Şimdi Ara

ps 2 çipim oyun seciyor.yeni çip taktırıcam.ist içi tavsiye lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • yada çip taktırmayıp direk hdd de taktırabilirim.çipi olmayan ps2 ler hdd takılmasıyla hdd den oyun oynatırmı

• çip takılmadan hdd den oyun oynanmaz ama şahsen ben sana derimki aletin gözü sağlam ise iyi bi çip taktır(dms4pro , matrix infinity.. gibi) ve paşalar gibi oyun oyna hdd sistem daha masraflı oluyo sen doğubanka git sor soruştur falan endem var orası gözünün önünde çip falan takıyodu heralde hem çipin sahte olup olmadığını görebilirsin dms çip en son piyasada 110$ dı ama şimdi ne oldu bilmiyorum ok iyi şanslar sana

Orjinalden alıntı: hell line

çip takılmadan hdd den oyun oynanmaz ama şahsen ben sana derimki aletin gözü sağlam ise iyi bi çip taktır(dms4pro , matrix infinity.. gibi) ve paşalar gibi oyun oyna hdd sistem daha masraflı oluyo sen doğubanka git sor soruştur falan endem var orası gözünün önünde çip falan takıyodu heralde hem çipin sahte olup olmadığını görebilirsin dms çip en son piyasada 110$ dı ama şimdi ne oldu bilmiyorum ok iyi şanslar sana

Şu an için en iyi chip DMS Pro 4'tür

• arkadaşlar iyi çiplerin hızı ve fiyatı hakkında bilgi verebilirmisiniz?
    HER SABAH KALKTIĞIMDA İÇİMDE UMUTLARIM,AKLIMDA HİÇ UNUTMADIĞIM KUPA FİNALİ ,HATIRALARIMDA DOSTLARIMLA İZLEDİĞİM MAÇ GÖRÜNTÜLERİ ,SON NEFESİME KADAR SEVECEĞİM GALATASARAYIM VAR BENİM... (BeCool & Kajura)
  • arkadaşlar peki m7 çip nasıl iyimidir tavsiye edermisiniz???
    Xigmatek Tauro 80+ Gold 750W PSU - Creative SBS 2.1 270 - Gigabyte Aorus M2 – Zalman Z3-Plus – Lenovo D24f-10 23.6" 144hz 1ms
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.