Şimdi Ara

UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe) (412. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.241
Cevap
71
Favori
299.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 410411412413414
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaş yok mu bu oyunu beraber almak isteyen kimse?
  • Keşke bitmeseydi dediğim tek seri sonuda güzel bağlanmış özellikle son bölüm çok güzeldi bitirme açısından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yenijerry

youtuber gülmekten altıma ettim ya :D adam çekmiş unc4. videosu ; beğenmedim felan demiş yorumlara öldüm :D

Senin yüzünden kaç tık aldı adam.
  • Müzayede krep anısını anlatan adam:

• Oyunu bugün bitirdim ne kadar azar azar oynasamda her güzel şeyin bir sonu vardır ve buda bitti TLOU'dan sonra beni en çok etkileyen oyun oldu oyunu bitirdikten sonra seriyi en baştan oynama isteği geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

Nathan ve abisi temsili:

ekşiden alıntıdır

Akşam akşam sen beni güldürdün allahta seni güldürsün

• simdi bitirdim grafik konusunda videolarda belli olmuyordu ama oynayinca baya bi anti alsing problemi var. bazi anlarda olmekten cildirabilirsiniz ozellikle sonlara dogru. oyun tek kelimeyle muhteşemdi asla sıkmadı. yapay zeka vasatin biraz üstü.

• hahah oyunun ilham kaynağı burası herhalde :D
  • Gösterildi mi bilmiyorum ama

• Herşeyin mükemmel olduğu yetmiyormuş gibi sürüş dinamikleride çok iyi araba sürmek çok zevkli çoğu yarış oyunundan iyi ee denizaltı dünyasıda mükemmel balıklar gemiler daha ne yapacaksınız. Keşke bir sonraki oyunları open world olsa ve denizaltıyla ilgili birşeyler adamların her detayı mükemmellik kokuyor

• Ben uzun zamandır sirf bu oyun için birikik yapiyorum ama ayni zaman da tv de bakiyorumm. Siz oyunu oynayan şanslı arkadaslar:D acaba kullandiginiz tv leri modelleri ile yazabilirmisiniz
    Saygilar...

• oyun muhteşem yeni çıkan dlc yi bekliyorum
  • Tek kelimeyle özetlemek gerekirse mükemmeldi. İnsan hiç bitmesin istiyor, en azından ben öyle istedim.

• İyi de abi UC4'ten sonra oyun beğenir miyiz, ne oynayacaz o da kötü olacak.
  • Zor modunda nişan yardımı almadan ıkına tıkına bitirdim. Bazı bölümler saç baş yolduruyor gerçekten ama, ben böyle güzel hikaye anlatımı ve böyle güzel final görmedim arkadaş. Daha 2016 yılının bitmesine çok var ama ben şu anda yılın oyunu olarak görüyorum kendilerini. Naughty Dog yine mükemmele imza atmış.
  • Ben hala bitirmedim kafam rahat ezici zorluk ve multiplayerı derken 1 ay daha oynarım. Sonrasında Last of us 2 bekler bizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Yetenek

simdi bitirdim grafik konusunda videolarda belli olmuyordu ama oynayinca baya bi anti alsing problemi var. bazi anlarda olmekten cildirabilirsiniz ozellikle sonlara dogru. oyun tek kelimeyle muhteşemdi asla sıkmadı. yapay zeka vasatin biraz üstü.

quote:

baya bi anti alsing problemi var.

Size bir haber vereyim televizyonunuz bozuk.

• yayındayım

• Ezici mod tam bir işkence özellikle sonlara doğru tek bir yere 30 dk harcadım kaç kez öldüm hesabı yok :D

• Dante kullanıcısına yanıt
    size bi haber vereyim gözünüz bozuk

• 
Sayfa: önceki 410411412413414
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.