Herkes en sevdiği kişiyi yazsın. Benimkiler : ßa®an MyMan 6e Zyx ( severim yani çok tanışmıyoruz ama olsun. ) El Cazador deluhanlu tahqra
quote:Orijinalden alıntı: DarthVaderinBakışları Herkes en sevdiği kişiyi yazsın. Benimkiler : ßa®an MyMan 6e Zyx ( severim yani çok tanışmıyoruz ama olsun. ) El Cazador deluhanlu tahqra
quote:Orijinalden alıntı: Stairway to HeavenYazılımcı Online forumda sevmeyen yoktur herhaldeAlıntıları Göster powerstorm Yazılımcı Online PHI novalgine_plus
quote:Orijinalden alıntı: Stairway to Heaven Yazılımcı Online forumda sevmeyen yoktur herhalde Eskiden onu kadın zannetmiştim.
quote:Orijinalden alıntı: DarthVaderinBakışları quote:Orijinalden alıntı: Stairway to Heaven Yazılımcı Online forumda sevmeyen yoktur herhalde Eskiden onu kadın zannetmiştim. Kadın zaten
quote:Orijinalden alıntı: TyraélKendimSevmediğiniz olduğunda karalardım bir kaç tane .. Sevdiğim de işte takıldığım bölümlerde yardımcı arkadaşlar var hepsini severim
quote:Orijinalden alıntı: TyraélKendimdart vader ı sevdiğim için senin nickinde dart vader olduğu için seni sevmeye mecburum
quote:Orijinalden alıntı: TyraélKendimşiirselterörist diye bir eleman var , çok severim keretayı , iyi adamdır , sevin sevdirin sizde
quote:Orijinalden alıntı: şiirselteröristşiirselterörist diye bir eleman var , çok severim keretayı , iyi adamdır , sevin sevdirin sizde Alıntıları Göster -PiToN-
quote:Orijinalden alıntı: InteR quote:Orijinalden alıntı: DarthVaderinBakışları quote:Orijinalden alıntı: Stairway to Heaven Yazılımcı Online forumda sevmeyen yoktur herhalde Eskiden onu kadın zannetmiştim. Kadın zaten hö? Dalga geçme.
Pc donanım bölümünde ooppss var leon-x var mete can gerçi tanışmıyoruz ama herkeze yardımcı olup, gayet bilgili abiler =)
quote:Orijinalden alıntı: Apache SquadPc donanım bölümünde ooppss var leon-x var mete can gerçi tanışmıyoruz ama herkeze yardımcı olup, gayet bilgili abiler =)bilmi-yorum , mewluth , pc veteran , gun , powerstorm , eren , ottoman power , firenze , bakkal gazi , mustang , another die , goldpunch , by_e , missyou , smd , köftesuyu , madareme ıkkaku , mertcan , eddie aklıma gelenler bunlar
quote:Orijinalden alıntı: Mishakalbilmi-yorum , mewluth , pc veteran , gun , powerstorm , eren , ottoman power , firenze , bakkal gazi , mustang , another die , goldpunch , by_e , missyou , smd , köftesuyu , madareme ıkkaku , mertcan , eddie aklıma gelenler bunlarAlıntıları Göster mehmet_$
quote:Orijinalden alıntı: Mishakalbilmi-yorum , mewluth , pc veteran , gun , powerstorm , eren , ottoman power , firenze , bakkal gazi , mustang , another die , goldpunch , by_e , missyou , smd , köftesuyu , madareme ıkkaku , mertcan , eddie aklıma gelenler bunlarAlıntıları Göster Bulantı
quote:Orijinalden alıntı: gezizekalıBulantıAlıntıları Göster Nemesis tabiki Nımanı da seviyoruz biraz işte .
quote:Orijinalden alıntı: Fyodor DostoevskyNemesis tabiki Nımanı da seviyoruz biraz işte . Alıntıları Göster Angelus
quote:Orijinalden alıntı: Mishakalbilmi-yorum , mewluth , pc veteran , gun , powerstorm , eren , ottoman power , firenze , bakkal gazi , mustang , another die , goldpunch , by_e , missyou , smd , köftesuyu , madareme ıkkaku , mertcan , eddie aklıma gelenler bunlarAlıntıları Göster pek fazla dostum yoktur