Şimdi Ara

Shingeki no Kyojin (Attack On Titan) (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.512
Cevap
25
Favori
122.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
Giriş

Cümlenin bari tamamını okuyup öyle saldırsaydın yazmışım ya zaten.

• Arondir kullanıcısına yanıt

Saldırdığımı nerden çıkardın? Sadece sana göre Attack On Titan' dan daha iyi animeleri merak ettim.

Yazdığın ikisi dışında.

• Rwenzori kullanıcısına yanıt

söyleyeyim madem hajime no ippo, naruto, solo leveling, death note, berserk bunlar şuan aklıma gelenler bunlar arasında titan en sondadır benim nazarımda.

Hadi diğerleri neyse de Solo Leveling Attack on Titan'dan daha iyidir demek bence zsvkler ve renkler noktasını çok aşan bir iddia olur .

Bu iki anime arasında uçurum var .Attack on Titan, Solo Leveling'den çok daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 27 Temmuz 2025; 1:21:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt

Yani zevkler ve renkler geçersiz mi? atack on titan zor bela bitirdiğim bir anime oldu hiç sevmedim karakterler cringe sadece erwin karakteri oturaklı gerisi çöp.

Usta tamam da hani biraz da nesnel yargılarınız olması gerekmez mi ? Yani sen Solo Leveling'i daha çok seviyorsun diye arasında bu kadar büyük uçurum bulunan iki anime hakkında bu daha iyidir diyemezsin.

Yani atıyorum ben kulübede daha çok rahat ediyorum diye kulübeye Köşkten daha iyidir diyemem. Bu renkler zevklerden baska bir konu . Renk Zevk benzer kalitede ürünler söz konusuysa birseyler ifade eder.

Bütün nesnel kriterleri alt alta koysak Attack on Titan her kategoride Solo Leveling'e fark atacak bir animedir. Biri tüy siklet biri ağır siklet iki anime .

• Usta uzatmayalım kalp kırılmasın ama şu var bu devirde zevkler ve renkler bile elimizden alınıyor. Kulube sevdiğim konumda sevdiğim şeylere sahipse en kral köşkten iyidir keza köşk hakkaten bana uymaz temizliğidir bakımıdır ciddi manada zor örneğin bile bana uymadı uzatmayalım.

Anladım. Saygı duyarım. Öylesine anlasamamakta anlaşıp konuyu kapatalım.. Shingeki no Kyojin (Attack On Titan) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 27 Temmuz 2025; 2:45:55 >

İlk sezon ve ikinci sezon: Her çıkan bölümü büyük bir keyifle izlemiştim. Haftalık takip etmiştim. Sonraki sezonlar çok kötüydü ve kalitesi giderek düştü en sonda dibe düştü.

Müzikleri çok iyiydi, hala dinlerim bir çok müziği. Hikaye anlatımı konusunda, karakterler giderek sapıtmışdı ve bir yerden sonra çekilmez hale gelmişdi. Anime veya mangası keşke ortadan itibaren yeniden kendi temposuna göre yapılsa keşke. Çünkü ortasından itibaren sanki aç bitir, hemen seriyi yetiştireyim düşüncesinde yapılmış gibiydi.

Üzgünüm ama Solo Levelling oldukça tutarlı bir yapım. İzleycisi veya okuyucu beklentisini sonuna kadar karşılıyor. Derin hikaye var mı ? yok... muazzam karakterler mi var? yok.... ama vaat ettiğini veriyor, güzel bir görsel, üstüne aksiyon... hızlı ilerleyen saf aksiyon animesi. AOT izleyecisine veya okuyucusuna vaat ettiğini net bir şekilde veremedi. İlk ve ikinci sezon çok iyiydi akabinde bunun tam tersi oldu. Tutarsız vasat bir yapıma dönüştü.

• aschil kullanıcısına yanıt

Solo Leveling'in tutarlı olması çok doğal nitekim çok sığ bir anime ne kadar sığ olırsanız tutarlı olmak o kadar kolay olur. Solo Leveling gibi bir animede tutarlı değil tutarsız olabilmek yetenek ister.

Solo Leveling'in pekçok sorunu var. En basta ana karakterle özdrşleşebilmek olanaksız yakın. Karakter değil tip gibi davranıyor. Nitekim zayıf oldugu donemde sinir bozucu bir uyuzluk sergilerken tam tersi güçlü oldugu zamanda da abartı bir kalaslık var. Dolayısıyla yazar arayı bulacağına bir aşırı uçtan öteki aşırı uca savrulmuş.

Aniöeti izlerken neredeyse hiçbir yerinde bir kriz hissedemiyorum. Animenin tek kaydadeğer bölümü seninde bildiğin üzere ana karakterin dönüşümün neden olan kısım oradan sonra ben bu karakterin mücadele ettiği hissiyatını hiç alamadığım gibi yan karakterleri çok çabuk harcadılar. ( Ana karakter o kadar çabuk ve gelişim hissiyatı vermeden güçlendi ki yan karakterler hiçbir anlamlı rol üstlenemeden büyük bir hızla figürana dönüştü)

Edebiyat dünyasında yazarların düşmemesi gereken en temel, en ilk kusur bir noktada yazdığınız karakterle özdeşleşip kurgu dünyasını o karakter için bir çocuk bahcesine çevirme risklidir. Böyle oldugu zaman o eser son derece yavan hissedilir. Solo Leveling bu durumdan mğzdario bir anime. Gercek kriz, gercek zorluk, gercek bir gelişim hissiyatı hiçbirini veremiyor. Karakter derinliği de olmayınca kaesımızda oturup tutarlı tutarsız mı diye ciddiye alabileceğimiz birsey de kalmıyor.

Attack on Titan'a gelirsek. Dediğiniz şey doğru bu anime yarattığı miti, derinliği ileriki sezonlarda tasıyamayıp kendi içine çöktü. Fakat burada vurgulamamız gereken nokta bu animede ileride tasıyamasa bile bir derinlik vardı, bir kriz vardı. Sonradan batıracağı birsey yaratmıştı fakat Solo Leveling zaten en basından derinliksiz oldugu için elinde hiçbir zaman batırabikeceği bireyde olmadı. Dümdüz bir anime.

Attack on Titan bir eserdir, Solo Leveling ise sadece fantezi. Edebi değer tasımaz üzerine düşünemezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 29 Temmuz 2025; 12:21:58 >

Kore yapımlarının genel sorunu o birazda. Koreliler yapay hissettiriyor Akdeniz bölgesine göre.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.