Şimdi Ara

Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent (ÇIKTI) (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.477
Cevap
1
Favori
97.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: venom800

Saol @Pinky teşekkürler Anlaşılan splinter cell in bu versiyonunu adam gibi oynamak nasip olmayacak bu buglar yüzünden Neyse sağlık olsun ne yapalım artık... Rainbow six vegas ın sinanpaşaya gelmesini bekliyorum ama ondan önce orjinali çıkarsa almaya çalışırım heralde. Orjinali alınacak oyunladan biri benim için rainbow six serisi Bir de test drive unlimited var onunda inşallah orjinalini almayı düşünüyorum çıkınca ama tabi çoook uçuk bir fiyat olmassa

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar crack oyun alıyorsanız böyle abidik gubidik anlaşılamayan çözülemeyen sorunlar çıkmasına hazır olur Ben oyunu orijinal aldım hiç bir sorun yok....girin ebay e orada gayet güzel fiyata orijinal oyunlar bulabiliyorsunuz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Gunwane

Arkadaşlar crack oyun alıyorsanız böyle abidik gubidik anlaşılamayan çözülemeyen sorunlar çıkmasına hazır olur Ben oyunu orijinal aldım hiç bir sorun yok....girin ebay e orada gayet güzel fiyata orijinal oyunlar bulabiliyorsunuz..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Gunwane

Ama farkındaysanız benim sorunum oyunun kopya olup olmamasıyla ilgili değil. Level dergisinin dvd sinden oyunun demosunu yükledim denemek için aynı sorunla karşılaştım sonra tam sürümünü aldım sorun olmaz diye düşündüm ama değişen bir şey olmadı. Benim merak ettiğim 96.89 sürücüleriyle bu tarz bir problem yaşayan başka kimse yok mu?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Gunwane

Ama farkındaysanız benim sorunum oyunun kopya olup olmamasıyla ilgili değil. Level dergisinin dvd sinden oyunun demosunu yükledim denemek için aynı sorunla karşılaştım sonra tam sürümünü aldım sorun olmaz diye düşündüm ama değişen bir şey olmadı. Benim merak ettiğim 96.89 sürücüleriyle bu tarz bir problem yaşayan başka kimse yok mu?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben oyunu sorunsuz bir şekilde kurdum ama malesef görüntü böyle, sorun ne olabilir sizce? en düşük ayarda bile aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stinger -- 4 Ocak 2007; 0:47:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: stinger

Arkadaşlar ben oyunu sorunsuz bir şekilde kurdum ama malesef görüntü böyle, sorun ne olabilir sizce? en düşük ayarda bile aynı.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: stinger

driverın ayarlarından yani windowstan AA yı ve AF ayarlarını aplication controlled olrak ayarla düzelicektir

• quote:

Orijinalden alıntı: 2fast4u

quote:

driverın ayarlarından yani windowstan AA yı ve AF ayarlarını aplication controlled olrak ayarla düzelicektir

Alıntıları Göster
    Oyunu silip tekrar kurdum ama şimdi hiç giremiyorum oyuna. Offline scde.exe ile girmeye çalıştığımda runtime error hatası ile karşılaşıyorum. Şu ana kadar yazılanları okudum ama bu soruna bir çözüm bulunamamış sanırım veya ben kaçırdım bilemiyorum. Çözümü bilen varsa yardım edebilir mi acaba?

• quote:

Oyunu silip tekrar kurdum ama şimdi hiç giremiyorum oyuna. Offline scde.exe ile girmeye çalıştığımda runtime error hatası ile karşılaşıyorum. Şu ana kadar yazılanları okudum ama bu soruna bir çözüm bulunamamış sanırım veya ben kaçırdım bilemiyorum. Çözümü bilen varsa yardım edebilir mi acaba?

Alıntıları Göster
    Elindeki image dsoyasını değiştir ilaç yaparak oynama oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Pinky nasıl yapacağımı açıklar mısın lütfen?
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    haklısın venom sorry gormedım hemde yenı olmamdan kaynaklanıyo olsa gerek.evet sorununu okudum galıba aynı sorunu yasıyoruz.runtıme ve must check hatası verıyo.kıme soledıysem kımse bu konu hakkında bılgı veremedı bana.demek kımse bılemıyo.bılen varsa solesın.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: venom800

quote:

Burada mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

quote:

Orjinalden alıntı: venom800

quote:

Burada mı?

Alıntıları Göster
    Haklısın söylemem hataydı pardon. Offline dan splinter cell.exe ile çalıştırdığım zaman runtime hatası alıyorum. Direk scdalauncher ile açtığımda ise oyuna girebiliyorum ama grafiklerin birbirine girmesinden dolayı oyunu verimli bir şekilde oynayamıyorum. Şimdi bir tek oyun içinde sürücü düşürmek istemiyorum. Şu anda 96.89 u kullanıyorum. 32bitlik windows için daha yükseği yok sanırım, daha düşük bir sürücü ile de deneyimmi denemeyimmi bilemiyorum açıkcası.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2fast4u

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: 2fast4u

quote:

Çok teşekkür ederim, o kadar oyun oynadım ilk kez böyle birşey ile karşılaştım, birşey daha öğrenmiş oldum, küçük birşey ama bilmeyince olmuyo işte, şu forum olayı gerçekten çok büyük bir nimet. Üşenmeyip bilgisini paylaşan herkesden Allah razı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: stinger

quote:

Orjinalden alıntı: 2fast4u

quote:

Çok teşekkür ederim, o kadar oyun oynadım ilk kez böyle birşey ile karşılaştım, birşey daha öğrenmiş oldum, küçük birşey ama bilmeyince olmuyo işte, şu forum olayı gerçekten çok büyük bir nimet. Üşenmeyip bilgisini paylaşan herkesden Allah razı olsun.

