Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (1933. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54.669
Cevap
200
Favori
2.121.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19311932193319341935
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

quote:

Orijinalden alıntı: demirkoparan

quote:

quote:

Arkadaşlar pil kullanımım sizce nasıl?

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]  HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

8 saat ekran

Edit:hocam bu işte bir terslik var ekran süresi uyanıklık süresinden daha fazla

herkes bu programla pil süresi alıyordu bende aynı programla aldım, programın bir ayarı varmı?

yok bir ek ayarı da bana çok mantıksız geldi ekran açıkken telefonun uyanık olmaması ama bu pil süresi doğruysa şu an g2'den note 3'den bile daha iyi pil süresi var

valla programda bir hata yoksa, aldığım ekran görüntüsü doğru

• yalnız bana 4.3 daha gelmedi, hala 4.2 kullanıyorum ben
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]  HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

8 saat ekran

Edit:hocam bu işte bir terslik var ekran süresi uyanıklık süresinden daha fazla

herkes bu programla pil süresi alıyordu bende aynı programla aldım, programın bir ayarı varmı?

yok bir ek ayarı da bana çok mantıksız geldi ekran açıkken telefonun uyanık olmaması ama bu pil süresi doğruysa şu an g2'den note 3'den bile daha iyi pil süresi var

valla programda bir hata yoksa, aldığım ekran görüntüsü doğru

Dur ben bunu alayım one'ın pili çok az diye bıdı bıdı eden olursa atarım

• quote:

Orijinalden alıntı: MeHMeTDaLGiC

quote:

Orijinalden alıntı: swindler

sonunda 4.63.401.3 sürümünden sonra ( hboot 155 iken ) telefonu %100 eski haline döndürdüm. 4 gündür abartısız bununla uğraşıyordum. pazartesi kvk ya göndereceğim
    hem pembeleşme hem ölü pixel hem de telefonun ısınmasıyla ilgili

Tebrikler arkadaşım ;) Bu dediğin sürüm 4.3 orjinal sürüm mü?

teşekkür ederim evet orjinal sürüm.
    bir siteden yardım da aldım sağolsunlar bayağı ilgilendiler. zaten bilindik bir site.
    hboot 1.54 ve 1.55 de iken s-on a dönmenin imkanı yok şu an. bu yüzden 1.44 e geri dönmek gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tekkole

quote:

Her kullanımında böyle bi ekran süresi alabiliyosan super. Ama alabildigini sanmıyorum. Telefonu yormayacak biseyler yapmis olmalısın. Oyunla müzikle browserla bu süre doldurmak imkansiz

İlk screenshot ile ikinci screen shot arasında 5 dakika süre ve %5 lik bir kayıp var aslında bu bile yeterli anlamaya :) Screenshot almak için ekranın açık kaldığı 5 dakikada %5 gitmiş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: lebron790

quote:

Orijinalden alıntı: tekkole

quote:

Her kullanımında böyle bi ekran süresi alabiliyosan super. Ama alabildigini sanmıyorum. Telefonu yormayacak biseyler yapmis olmalısın. Oyunla müzikle browserla bu süre doldurmak imkansiz

İlk screenshot ile ikinci screen shot arasında 5 dakika süre ve %5 lik bir kayıp var aslında bu bile yeterli anlamaya :) Screenshot almak için ekranın açık kaldığı 5 dakikada %5 gitmiş :)

Şarz %6 ya düştüğünde, sonra %5-4-3-2 diye gitmiyor direk %1 düşüyor

• demirkoparan kullanıcısına yanıt
    İşte diyorum bir saçmalık var bu işte 100-90 arasıda nerdeyse buna benzer bişey oluyor ...
  • Arkadaşlar bende hala güncelleme çıkmıyor. Telefonu İstanbul Bilişimden almıştım. Ne yapmam gerek ?
  • lebron790 L kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle..
    %6 dan 10 veya 15 dk sonra %1 oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exnuc

Arkadaşlar bende hala güncelleme çıkmıyor. Telefonu İstanbul Bilişimden almıştım. Ne yapmam gerek ?

cid numaranız ne ?
    bilmiyorsanız bootloader dan bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swindler

quote:

Orijinalden alıntı: Exnuc

Arkadaşlar bende hala güncelleme çıkmıyor. Telefonu İstanbul Bilişimden almıştım. Ne yapmam gerek ?

cid numaranız ne ?
    bilmiyorsanız bootloader dan bakabilirsiniz.

Cid numarası ? güzel soru..

Pek bu konularda bilgim yokta.
  • Wıfı sorunu yaşıyan yokmu veya çözümünü bilen kopma yaşıyorum hemen bağlanıyor sonra

• Roark kullanıcısına yanıt
    bi sorunum daha var telefonu sallayınca içinden ses geliyor buna ne yapmam lazım
  • Exnuc kullanıcısına yanıt
    Marketten cid getter indirip bakabilirsin..

• hunkar1 kullanıcısına yanıt
    Bunu indirip güncelleme işlemi yapacağım öyle mi? Yanlış mı anladım acaba?

HTC_J15 bundan mı bahsediyorsunuz numara olarak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exnuc -- 24 Kasım 2013; 15:46:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyubov

quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

Beyler ben cihazı 4.3 e güncelledim ama ekran alıntısı yapma kayboldu. Nasıl geri getirebilirim?

bildirim çubuğunu çek orda ayarlar parlaklık wifi filan var ya en üstede 2 tane menü var soldakine tıkla ordan istediğini ayarlayabiliyosun

biliyorum ordan olduğunu ama orda da yok. onun yerine rahatsız etmeyin diye bişey gelmiş

• Exnuc kullanıcısına yanıt
    evet benimde aynı ortadoğu telefonun .. telde dil olarak ne kullanıyorsun ?
  • hayır . yazılım bu cid numaralarına göre dağıtılıyor.
    tavsiyem aynı cid numarasına sahip olup güncelleme alan olup olmadığını araştırman.
    operatör çıkışlı cihazlara genelde güncellemeler geç geliyor. sebep bu olabilir.
  • metalinca M kullanıcısına yanıt
    Türkçe kullanıyorum. Yani daha güncelleme gelmedi mi yoksa hiç gelmeyecek mi?
  • Arkadaşlar bunlarda kullanım ayrıntıları

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]  HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]  HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]  HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

• 
Sayfa: önceki 19311932193319341935
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.