Bildirim
HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (1933. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
yalnız bana 4.3 daha gelmedi, hala 4.2 kullanıyorum ben -
-
quote:
Orijinalden alıntı: MeHMeTDaLGiC
quote:
Orijinalden alıntı: swindler
sonunda 4.63.401.3 sürümünden sonra ( hboot 155 iken ) telefonu %100 eski haline döndürdüm. 4 gündür abartısız bununla uğraşıyordum. pazartesi kvk ya göndereceğim
hem pembeleşme hem ölü pixel hem de telefonun ısınmasıyla ilgili
Tebrikler arkadaşım ;) Bu dediğin sürüm 4.3 orjinal sürüm mü?
teşekkür ederim evet orjinal sürüm.
bir siteden yardım da aldım sağolsunlar bayağı ilgilendiler. zaten bilindik bir site.
hboot 1.54 ve 1.55 de iken s-on a dönmenin imkanı yok şu an. bu yüzden 1.44 e geri dönmek gerekiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tekkole
quote:
Orijinalden alıntı: demirkoparan
Arkadaşlar pil kullanımım sizce nasıl?
Her kullanımında böyle bi ekran süresi alabiliyosan super. Ama alabildigini sanmıyorum. Telefonu yormayacak biseyler yapmis olmalısın. Oyunla müzikle browserla bu süre doldurmak imkansiz
İlk screenshot ile ikinci screen shot arasında 5 dakika süre ve %5 lik bir kayıp var aslında bu bile yeterli anlamaya :) Screenshot almak için ekranın açık kaldığı 5 dakikada %5 gitmiş :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: lebron790
quote:
Orijinalden alıntı: tekkole
quote:
Orijinalden alıntı: demirkoparan
Arkadaşlar pil kullanımım sizce nasıl?
Her kullanımında böyle bi ekran süresi alabiliyosan super. Ama alabildigini sanmıyorum. Telefonu yormayacak biseyler yapmis olmalısın. Oyunla müzikle browserla bu süre doldurmak imkansiz
İlk screenshot ile ikinci screen shot arasında 5 dakika süre ve %5 lik bir kayıp var aslında bu bile yeterli anlamaya :) Screenshot almak için ekranın açık kaldığı 5 dakikada %5 gitmiş :)
Şarz %6 ya düştüğünde, sonra %5-4-3-2 diye gitmiyor direk %1 düşüyor
-
İşte diyorum bir saçmalık var bu işte 100-90 arasıda nerdeyse buna benzer bişey oluyor ... -
Arkadaşlar bende hala güncelleme çıkmıyor. Telefonu İstanbul Bilişimden almıştım. Ne yapmam gerek ? -
Aynen oyle..
%6 dan 10 veya 15 dk sonra %1 oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Exnuc
Arkadaşlar bende hala güncelleme çıkmıyor. Telefonu İstanbul Bilişimden almıştım. Ne yapmam gerek ?
cid numaranız ne ?
bilmiyorsanız bootloader dan bakabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: swindler
quote:
Orijinalden alıntı: Exnuc
Arkadaşlar bende hala güncelleme çıkmıyor. Telefonu İstanbul Bilişimden almıştım. Ne yapmam gerek ?
cid numaranız ne ?
bilmiyorsanız bootloader dan bakabilirsiniz.
Cid numarası ? güzel soru..
Pek bu konularda bilgim yokta. -
Wıfı sorunu yaşıyan yokmu veya çözümünü bilen kopma yaşıyorum hemen bağlanıyor sonra
bi sorunum daha var telefonu sallayınca içinden ses geliyor buna ne yapmam lazım -
Marketten cid getter indirip bakabilirsin..
Bunu indirip güncelleme işlemi yapacağım öyle mi? Yanlış mı anladım acaba?
HTC_J15 bundan mı bahsediyorsunuz numara olarak ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exnuc -- 24 Kasım 2013; 15:46:17 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lyubov
quote:
Orijinalden alıntı: EnesCimen
Beyler ben cihazı 4.3 e güncelledim ama ekran alıntısı yapma kayboldu. Nasıl geri getirebilirim?
bildirim çubuğunu çek orda ayarlar parlaklık wifi filan var ya en üstede 2 tane menü var soldakine tıkla ordan istediğini ayarlayabiliyosun
biliyorum ordan olduğunu ama orda da yok. onun yerine rahatsız etmeyin diye bişey gelmiş
-
evet benimde aynı ortadoğu telefonun .. telde dil olarak ne kullanıyorsun ? -
hayır . yazılım bu cid numaralarına göre dağıtılıyor.
tavsiyem aynı cid numarasına sahip olup güncelleme alan olup olmadığını araştırman.
operatör çıkışlı cihazlara genelde güncellemeler geç geliyor. sebep bu olabilir. -
Türkçe kullanıyorum. Yani daha güncelleme gelmedi mi yoksa hiç gelmeyecek mi? -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X