Şimdi Ara

Phoenix Award Bios AHCI modu yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 120 GB Corsair Neutron GTX aldım. Fakat beklediğim performansın yanına bile yaklaşamadım. Bu yazıyı bile bekleyerek yazıyorum, donmalar oluyor. Bir türlü AHCI ayarı yapamadım, anakartım Foxconn G31MXP Chipset Intel® G31 + ICH7, bios phoenix-award bios . Bios üzerinde ahci ayarı ile ilgili hiçbir alan yok. Herşey yavaş çalışıyor, windows update hata veriyor. Anlayacağınız delirmek üzereyim, bana yardım ederseniz minnettar olurum.

• Foxconn Live Update programında bios için güncel diyor, ama bios tarihi olarak da 2009 yılı gösteriyor. Foxconn ana sayfasında 2011 yılına ait bios var ama bu program ile güncellemeye kalktığımda mevcut bios daha yeni diye uyarı veriyor.
  • Anakartın sata 2 desteği var, ssd disklerde sata 2 olarak çalışabiliyor.
  • Anakartın için iyi şeyler yazamayacağım, vasat özelliklere sahip ve kaliteli sata çıkış yok. Ayarlardan sanki ilk çıkan sata portlar gibi görünüyor ve AHCI moda sahip değil "on chip ide devices sayfasından ayar yapılabilir ama sonuç yaşanan sorunları ortadan kaldırmayabilir. Ayarlamada SSD Sata 3. veya 4. porta takılması daha iyi olur.
    Kasa:Feel Hurricane2, Psu:Corsair TX650W, Anakart:Gigabyte GA-Z77-D3H, Ram:2x4 Gb Corsair V. DDR3 1600 MHZ XMP, İşlemci:İntel 3570K Ekran Kartı:Zotac GTX 670 2 GB , Monitör: Samsung 2232BW 22" 2 ms, Soğutucu:Ximatek Aegir HDD:Corsair 60 GB SATA3 SSD, Seagate 1 TB sata2 7200 rpm, Seagate 320 GB sata2 7200 rpm
  • Intel G41 chipset includes a ICH 7 South Bridge controller and that controller doesn't support AHCI mode.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.