Şimdi Ara

10.1' Ainol Novo 10 Hero Dual Core A9 1.5GHz Android 4.1 Tablet PC 16GB WIFI IPS (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.534
Cevap
23
Favori
86.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tecman

quote:

Orijinalden alıntı: arandur

App yedeği aldınız mı? Yoksa temiz kurulum mu yaptınız?

Hayır yedek almadım temiz bir kurulum yaptım.

Alıntıları Göster
    usb'den dosyaları fotografları nasıl aktaracagım bilen var mı? Bir türlü yapamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vordach -- 7 Ocak 2013; 10:51:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vordach

usb'den dosyaları fotografları nasıl aktaracagım bilen var mı? Bir türlü yapamadım..

Alıntıları Göster
    selam arkadaşlar benimde bic'ten siparişim Türkiyeye giriş yapmış.

NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)
    21/12/12 12:58 2012-12-21 12:58:00 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir CHINA (Yurt Disi)
    05/01/13 13:35 2013-01-05 13:35:20 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE

1.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    07/01/2013 07:50:47

gümrüksüz umarım elime ulaşır :)

• quote:

Orijinalden alıntı: msakdogan

NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)
    21/12/12 12:58 2012-12-21 12:58:00 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir CHINA (Yurt Disi)
    05/01/13 13:35 2013-01-05 13:35:20 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE

1.

İstanbul torbasından 3 gün sonra elimdeydi kargo. İstanbul içi belki 1-2 gün sürer sadece.
  • quote:

quote:

1.

İstanbul torbasından 3 gün sonra elimdeydi kargo. İstanbul içi belki 1-2 gün sürer sadece.

Alıntıları Göster
    ben izmirdeyim, sanırım perşembe elimde olur.

• quote:

nerden aldınız. hangi siteden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jordik2002

quote:

nerden aldınız. hangi siteden.

Alıntıları Göster
    http://www.buyincoins.com/new_en/details/10-1-ainol-novo-10-hero-dual-core-a9-1-5ghz-android-4-1-tablet-pc-16gb-wifi-ips-product-20750.html

• quote:

http://www.buyincoins.com/new_en/details/10-1-ainol-novo-10-hero-dual-core-a9-1-5ghz-android-4-1-tablet-pc-16gb-wifi-ips-product-20750.html

Alıntıları Göster
    Uyku modunda uzun süre bekleyip ardından tableti açtığımda g-sensörü son konumunda sabit kalıyor. Sadece tableti kapatıp açtığımda düzeltebiliyorum. Bu sorun sizde de var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadnezar

Uyku modunda uzun süre bekleyip ardından tableti açtığımda g-sensörü son konumunda sabit kalıyor. Sadece tableti kapatıp açtığımda düzeltebiliyorum. Bu sorun sizde de var mı ?

Bende yok.uyku modundan çıkınca wifi bile kesilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tecman

quote:

Bende yok.uyku modundan çıkınca wifi bile kesilmiyor.

Alıntıları Göster
    CM10 kullanıyorum. Tabletin şarj seviyesi yüzde 50'lerdeyken kapattığımda tekrar açılmıyor. Düşük batarya hatası veriyor. Şarja taktığımda açılıyor ve şarj seviyesini doğru güsteriyor. Prizden çekersem kullanmaya devam edebiliyorum. Bu sorunu yaşayan var mı aranızda?
    Bu sorun haricinde tabletten ziyadesiyle memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: nebube

CM10 kullanıyorum. Tabletin şarj seviyesi yüzde 50'lerdeyken kapattığımda tekrar açılmıyor. Düşük batarya hatası veriyor. Şarja taktığımda açılıyor ve şarj seviyesini doğru güsteriyor. Prizden çekersem kullanmaya devam edebiliyorum. Bu sorunu yaşayan var mı aranızda?

Tableti hiç kapatmıyorum. O yüzden tecrübe edemedim. Şu anda evde bekleme konumunda mesela. %63 pil ile bıraktım, eve gidince kaç kaldığına bakıp beklemede ne pil yediğini saptayacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dediğiniz aynı şey başıma geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: burrock

quote:

Orijinalden alıntı: Linkmaster

quote:

Orijinalden alıntı: burrock

bende lacivertini beğendim ama 18 dolar bile pahali ya kılıf için
    mıknatısla mı yapışıyor ki alete

Stickerla

şakacı

Alıntıları Göster
    arkadaslar az önce sipariş verdim bunun takip numarası nerde yani order denen no mu takip nosu? ve nereye girip öğrenicez takibini?

• quote:

Orijinalden alıntı: laketbrush

arkadaslar az önce sipariş verdim bunun takip numarası nerde yani order denen no mu takip nosu? ve nereye girip öğrenicez takibini?

Alıntıları Göster
    18 yıllık pc kullanıcısıyım ama bu tablet beni ilk yıllarıma döndürdü Flash disk çalışıyor mu diye OTG kablo ile takayım dedim. Hasarlı SD kart deyip tanımadı. Ben de biçimlendirme yap dedim. Sen misin bunu diyen? Dahili SD kartı anında biçimlendiriverdi Yani yine yeniden Cyanogen Mod 10.1 (Android 4.2.1) kurdum sıfırdan. İşin kötüsü App Manager ile aldığım yedek te dahili sd kartta olduğundan anında uçtu. Farklı yedekler almalı ve daha dikkatli olmalıyım.

• @arandur gecmis olsun, cyogenmod da pil sorunu devam ediyormu, baska bir dezavantajını gördün mü

• quote:

Orijinalden alıntı: redboxer82

@arandur gecmis olsun, cyogenmod da pil sorunu devam ediyormu, baska bir dezavantajını gördün mü
    %48 pil ile kapattım ve yeniden açtım. Sorun yok. Önceden denememiştim ama.

Bu arada NFS Most Wanted 2 saniyede 1 saniye geçiyor, yani oyun tam yarı hızında akıyor. Deneyen bir arkadaş böyle bir sorun yok demişti, başka deneyen var mı? Oyun çok yavaş akıyor diye kurmadım bir daha.
  • Most wanted kasmiyor bende

• quote:

Most wanted kasmiyor bende
    Bendeki kasma değil zaten. Böyle araba olması gerektiği hızda gitmiyor. Sanki çok ağır bir araba seçmişim gibi. Bir de süre normalden yavaş akıyor.
  • quote:

Kadnezar dostum sizde hangi mod kurulu? Orjinal haliylemi duruyor cihaz yoksa cm 10 mu yoksa cm10.1 mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganmit

quote:

Kadnezar dostum sizde hangi mod kurulu? Orjinal haliylemi duruyor cihaz yoksa cm 10 mu yoksa cm10.1 mi?

Alıntıları Göster
    Ben de genelde kapatmıyorum tableti sırf bu yüzden ama dün aniden kilitlendi reset atmak zorunda kaldım. Yanımda sarj cihazı olmasa açılmayacaktı. Biraz can sıkıcı bir durum. CM10'dan resmi FW'e geçmeyi düşünüyorum sırf bu yüzden. Özellikle dikkat edilmesi gereken bir şey var mı? Yapan oldu mu aranızda?

• quote:

quote:

Tableti hiç kapatmıyorum. O yüzden tecrübe edemedim. Şu anda evde bekleme konumunda mesela. %63 pil ile bıraktım, eve gidince kaç kaldığına bakıp beklemede ne pil yediğini saptayacağım.

Bende CM10.1 kurulu ve sizin dediğiniz olmadı.Dün şarj %15 de iken açıp 1.5 saatlik film bile izledim şarja takmadan.

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.