Şimdi Ara

bilgisayarıma 2.harddisk takılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarımda 160 gb harddisk var. doldu. bir harddiske daha ihtiyacım var. 300 gb bir harddisk alsam. taksam altındaki boş bir slota. sorun olur mu? bilgisayarın iki harddiski olması yavaşlatır mı işlemleri ?
    iki harddiskede ayrı ayrı windows xp kurmanın ne dezavatajları olur.
    mesela c : harddiskinden, g : harddiskine bir film atabilir miyim ? merak ettiğim bişey daha. mesela g harddiskindeyken msn messenger a nasıl girecem ?
    benim amacım 2.hardddiski arşiv amaçlı kullanmak. yani şu an bilgisayarımda olan bütüh divx, mp3 fotoğraf vs gibi şeyleri yeni alacağım harddiske atmak.ve c: harddsikinden boş alan açıp downloadlara devam etmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 4 Haziran 2006; 15:26:13 >

O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]
    T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi
  • teşekkür ederim arkadaşlar cevabınız için.
    peki ya şöyle birşey yapsam. taşınabilir bir harddisk alsam biraz daha para verip. 250 gb lık bir taşınabilir harddisk 300 ytl civarında.
    onu alıp windows kurmasam daha mantıklı olur mu sizce arşiv için?
    dezavantajları var mıdır taşınabilir disklerin? sesli çalışma yada performans düşüklüğü gibi ?
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=91025&productid=bd700182

teşekkür ederim arkadaşlar cevabınız için.
    peki ya şöyle birşey yapsam. taşınabilir bir harddisk alsam biraz daha para verip. 250 gb lık bir taşınabilir harddisk 300 ytl civarında.
    onu alıp windows kurmasam daha mantıklı olur mu sizce arşiv için?
    dezavantajları var mıdır taşınabilir disklerin? sesli çalışma yada performans düşüklüğü gibi ?
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=91025&productid=bd700182
    ....akadşm ben taşınabilir 200gb hdd kullanıyorum!Yyuakrda sorularını okudum onnardan yola çıkarak TAŞINABİLİR DİSK ALMAN KESİNLİKLE DAHA MANTIKLI.bikere performans konsunda bi sorun yaşamazsın ama ses konusunda alacağın markanın önemi var!Tek dezavantajı bana göre diske iyi bakmalısın önemli bi sarsıntı tüm bilgilerin hatta bazende bazı bilgilerin kısmen kaybolmasına neden olabilir.kolay gelsinn

• http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=91025&productid=bd700182

teşekkür ederim arkadaşlar .büyük ihtimalle linkteki philips 250 gb usb2.0 &firewire taşınabilir harddiski alacam.
    philips yeterince iyi bir marka bildiğim kadarıyla. ama keşke sony filan olsaydı.
    tek sorun; şoka darbeye karşı dayanıklı yazmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 4 Haziran 2006; 16:22:54 >
    şifre giremeyenin ulaşamaması iyi olurdu çok.
  • quote:

güvenlik sistemi var mı bu taşınabilir harddsiklerde.
    şifre giremeyenin ulaşamaması iyi olurdu çok.
    <-------bencede!..ya bilidiğim kadarıyla ole darbeye dayanıklı die bişe yok..ama eminde diilim!!guselmiş..şimiden güle güle kullan!
    Bende 70 lik raptor hardiklerden var bugün gittim onuın yanına 250 gb sata hardisk aldım.Ve yerine taktım hardisk sistemde görünüyor,biostada görünüyor fakat içine giremiyorum.Ne yapmalıyım veya neyi eksik yaptım?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.