Alıntıları Göster
    bana save dosyasını yollayacak biri war mı .format attım yedeklemeyi unuttum 8.bölümdeydim bidaha baştan çekilmez walla

• quote:

Orijinalden alıntı: FoRZaMéMéT

bana save dosyasını yollayacak biri war mı .format attım yedeklemeyi unuttum 8.bölümdeydim bidaha baştan çekilmez walla

Alıntıları Göster
    aynen kardeş bana da lazım! kaldığım bölüm>>> Mission Nine: Kinshasa II

• quote:

Orijinalden alıntı: devilucifer85

aynen kardeş bana da lazım! kaldığım bölüm>>> Mission Nine: Kinshasa II

Alıntıları Göster
    Ben de kinshasa bölümündeyim;bu ajanı nasıl kurtaracağız yahu??Kuleyi patlattıktan sonra,kuleden iple kayıp çatışan askerlerle isyancıların arasına dalıyorum,anında zıbartıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigen

Ben de kinshasa bölümündeyim;bu ajanı nasıl kurtaracağız yahu??Kuleyi patlattıktan sonra,kuleden iple kayıp çatışan askerlerle isyancıların arasına dalıyorum,anında zıbartıyorlar

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar oyunu çalıştırmayı başardım sonunda (Pinky_Demon un yardımlarıyla) ama 8800 serisi ekran kartı kullananlar için kötü haber maalesef oyunu oynamak pek mümkün değil en azından şimdilik! Grafikler birbirine giriyor ve haliyle oynamak pek mümkün olmuyor. Yani kısacası imzamdaki sistemle oyunu sağlıklı bir şekilde oynayamadım artık yeni bir sürücü vs çıkmasını bekliyeceğiz. En azından rainbow six vegas sorunsuz çalışsın da bari bu şaheserden mahrum kalmayalım

• quote:

Arkadaşlar oyunu çalıştırmayı başardım sonunda (Pinky_Demon un yardımlarıyla) ama 8800 serisi ekran kartı kullananlar için kötü haber maalesef oyunu oynamak pek mümkün değil en azından şimdilik! Grafikler birbirine giriyor ve haliyle oynamak pek mümkün olmuyor. Yani kısacası imzamdaki sistemle oyunu sağlıklı bir şekilde oynayamadım artık yeni bir sürücü vs çıkmasını bekliyeceğiz. En azından rainbow six vegas sorunsuz çalışsın da bari bu şaheserden mahrum kalmayalım

Alıntıları Göster
    ilginç walla enson teknoloji kartı alıyorsun en son teknoloji oyunu oynayamıyorsun

• quote:

ilginç walla enson teknoloji kartı alıyorsun en son teknoloji oyunu oynayamıyorsun

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar oyunun 2.bölümüne başlarken gelen vidyo tekrar edip duruyor oyuna başlamıyor.Ne kadar beklesiysem hiçbir şey olmadı.Yardım ederseniz çok sevinirim

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bigen

bende orda kalmıştım.patlamış helikopter var.onun içinden gidicen.etrafından dolan.bulursun giriş yerini.
    ondan sonra da sonuncu bölüm...

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Haklısın aslında ama ufak bir nokta var değinmem gereken. Evet kart son teknoloji ama oyun değil. Yani en azından kartın bütün standartlarını desketlemiyor bu da garip sorunlar çıkmasına sebep oluyor maalesef ama bu sorunlar bir iki oyunla sınırlı. Tabi yine de sinir bozucu bir durum ama elden bir şey gelmiyor şu anda. Sadece yeni bir sürücü veya yama ile sorunu düzeltmelerini beklemekten başka..

• quote:

quote:

Haklısın aslında ama ufak bir nokta var değinmem gereken. Evet kart son teknoloji ama oyun değil. Yani en azından kartın bütün standartlarını desketlemiyor bu da garip sorunlar çıkmasına sebep oluyor maalesef ama bu sorunlar bir iki oyunla sınırlı. Tabi yine de sinir bozucu bir durum ama elden bir şey gelmiyor şu anda. Sadece yeni bir sürücü veya yama ile sorunu düzeltmelerini beklemekten başka..

Alıntıları Göster
    GeForce 8 serisi için:

Son sürücülerle birlikte Splinter Cell Double Agent oyunundaki çökme sorunuda giderildi.

Aşağıdaki gibi oyunun kısa yolunu kendiniz için özelleştirirseniz. Çökme sorunu ortadan kalkıyor.

Sondaki "-II" kodlara dahildir. Kısa yolu düzenlerken bunuda ekleyin...

"E:\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\SCDA-Offline\System\SplinterCell4.exe" -ll

alıntı:Speed-Step

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 8 Ocak 2007; 12:17:03 >

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.