Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (1141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11391140114111421143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu saati ortaya almak için dosya indirecem ama odex midir deodexmidir hangisini indirecez. stok 4.4 160s
  • beyler mackolik kapattım, ses kesildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cannburak

arkadaşlar nasıl root edicez peki şimdi cihazı ? root edemediğim için TWRP yükliyemiyorum dolayısıyla karnelde atamıyorum bi yardımcı olurmusunuz ?

dostum bikaç sayfa arkada herşey anlatıldı kaldıki konunun ilk sayfasındada var biraz daha özen gösterelim lütfen
  • Beyler run time art ye gecen var mı? Whatsup açılmıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jugglor

bende yeni aldım telefonu dün. ilk açtığımda 4.3 ile ilgili bir update yaptı 8-9 mb lık bişeydi sanırım wifi üzerinden onu gerçekleştirdi, ama 4.4 namına bir şey yok. Bu arada sim kartı kestirmediğim için hala telefon olarak kullanamadım. hat takıp takmamanın güncellemeye etkisi yoktur herhalde

Hayır hatla alakası yok bende telefonu aldigimda 4.2di eve geldim sim takmadan Wi-Fi baglandim 4.3 güncellemiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: J.r.r.

Beyler run time art ye gecen var mı? Whatsup açılmıyor.

Henüz maalesef uyumlu olmayan demirbaş uygulamalar var. Whatsapp gibi titanium backup da çalışmıyor. Bu nedenle art'de kalmak da imkansız oluyor.
  • SertaGE kullanıcısına yanıt
    titanium back up bende çalışıyor, eski verilerimi geri getirdim.

• Benim telefon hala güncelleme almadı. Beklemekten başka yapacak bir şey yok.
  • violax V kullanıcısına yanıt
    Birleşik Devletler İngilizcesini seçmek gerekiyor. Birleşik Krallık'ı seçince çalışmıyor. Sadece kendi memleketlerine özel yapmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

quote:

Orijinalden alıntı: ByAliTR

arkadaşlar touch control de ekran kapalıyken iki dokunuşla açabiliyorum ekranı. aynı şekilde ekranı iki tık tıkla nasıl kapatabilirim?

touch control yüklemek istiyorum, telefonda 4.4 orijinal rom var. root + kernel ile mi yükleniyor nasıl yükleyebilirim?

Çift dokunma ile uyandırmanın tersi maalesef yok ancak yazılımsal tuşların üzerinde sağdan sola doğru kaydırarak cihazı uykuya geçirebilirsiniz.
    Ben de bu şekilde kullanıyorum. Uyanırken double tap to wake, uyurken slide 2 sleep
  • Güncel sürümden eski bir sürüm ise çalışıyor olabilir. Ben son sürümde denedim ancak uygulama açılır açılmaz kapanıyor devamlı. Zaten BURADA 'da belirtildiği üzere çalışmıyor maalesef.
  • SertaGE kullanıcısına yanıt
    doğrudur bendeki eski sürüm, şimdilik çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: stokiometri

bu saati ortaya almak için dosya indirecem ama odex midir deodexmidir hangisini indirecez. stok 4.4 160s

Odexi indirmen lazin

• Tavsiye edeceğiniz bir rom var mı nexus için 4.4 ve saydamlıgı gömülü olarak gelmesini istiyorum böyle bir rom mevcut mu ben GEL'i kuruyorum ama kilit ekranı yine bar oluyor ben kilit ekranının da saydamlık olsun istiyorum bu mevcut mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Optimus34

Tavsiye edeceğiniz bir rom var mı nexus için 4.4 ve saydamlıgı gömülü olarak gelmesini istiyorum böyle bir rom mevcut mu ben GEL'i kuruyorum ama kilit ekranı yine bar oluyor ben kilit ekranının da saydamlık olsun istiyorum bu mevcut mu?

Butun custom romlar oyle

• hala 4.4 gelmedi sinirden telefonu kesicem
  • captor34 kullanıcısına yanıt
    evet indirdim ama kernel güncellerken tel açılışta kalıyor. stok kernel indirdim ama telefona atamıyorum şimdi herşeyi kaybedecekmiyim :( dosyaları almam lazım nasıl yapacam
  • Hocam ben geçtim, bikaç gün kullanıcam bakalım. Telefon root'suz, WhatsApp 2.11.50 de mis gibi çalışıyor. Ve ilk denemelerime göre, batarya performansında sağlam gelişme var.

http://www.androidruntime.com/

Yukarıdaki linkten hangi uygulamaların uyumlu olduğunu öğrenebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiluetAntares

hala 4.4 gelmedi sinirden telefonu kesicem

aynen

• arkadaş nerden güncelledik 4.4 e nerdeyse hiç bir artisi yok ama şarjı su gibi içiyor bu melet ... özellikle konuşma yağtığınızda çok çabuk bitiyor bu sürümde şarjınız :( orjinalliğini bozmadan 4.3 e geçiş ya da iyileştirme nasıl yapabiliriz bu telefonda bilgisi olan varsa paylaşırsa çok memnun kalırız arkadaşlar ???
  • 
Sayfa: önceki 11391140114111421143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.