Şimdi Ara

AUTOCAD DE KASMA ALIYORUM ekran ve grafik kartı ile ilgili sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
24.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    3 Ay önce aldığım asus cihazımı sadece AutoCAD için kullanıyorum seneye solid catia vb. yazılımlar için kullanıcam
    bu Cihaz AutoCAD de kasma yapıyor Nvidia 635M için güncelleme yayımlandı onu güncelledim ve bu sorun açığa çıktı altta Videonun linkini veriyorum .
    http://www.youtube.com/watch?v=YUChGstmpss&feature=youtu.be
    Burada ise bilgisayarın canavarın özellikleri
    bu sorunu bir çözelim

Yaşadığım sorunu anlamayanlara birde özet geçeyim
    PC yi görüyorsunuz taaki o ekran kartının güncellemesini yapana kadar kaymak gibi çizimler yapıyordum sınıftaki en erken çizimde benim bilgisayarımda bitiyordu her zaman . bu güncelleme geldi yaptım ve şuan videoda gördüğünüz gibi Dynamic İnput modu açıkken kasmalar gerçekleşiyor okuldaki en kötü bilgisayarda bu oluyor yani bu cihazda olması biraz absürt. Circle , Line komutlarını alınca kasma yapıyor line görüyorsunuz videoda Circle de kasıyor . çizgileri kayboluyor.

• Galiba sen yeni gelen 314.22 sürücüsünden bahsediyorsun çözümü basit kaldırın bir önceki 314.7 sürücüsünü kurun bu sürücü size yaramadı bu açık yeni sürücüyü yüklememeniz sıkıntı olacağı veya performans düşüklüğü anlamı taşımaz.Öyleki eski sürücü sizde daha performanslı olmuştur,bunu yaşayanlar çok bir sonraki sürücüyü bekleyin nvidia bu konuda iyi ay geçmiyor yenisini çıkarıyor.
  • Donanım hızlandırmayı kapatın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaptığın uptdateyi kaldır olmazsa sistemi geri yüklersin birde msconfig i kontrol etmekte fayda var tabi farklı bir şeyden dolayıda kasılma yaşayabilirsin.

karışık oldu biraz şöyle yapalım ilk olarak cleaner tarzı bir programla genel bir temizlik yap (temp dosyasıda kasabilir çünkü)

ekran kartının güncellemesini kaldır ( bundan oldu diyosun kaldırınca düzelecektir)

çalıştır komutuna msconfig yazıp oradaki başlatma seçeneğinin altında antivirüs programı hariç diğerlerinin tümünü devre dışı bırakıp yeniden başlat.
  • Sorunu kısmen çözdüm. kendi yöntemlerim ile
    Şöyle oldu
    Aygıt Yöneticisini açtım ilk önce ekran kartımı devre dışı bıraktım sorun devam etti bilgisayarı yeniden başlattım tekrar aygıt yön. girdim ve
    Bu sefer İNTEL(R) HD GRAPİCHS 4000 grafik kartını devre dışı bıraktım birde ne göreyim sorun düzeldi ama
    bu sefer intel i etkinleştirip 2 side etkin olup nasıl yapıcam anlamadım :(
    ikisi etkin olucak ama nvidia ağırlıtka olcak anladınız siz:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemsas -- 26 Mart 2013; 14:19:53 >
  • Sürücüyü kaldırmadınızda dahili kartı devre dışı bırakıyorsunuz sistemi harici karta yüklüyorsunuz buda biraz daha güç sarfiyatı demek,sürücüyü kardırsaydınız önceki sürücüye dönseniz daha uygun olurdu yeni sürücü kısa sürede çıkıyor zaten yeni sürücü size artı bir performans sağlamıyor düşüşe bile neden olabilir sizde bu olmuş zaten.
  • nemsas N kullanıcısına yanıt
    bende aynı sorunu yaşıyorum bugünden beri. nasıl çözdünüz anlatır mısınız ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses kartı ve kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkamil61

Merhaba program içinde aşağıdaki adımları izlerseniz sorununuz çözülecektir.

Option - System - Performance settings - Manual tune - Enable hardware accelaration.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zdearban34

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkamil61

Merhaba program içinde aşağıdaki adımları izlerseniz sorununuz çözülecektir.

Option - System - Performance settings - Manual tune - Enable hardware accelaration.

Merhaba;
    Sony vaio 14p serisi dizüstünde, amd 7670 ve baş belası üçüncü nesil uyum sorunlu intel hd 4000 var. ancak intel 4000 sürücüsünü kurunca yavaşlama oluyor. ters tıklayınca kutu geç açılıyor. dolaşırken de bu yavaşlık hissedilmekte. sorun ne olabilir? bilginiz var ise söylermisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lotus Expeditor

Donanım hızlandırmayı kapatın.

işe yaradı teşekkürler
  • Merhaba dostum sorunu nasil cozdun detayli anlatir misin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.