 yi,evet klavye biraz ağır çalışıyor..

bide benim kamera takılı kaldı hiçbir şey yapamıyorum ipad'e,kamera kapanmıyor ve başka uygulama da açılmıyor sadece ekranı kapatıp açabiliyorum.

mecbur şarjının bitmesini bekleyeceğim.

• quote:

quote:

quote:

Ben mini'de klavye sorunu yaşıyorum. Normalde akıcı çalışıyor ama klavye ile birsey yazmaya kalktığımda cihazda donmalar yasanıyor.

bide benim kamera takılı kaldı hiçbir şey yapamıyorum ipad'e,kamera kapanmıyor ve başka uygulama da açılmıyor sadece ekranı kapatıp açabiliyorum.

şarjının bitmesini beklemene gerek yok ipad 3 yada 4 olsaydı 15 gün bekliycekmiydin

home + power tuşuna biraz basılı tut kapanıcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 10 Temmuz 2013; 23:20:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

quote:

quote:

şarjının bitmesini beklemene gerek yok ipad 3 yada 4 olsaydı 15 gün mü bekliycekmiydin

home + power tuşuna biraz basılı tut kapanıcak.

ben ekran kapatma tuşuna basılı tutmuştum kapanmamıştı

çok teşekkürler

• 6.1.4 den direk beta 3'e gecebilir miyim yoksa ilk once beta 1'i kurup sonra mi beta 3'ü yüklemem gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darendeli

6.1.4 den direk beta 3'e gecebilir miyim yoksa ilk once beta 1'i kurup sonra mi beta 3'ü yüklemem gerekiyor

Direk beta 3 yukle , cunku ota ile beta 1 deykwn beta 3 u görmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: otmotvmhndsi

quote:

6.1.4 den direk beta 3'e gecebilir miyim yoksa ilk once beta 1'i kurup sonra mi beta 3'ü yüklemem gerekiyor

Hocam ip5 icin beta 3 ten memnun musunuz? Bende yuklemeyi dusunuyorum. Hani ios6 gibi gecisler akici mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

quote:

Hocam ip5 icin beta 3 ten memnun musunuz? Bende yuklemeyi dusunuyorum. Hani ios6 gibi gecisler akici mi?

Hocam biraz ustte yorum yaptim mobilden giriyorum tekrar yazmaya usensim vallahi kusura bakmayin

• *GameOver* kullanıcısına yanıt
    Hani fotoğrafları büyütmek için yaptığımız hareket var ya ondan bahsediyorum. Çift tıklama değil.
  • Yahu bu firmware yayınlayanlar beta bile olsa iPad Mini'de alıp kullanmıyorlar mı bu sürümü çok merak ediyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

quote:

Hocam biraz ustte yorum yaptim mobilden giriyorum tekrar yazmaya usensim vallahi kusura bakmayin

Hocam ben gormemisim yorumunuzu ne kusuru :) uygun bir zamanda kurayim o zaman. Zaten birtek internet ve muzik icin kullaniyorum su aralar. Bana yeter. Tesekkurler :)

• quote:

Yahu bu firmware yayınlayanlar beta bile olsa iPad Mini'de alıp kullanmıyorlar mı bu sürümü çok merak ediyorum.
    Umarım ilerde JB ile kilit ekranı ios 6 benzeri bişey yapılır. Yoksa bu şekilde android bozması kilit ekranı iğrençç
  • Riobolt R kullanıcısına yanıt
    doğrudur 4sde olmuyor
  • quote:

doğrudur 4sde olmuyor
    iPhone 4'te beta 3 performansı nasıl
  • quote:

doğrudur 4sde olmuyor

Vine'da iPhonedo da görmüştüm orada i5 ile zoom yapabiliyordu. Demek ki 4S e vermediler. Eğer final sürümünde de böyle yaparlarsa lanet üstüne lanet okurum Apple'a.

Çok önemli değil belki ama yaptığı ayıp, terbiyesizlik. Nedir yani donanımı mı yetmiyor 4S in veya 4 ün video kaydı yaparken zoom yapılabilmesi?
  • İ4s var ve beta3 hic kasmadi buzamana kadar mukemmel akici ve sarjda oldukca normal bi ara control centerda muzik iconlari calismadi ama uzeldi cidden iyi ya eski ios degil ama buda bi guzel yabi

• Arkadaşlar beta 3 de iPhone uygulamalarını ipad e kurulmuyor,apple Store da hiç gözükmüyor, nedendir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXIST -- 11 Temmuz 2013; 2:31:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar beta 3 de iPhone uygulamalarını ipad e kurulmuyor,apple Store da hiç gözükmüyor, nedendir ?
    yeni bir özellik keşfettim mesela mesajlaşırken saat 8 dediğinizde "saat 8" kısmı farklı bir tonda oluyor ve üzerine tıklayarak etkinlik oluşturabiliyor veya takvimi görebilyiorsunuz.

Edit aynı şekilde "yarın akşam 8" dersenizde cihaz anlıyor bunu. Başka programlarda denemedim şuan sms için böyle. Diğerlerinde yoksa app güncellemeleriyle eklenir mi bilmiyorum. Veya her uygula mı böyle bilmiyorum şuan.

Edit 2 : Whatsapp'ta denedim olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatov -- 11 Temmuz 2013; 6:29:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

yeni bir özellik keşfettim mesela mesajlaşırken saat 8 dediğinizde "saat 8" kısmı farklı bir tonda oluyor ve üzerine tıklayarak etkinlik oluşturabiliyor veya takvimi görebilyiorsunuz.

Edit aynı şekilde "yarın akşam 8" dersenizde cihaz anlıyor bunu. Başka programlarda denemedim şuan sms için böyle. Diğerlerinde yoksa app güncellemeleriyle eklenir mi bilmiyorum. Veya her uygula mı böyle bilmiyorum şuan.

Edit 2 : Whatsapp'ta denedim olmuyor.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar daha hızlı indire bileceğimiz linkler yokmu dünden beri indiremiyorum cok yavaş ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sezer19912

Beta 3 gerçekten gayet kararlı olmuş beta 2 ye göre gayet hızlanmış ben memnunum
    beta 4 ne zaman gelir bilginiz varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem650

beta 4 ne zaman gelir bilginiz varmı.

Alıntıları Göster
    4 degilde 3 indire bilseydim güzel olacakti :)
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.