Bildirim
EN SEVDİĞİNİZ YEMEK?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
Mesaj
-
-
-
Şu saatte ne diyelim sana bilmem.Durupdururken azdırcan milleti Benim En sevdiğim yemek Tas Kebabı sarımsaklı ekmek Tereyağlı Pilav Yoğurd
-
açım zaten kapatın şu konuyu! -
-
Abicim siz naptınız ya...bak şimdi çok acıktım ben ya....mantıya bayılırım pizzaya da...aslında burda yazılanların hepsini yerim şu an....olsa da yesek..AÇIMMMM -
İSKENDER e BAYILIRIM
AKŞAM BAYILACAM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hates -- 25 Nisan 2006; 21:22:01 > -
mardin usulü içli köfte
tarifi
Mardin'de iki çeşit içli köfte vardır. Biri kızarmış (İrok) diğeri ise haşlanmış içli köftedir. (İgbebet) Kızarmış içli köfte sadece Mardin'e özgüdür.
Dış hamurunun hazırlanması için- 2 kg kısırlık bulgur, 250 gr. çiğ köftelik et,4 adet haşlanmış patates, 2 yumurta, 2 kaşık un, 1 çorba kaşığı tuz.
İç'in hazırlanması için- 1 kg köftelik kıyma, 500 gr soğan, 1 demet maydanoz, karabiber, tuz.
İçinin hazırlanması- Soğanlar ince ince kıyılıp, ateşte haşlanır. Suyunu çektikten sonra yağla kavrulur. Soğanın üzerine kıyma eklenip 1-2 dk. kadar kavrulur. Maydanoz tuz, karabiber ve pul biber eklenir. 20 dk. kavrulduktan sonra soğumaya bırakılır.
Dışının hazırlanması- Kısırlık bulgur, haşlanmış patates, çiğköftelik et karıştırılarak hamur haline getirilir. Ceviz büyüklüğünde hamur koparılır. Başparmak yardımıyla havuz şeklinde açılır. Hazırlanan kıyma havuzun içine doldurulup ağzı kapanır. Kurabiye şeklinde yuvarlatılır. Kızgın yağda pembeleşinceye kadar kızartılır. Sıcak olarak servis yapılır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holywars -- 25 Nisan 2006; 19:16:14 >
-
karnıyarık bayılırım olsada yesem şimdi
-
kırmızı et olsunda nası olursa olsun -
kıymalı makarna yanına da ayran biraz yeşillik ohoooo ho daha ne olsun -
iskender kebabı.hobaaaaaaaaa ben ymeye gidiom hemen -
benimki belki adını bilmiyosunuzdur ama sosyete mantısı. böyle yufkayı gül böreği gibi doluyosun falan filan canım çekti şimdi daha fazla yazmıyim. annem de çok iyi yapar bunu -
as kuru as pilav.. -
zeytinyağlı yaprak sarması veya normali çok severim bayılırım bak şimdi canım çekti ya -
ben pilav seviyorum yaw
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdai -- 25 Nisan 2006; 21:15:32 > -
quote:
Orjinalden alıntı: serhat_h_fb
ben pilav seviyorum yaw
hocam bu pilavdan başka herşeye benziyor..
türlüyü andırıyo sanki -
ARKADAŞLAR 2 GÜNDÜR KOKOREÇ DİYE SAYIKLIYORUM SATEN PROFESÖRDEN ( SAKARYA CADDESİNDEKİ) ŞÖLE Bİ YARIM KÖMÜR ATEŞİNDE PİŞMİŞ YANINDA Bİ ACILI ŞALGAMM OOHOHOHOHOHO AZIM SULANDI YWWWWW....... -
cağ kebabın üstüne kebap tanımam kebapların padisahidir yemeyenler için çok üzülüyorum büyük kayıp ah olsa da yeseydim -
Şırdan olsada yesek.
Benzer içerikler
- r10 davetiye kodu
- köye giderken alınması gerekenler
- kaynaksız demir yapıştırma
- halk ekmek bayiliği yorumları
- pişmiş tavuk dolapta kaç gün bekler
- havadan su üreten cihaz
- deprem güvenlik bilgileri
- discord açıldı
- telegram indirim kanalları
- black friday 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X