Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (1932. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54.669
Cevap
200
Favori
2.123.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19301931193219331934
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam telefonda kilit şekil filan varsa ondan görmüyordur güvenlik olsun diye işte şekli gir o görür telefonu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K3BL4

hocam telefonda kilit şekil filan varsa ondan görmüyordur güvenlik olsun diye işte şekli gir o görür telefonu
    @cihat emre kardeşim bak zaten çok gerginim gel telefonun sorunlarını yaz hepsini tek tek cevaplayayım konuya daha mesaj atma
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

@cihat emre kardeşim bak zaten çok gerginim gel telefonun sorunlarını yaz hepsini tek tek cevaplayayım konuya daha mesaj atma

Amam diyim sakin ol ban filan yersin

• Arkadaşlar Twitter'de de bazı mesajları favorileri eklemiyor sebebini bilen varmı?
    Любовь что скажешь?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyubov

Yok hocam ne alakası var. Dirver yüklemek sanırım.
  • Roark kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam.

Arkadaşlar bu rom atma olayı nasıl oluyor peki?
  • mehmedaltair kullanıcısına yanıt
    Gerek yok bunlara reis..
    Herkes hersey biliyor..
    Gerilme sen,sakin ol..

• quote:

Orijinalden alıntı: hbaras06

Evet beyler kamera çöp bunu anladık bunu geçelim de şu rezalete bakın bi 4.3 geldikten sonra telefon Prizden ayrılmaz oldu
     HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]
    htc one siyah kullanıcısıyım ekranın içinde toz var agutos ayından beri kulanıyorum daha yeni fark ettim bide arkadaki beat audio yazısı kendiliğinden silinmeye başladı vatan computerdan almıştım ne yapmam gerekli arkdaşlar yardımcı olurmusunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Immortal King

Çok teşekkürler hocam.

Arkadaşlar bu rom atma olayı nasıl oluyor peki?

Rom atma olayı için çok çeşitli kaynaklardan bilgi toplaman lazım. çeşitli videolar var oldukça basit anlatılıyor. Ama telefonun garantisi dolmadan, güncelleme takvimi dışına alınmadan rom atmayı gereksiz buluyorum. Rom atmak nasıl olmalı, telefon güncellenmez, yazılım geri kalır, garantisi de bitmiştir. o zaman güncel olması için rom atılmalı. Ama tercih senin. zor bir olay değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buleri

htc one siyah kullanıcısıyım ekranın içinde toz var agutos ayından beri kulanıyorum daha yeni fark ettim bide arkadaki beat audio yazısı kendiliğinden silinmeye başladı vatan computerdan almıştım ne yapmam gerekli arkdaşlar yardımcı olurmusunuz

Ekrandaki toz olayı için telefonu servise verebilirsin ama çok rahatsız etmiyorsa boşuna açtırma cihazı.

Beats audio yazısı ise hemen her cihazda siliniyor. Bu bilinen bir şey. Çok önemli değil. Hatta silinince telefon daha güzel oluyor bence.
  • Beyler ben cihazı 4.3 e güncelledim ama ekran alıntısı yapma kayboldu. Nasıl geri getirebilirim?
  • Immortal King kullanıcısına yanıt
    Bence şu anda en stabil rom zaten telefonun orjinal (stock) romu...
    O yüzden custom rom olayını şimdilik önermiyorum.
    İlle de yüklemek istiyorum dersen ARHD ROM var onu yükle, One X'te ondan daha stabil bir custom rom görmemiştim.

Son olarak telefona rom atmadan bootloader kilidini açtıktan sonra root yetkisi alıp Sense 5 Toolbox ile arayüz üzerinde süper değişiklikler yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

Beyler ben cihazı 4.3 e güncelledim ama ekran alıntısı yapma kayboldu. Nasıl geri getirebilirim?

bildirim çubuğunu çek orda ayarlar parlaklık wifi filan var ya en üstede 2 tane menü var soldakine tıkla ordan istediğini ayarlayabiliyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: netstat

Beyler ben cihazı 4.3 e güncelledim ama ekran alıntısı yapma kayboldu. Nasıl geri getirebilirim?
    Arkadaşlar pil kullanımım sizce nasıl?

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]  HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lyubov

quote:

Amam diyim sakin ol ban filan yersin

Hocam yeter artık bok attıkları adam real racing'de kasıyor demiş g2'de real racing kasıyor hatta konusu bile vardı adam gelmiş optimizasyon denen şeyin ne olduğunu bilmeden konuşuyor.

Amele işte boşuna yazmayın bu nun gibi adamları direk blok.

• quote:

Orijinalden alıntı: demirkoparan

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]  HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

Her kullanımında böyle bi ekran süresi alabiliyosan super. Ama alabildigini sanmıyorum. Telefonu yormayacak biseyler yapmis olmalısın. Oyunla müzikle browserla bu süre doldurmak imkansiz

• quote:

8 saat ekran

Edit:hocam bu işte bir terslik var ekran süresi uyanıklık süresinden daha fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmedaltair -- 24 Kasım 2013; 14:14:20 >

• quote:

quote:

8 saat ekran

herkes bu programla pil süresi alıyordu bende aynı programla aldım, programın bir ayarı varmı?

• quote:

quote:

quote:

8 saat ekran

herkes bu programla pil süresi alıyordu bende aynı programla aldım, programın bir ayarı varmı?

yok bir ek ayarı da bana çok mantıksız geldi ekran açıkken telefonun uyanık olmaması ama bu pil süresi doğruysa şu an g2'den note 3'den bile daha iyi pil süresi var

• quote:

Orijinalden alıntı: tekkole

quote:

Her kullanımında böyle bi ekran süresi alabiliyosan super. Ama alabildigini sanmıyorum. Telefonu yormayacak biseyler yapmis olmalısın. Oyunla müzikle browserla bu süre doldurmak imkansiz

genelde facebook, hangouts, gmail, skype, sık kullandığım bunlar. Arada bir müzikte dinlerim

• 
Sayfa: önceki 19301931193219331934
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.