Şimdi Ara

★ ★ ★ İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★ (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.786
Cevap
54
Favori
344.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UpTheIrons

Beta 5 tahminen ne zaman cikar?

Betalar arasında ki gün farkını hesaba katarsak ağustos 13-20 gibi ios 7 beta 5 e kavuşuruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka plana koyulan duvar kağıdı sensörü kullandığı için şarj süresini etkiler diye düşünüyorum. Bence bu özelliği kapamak için seçenek koyulması gerekiyor ayarlara.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

quote:

Orijinalden alıntı: Assassinate

quote:

Orijinalden alıntı: chinaski

duvar kağıdı sorunu var mesela dikkatimi çeken. kendi çektiğimiz fotoğfraflardan duvar kağıdı yapmak istediğimizde boyutlandıramıyoruz... yada çözümü varda ben mi bilmiyorum? :)

Evet durum şöyle;

Koyduğumuz her fotoğrafa ''haraket'' kazandırmak istiyor apple, buyüzden senin çektiğin fotoğrafı otomatik olarak boyutlandırıyor açıyı azalyıyor, fotoğrafları sağa sola yukarıya veya aşağıya hafifçe oynatabiliyor ancak çözünürlüğünü ayarlayamıyorsun. Çünkü program onu haraket ettireceğinden kenarlarında ve üstünde kendine alanlar bırakıyor. Şahsi düşüncem yakında (yeni beta sürümlerde veya full sürümde) bu olayı ayarlara ekleyecekler istersek haraketli istersek düz koyabileceğiz.

Yeni betaları beklemeye gerek yok, zaten bu ayar mevcuttu.

Ayarlar-Genel-Erişilebilirlik-Hareketi Azalt'ı kullanın, o zaman Paralaks efekti tamamen kapanıyor. Sonra istediğiniz duvar kağıdını seçerken, boyutlandırma yapabiliyorsunuz.

Evet haklısınız, ben onun olduğunu biliyordum ancak bu yerleştirme olayına izin verdiğini bilmiyordum, denedim oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: BurakYuvruk

Arka plana koyulan duvar kağıdı sensörü kullandığı için şarj süresini etkiler diye düşünüyorum. Bence bu özelliği kapamak için seçenek koyulması gerekiyor ayarlara.

quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir
    Ayarlar-Genel-Erişilebilirlik-Hareketi Azalt'ı kullanın, o zaman Paralaks efekti tamamen kapanıyor. Sonra istediğiniz duvar kağıdını seçerken, boyutlandırma yapabiliyorsunuz.
  • ios 7 de tek sorunum tuş kilidini full ekran açıyor olmam telefon sortumun cebindeyken en ufak temasla tuş kilidi açılıyor ve uygulamalara hatta rehberden arama bile yapıyor.İnce kumaş ile temas da çok rahatlıkla ekranı kullanmak mümkün benim için dezavantaj.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuzminRahTs?z!

ios 7 de tek sorunum tuş kilidini full ekran açıyor olmam telefon sortumun cebindeyken en ufak temasla tuş kilidi açılıyor ve uygulamalara hatta rehberden arama bile yapıyor.İnce kumaş ile temas da çok rahatlıkla ekranı kullanmak mümkün benim için dezavantaj.

Ekran kapalıyken ilk teması power veya home tuşuna yapmadıkca imkansız bir durum. Ekranı kapatmadan mı atıyorsunuz cebinize?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Orijinalden alıntı: AkidTurk

quote:

Orijinalden alıntı: tiCCky

İos7 beta4 ü günlük kullanabilir miyiz kesin cevap verebilen varmı acaba ?

Çok rahat kullanabilirsin günlük kullanımı etkiliyen bir sorunu yok sadece ufak tefek eksikler var.

Arkadaşa katılıyorum günlük kullanımı etkilemez pürüzler mevcut

Kullanayım mı peki ? Yeniliğe açık biriyim bu yüzden finale kadar kullanmak niyetindeyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle

quote:

Orijinalden alıntı: MuzminRahTs?z!

ios 7 de tek sorunum tuş kilidini full ekran açıyor olmam telefon sortumun cebindeyken en ufak temasla tuş kilidi açılıyor ve uygulamalara hatta rehberden arama bile yapıyor.İnce kumaş ile temas da çok rahatlıkla ekranı kullanmak mümkün benim için dezavantaj.

Ekran kapalıyken ilk teması power veya home tuşuna yapmadıkca imkansız bir durum. Ekranı kapatmadan mı atıyorsunuz cebinize?

Tuş kilidini kapatıp koyuyorum tabi ki de yalnız ne oluyorsa cebim de yürüken veya bir yere temas edince herhalde tuş kilidi açılıyor.
  • Sonuçta dönebiliyorsanız yükle gitsin tam sürüm çıkınca dönme şansınızda olmaz deneyin

• quote:

Orijinalden alıntı: BurakYuvruk

Arka plana koyulan duvar kağıdı sensörü kullandığı için şarj süresini etkiler diye düşünüyorum. Bence bu özelliği kapamak için seçenek koyulması gerekiyor ayarlara.

Yukarda da bahsetmiştik, Ayarlar-Genel-Erişilebilirlik-Hareketi Azalt yolunu izlerseniz kapatabiliyorsunuz.
  • Final sürümü ne zaman çıkar acaba?
  • Hareketi azalt bende yok arkadaşlar, iphone 4 olduğu için mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RockMafia

Final sürümü ne zaman çıkar acaba?

Eylul sonu

• quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Hareketi azalt bende yok arkadaşlar, iphone 4 olduğu için mi acaba?

Büyük ihtimal.
  • Beyler safarideki anasayfaya favoriler kısmına birkaç tane web adresi eklemiştim onlar silmek istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum yolunu bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: yalnızaslan

Beyler safarideki anasayfaya favoriler kısmına birkaç tane web adresi eklemiştim onlar silmek istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum yolunu bulamadım

Favoriler bölümündeyken adresi sola kaydır

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Orijinalden alıntı: yalnızaslan

Beyler safarideki anasayfaya favoriler kısmına birkaç tane web adresi eklemiştim onlar silmek istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum yolunu bulamadım

Favoriler bölümündeyken adresi sola kaydır

Tamamdır teşekkür ederim

• Şu GSM CDMA muhabbetini nereden ayirt edicez ?

• Gözümü kararttım telefonu tamamen sıfırlayarak ios 7 ye geciyorum :D
    EDİT: DİREK BETA 4 E GEÇİLEBİLİYOR MU YOKSA BETA 3 E Mİ YÜKSELTEYİM ÖNCE (UDİD KAYDİM VAR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D94B02D8B -- 4 Ağustos 2013; 21:34:15 >
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.