Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (1142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
147
Favori
1.072.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11401141114211431144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • google playde ücretsiz versiyonu mevcut hocam, ama google'da aratarak ücretli sürümünü de yükleyebilirsiniz. stock kernel ile uyumlu mu tam olarak bilmiyorum ama, ben franco kernel 194 sürümünü kullanıyorum.

SertaGE sağolasın hocam, bu da gayet iyi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAliTR -- 24 Kasım 2013; 0:36:56 >
  • Merhaba arkadaşlar orjinal rom üzerine kernel yükleyince güncelleme alabiliyor muyduk şuan bende sonu O ile biten sürüm kurulu bende.
    Birde daha önce franco kernelin linkini atabilecek olan var mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: cello32

peki ustam bu güncelleme bana ne zaman geldi hiç bilmiyorum ..sistem güncellemesi olarak m ı gelecekdi..öyle bi şey yüklenmedi bende çünki..

Sistem güncellemesi ve otomatik geliyor.
    Benim dün OTA dan 238.9mb da otomatik indi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • | OMG! | kullanıcısına yanıt
    touch kontrolu de yükledim sıkıntı yokta tek sıkıntı antutuyla baktımda s3 ün bizim telefonu geçmiş olması :( kernel bile yetiştiremedi performans olarak
  • GulfStream kullanıcısına yanıt
    nerden aldınız hocam şarj aletini orjinal mi
  • millet sizde de aynı durum mu var bilmiyorum ama bu 4.4'ü stockda denedim,psx,cataclysm,bengamin,purity vs birçok romla da denedim,franco,hells core ile de denedim ama hepsinde durum aynı şarj bekleme sırasında bile acayip şekilde hızlı gidiyor :( sizde durum nedir acaba yoksa bu bana has bir durum mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stokiometri

evet indirdim ama kernel güncellerken tel açılışta kalıyor. stok kernel indirdim ama telefona atamıyorum şimdi herşeyi kaybedecekmiyim :( dosyaları almam lazım nasıl yapacam

Wipe cache ve wipe dalvick cache yap..ardindan kerneli yukle

• quote:

Orijinalden alıntı: ByAliTR

arkadaşlar touch control de ekran kapalıyken iki dokunuşla açabiliyorum ekranı. aynı şekilde ekranı iki tık tıkla nasıl kapatabilirim?

Ustadim yok diil var.
    Nova yuklu.screen off tarzi herhangi bir program yuklu.
    Nova dokunus ayarlarindan cift tiklamaya ilgili programi gosteriyorsun. Cift tiklayinca ekran kapaniyor.

Stock kullanmayi tercih edenler icin Bir tane daha paylasayim tabi bunlar root gerektiriyor.

Karsi taraf cevapladiginda veya kapattiginda titresin isteyenler.e program var demeyin benim denediklerim hepsi hatali veya apsurtluklerle sonuclandi oyuzden paylasiyorum.ha bidw xposed ⁴.⁴ icin saglikli cikana kadar.
    Ex dialer yukleyin onun titresim eklentisini yukleyin.ex dialer i acin eklentilerden aktif edin.sonra ex dialer i kaldirabilirsiniz cunki arka planda cok ram tuketiyor.
    Bu sekilde cok saglikli titresimi elde etmis olursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: captor34

quote:

evet indirdim ama kernel güncellerken tel açılışta kalıyor. stok kernel indirdim ama telefona atamıyorum şimdi herşeyi kaybedecekmiyim :( dosyaları almam lazım nasıl yapacam

kernel telefonda değil direk flashladım programdan :( hafızada bir backup dosyası var tool kitle onu bilgisayara alabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kfy-1907

nerden aldınız hocam şarj aletini orjinal mi

lg servisinden aldım, orjinal lg sarj aleti ama bundan değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: SiluetAntares

hala 4.4 gelmedi sinirden telefonu kesicem

Tarihi ileri alip dene.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: captor34

quote:

kernel telefonda değil direk flashladım programdan :( hafızada bir backup dosyası var tool kitle onu bilgisayara alabilirmiyim

Kernel programla flaslanir mi...recowery ye girip wipe cache ve wipe dalvick cache yap..bakalim telefon acilacak mi

• arkadaşlar telefonu root etmeden cwm recovery yükleyebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kfy-1907

arkadaşlar telefonu root etmeden cwm recovery yükleyebilir miyim?

Evet yükleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Soylu

Merhaba arkadaşlar orjinal rom üzerine kernel yükleyince güncelleme alabiliyor muyduk şuan bende sonu O ile biten sürüm kurulu bende.
    Birde daha önce franco kernelin linkini atabilecek olan var mı acaba

Güncelleme alamazsınız ancak bunun sebebi kernel değil custom recovery'dir. Güncelleme alabilmek için stock recovery'de olmanız gerekiyor.
    BURADAN 'da franco r194'ü indirebilirsiniz.

• Ana ekran neden en solda? Bu hali hiç güzel olmamış

• arkadaşlar google play store durdu hatası alıyorum bunun nedeni ne olabilir art arda uygulama yüklemek istediğimde duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kfy-1907 -- 24 Kasım 2013; 2:56:21 >
  • pianomhb P kullanıcısına yanıt
    Birleşik devletler seçili ama yine aynı hatta tekrar farklı seçip denedim olmuyor bir türlü.
  • arkadaşlar forumu pek takip edemiyorum ama herkes güncellemeyi yükledim diyor.bana hala güncelleme gelmedi ne yapmam gerek...
  • Baba Naber kullanıcısına yanıt
    lensten oda geliyor bakalım neler çıkcak daha
  • 
Sayfa: önceki 11401141114211431144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.