Şimdi Ara

★ ★ ★ İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★ (251. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.786
Cevap
54
Favori
345.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın güncelleme bilgisi verilir diye dusunuyorum bende sıkıldım iOS 6 da kalmaktan sağlam sürüm gelse de guncelleme yapsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler çok stabil bişey gelmeyebilir hemen saldırmayın derim ben telefonumu feda ederim

• benim 6.1.3 olan cihazım bugğn 7.0.2 updatei var dedi.

• 4s leri ios 6 gibi akici yapacaksa bu guncelleme gecilir. Aksi halde olene kadar ios 6.1.3 kullanacam )

• Arkadaşlar bu ara benim telefon çok şarj yemeye başladı,gece %100 olan şarj sabah 90 lara falan düşüyor.Bu sorun neden kaynaklı olabilir?cihaz ip 4
  • quote:

Orijinalden alıntı: -)KraL(-

Arkadaşlar bu ara benim telefon çok şarj yemeye başladı,gece %100 olan şarj sabah 90 lara falan düşüyor.Bu sorun neden kaynaklı olabilir?cihaz ip 4

İos 7 olabilir mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: fblikral

quote:

Arkadaşlar bu ara benim telefon çok şarj yemeye başladı,gece %100 olan şarj sabah 90 lara falan düşüyor.Bu sorun neden kaynaklı olabilir?cihaz ip 4

İos 7 olabilir mesela

bunun çözümü yokmu
  • Merhaba bir tanıdığım cihazını sıfırlamak istiyor fakat cihaz itunes şifre istiyor şifreyi unutmuş (malum yaşlı ) Shift+Restore yöntemi ile 7.0.2 tekrar yüklesem bir zararı varmıdır
  • Arkadaşlar iPhone 4 s te iOS 7 nasıl güncelliyeyim mi 6.1.4 kalsın mı şebeke pil wifi çekim gücü özellikle bunlarda sıkıntı var mı yok mu
  • Yarın dumur olmayız umarım. Hadi hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: malahit

Arkadaşlar iPhone 4 s te iOS 7 nasıl güncelliyeyim mi 6.1.4 kalsın mı şebeke pil wifi çekim gücü özellikle bunlarda sıkıntı var mı yok mu

Diğerlerinde değil de şarj süresinde problem var,kalsın sakın güncelleme dostum...

• malahit M kullanıcısına yanıt
    esimde 4s var 6.1.3 yuklu, bende 5 var iOS 7 yuklu. ikisini hizini karsilastiriyorum 4s uygulamalara daha kolahy giriyor. ios 7 nin soktugum efektleri beni tav ediyor. ben efekt izlemek istemiyorum en azindan kapatmanin yolu olmali. biz 4s e guvenip yukleyemedik bu yuzden. ben hic tavsiye etmem
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fblikral

quote:

İos 7 olabilir mesela

bunun çözümü yokmu

Hareketi azalt kontrasti artir arka planda uygulama guncellemeyi iptal et app store otomatik uygulama guncellemeyide iptal et olay tamamdir birde tavsiyem yatarken ucak moduna alin hic sarj gitmez

• Evet şu an durup dururken kilitli ekranda ki şarj göstergesi, sinyal, operatör ismi, ekran yatay kilidi felan hepsi gitti.

Artık gülüyorum arkadaş bu nedir ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unorthodox

Evet şu an durup dururken kilitli ekranda ki şarj göstergesi, sinyal, operatör ismi, ekran yatay kilidi felan hepsi gitti.

cihazın nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: GİGATURK

quote:

Orijinalden alıntı: Unorthodox

Evet şu an durup dururken kilitli ekranda ki şarj göstergesi, sinyal, operatör ismi, ekran yatay kilidi felan hepsi gitti.

cihazın nedir?

4S
  • 7.0.3 güncellemesi gelmiştir bilginize

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

7.0.3 güncellemesi gelmiştir bilginize

Hocam ota'ya gelmedi?

• vox.x kullanıcısına yanıt
    geldi hocam şuan güncelleniyor (4S) serverda aşırı yoğunluk olabilir 24 saat içinde mutlaka sizede yansır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 22 Ekim 2013; 22:25:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

geldi hocam şuan güncelleniyor (4S) serverda aşırı yoğunluk olabilir 24 saat içinde mutlaka sizede yansır

Anladım. Neyse acelesi yok yarın hallederiz

• 
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.