Şimdi Ara

10.1' Ainol Novo 10 Hero Dual Core A9 1.5GHz Android 4.1 Tablet PC 16GB WIFI IPS (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.534
Cevap
23
Favori
86.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: laketbrush

arkadaslar az önce sipariş verdim bunun takip numarası nerde yani order denen no mu takip nosu? ve nereye girip öğrenicez takibini?

Öncelikle nereden aldınız onu belirtin.Genelde 3-5 güne takip nosu düşer sisteme onuda Ptt.gov.tr yurtdışı sorguda bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tecman

quote:

arkadaslar az önce sipariş verdim bunun takip numarası nerde yani order denen no mu takip nosu? ve nereye girip öğrenicez takibini?

Öncelikle nereden aldınız onu belirtin.Genelde 3-5 güne takip nosu düşer sisteme onuda Ptt.gov.tr yurtdışı sorguda bakabilirsin.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar.Asphalt 7 oynayan var mı ben bir türlü çalıştıramadım.Duyduğum kadarıyla çoğu Gameloft oyunları çalışmıyormuş bizim talette.

• quote:

Arkadaşlar.Asphalt 7 oynayan var mı ben bir türlü çalıştıramadım.Duyduğum kadarıyla çoğu Gameloft oyunları çalışmıyormuş bizim talette.

Alıntıları Göster
    selam arkadaşlar,

dün istanbulda torbaya girmişti bugün TESLİM EDİLDİ 2 dk önce:)

torbasında şuan daha açmadım bile, hemen yazayım dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadnezar

Uyku modunda uzun süre bekleyip ardından tableti açtığımda g-sensörü son konumunda sabit kalıyor. Sadece tableti kapatıp açtığımda düzeltebiliyorum. Bu sorun sizde de var mı ?

Uyku modundan ekran otomatik donmuyor ondan mi bahsediyosun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: msakdogan

selam arkadaşlar,

dün istanbulda torbaya girmişti bugün TESLİM EDİLDİ 2 dk önce:)

torbasında şuan daha açmadım bile, hemen yazayım dedim.

Sizinki 21 aralıkta gönderilmiş. benimki 27 aralıkta gönderildi. aramızda 6 gün gibi bir süre var. sizinki 5 ocakta girmiş. üstüne 6 gün eklesek ve aynı sürede geleceğini varsaysak 11 ocak yani 3 gün sonra benimkide sınırdan giriş yapacak demektir. Tabi bunlar tamamen yuvarlama ve varsayım. Hadi bakalım hayırlısı gelsin artık şu tablet
  • quote:

Real Football 2012 ve 2013 sorunsuz çalışıyor. Ama ben beğenmeyip sildim, o ayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: arandur

quote:

Real Football 2012 ve 2013 sorunsuz çalışıyor. Ama ben beğenmeyip sildim, o ayrı.

Alıntıları Göster
    @kaganmit ,inşallah benimki gibi seninkide sorunsuz ve GÜMRÜKSÜZ bi şekilde eline ulaşır.

• quote:

@kaganmit ,inşallah benimki gibi seninkide sorunsuz ve GÜMRÜKSÜZ bi şekilde eline ulaşır.

Alıntıları Göster
    msakdogan sizinkinin de üzerinde tek ve üstü çizik dolu bir ekran koruyucu mu vardı? yoksa IPS diye yazılı özel bir ekstra jelatin benzeri bir etiketlebirlikte mi geldi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganmit

msakdogan sizinkinin de üzerinde tek ve üstü çizik dolu bir ekran koruyucu mu vardı? yoksa IPS diye yazılı özel bir ekstra jelatin benzeri bir etiketlebirlikte mi geldi?

Alıntıları Göster
    @kaganmit IPS diye yazılı özel bir ekstra jelatin gelen üründe yoktu.

bence çokta takılacak bir durum değil, üstü ekran koruyucu film ile geldi.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Herkes mi Buyincoins'den aldı? Pandawill.com dan alan yok mu?
  • quote:

Alıntıları Göster
    içinden;

elektrik kablosu
    türkiye için priz dönüştürücüsü
    usb kablosu 2 tane( biri kısa, biri uzun)
    kulaklık ( beyaz)
    siyah kulaklık( ainol yazıyor üstünde)
    kulaklık pamukları
    garanti belgesi
    kitapçık

içinden bu parçalar çıktı arkadaşlar.

• quote:

içinden;

elektrik kablosu
    türkiye için priz dönüştürücüsü
    usb kablosu 2 tane( biri kısa, biri uzun)
    kulaklık ( beyaz)
    siyah kulaklık( ainol yazıyor üstünde)
    kulaklık pamukları
    garanti belgesi
    kitapçık

içinden bu parçalar çıktı arkadaşlar.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ürünü buycoinsten aldım fakat iptal etmek istiyorum paypaldan ödeme yaptım.... nasıl iptal edebilirim?
    bankadan taksit yapmıyorlar kartım işte üni kartı olduğu için... tek slipte geçemem lütfen yardım edin nasıl iptal edip paramı geri alabilirim

• quote:

arkadaşlar ürünü buycoinsten aldım fakat iptal etmek istiyorum paypaldan ödeme yaptım.... nasıl iptal edebilirim?
    bankadan taksit yapmıyorlar kartım işte üni kartı olduğu için... tek slipte geçemem lütfen yardım edin nasıl iptal edip paramı geri alabilirim

Alıntıları Göster
    @laketbrush 4447701 paypal türkiye destek hattı, burayla direkt görüş.
  • Arkadaşlar bügün tableti almayı düşünoyorum BİC den alacam herhangi bir indirim herhangi dipnot verecek arkadaşlarımız varsa (Kısacası bic ve paypal için alışveriş konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlarım lütfen pm yada buradan yardım edebilirler mi?)

• quote:

millet, buyincoins.com firması ürünü göndermeden önce icini acip ekraninda ölü piksel testi vb. Birkac test daha yapiyor dolayisiyla ekranindaki etiketi söküp atıyorlar, butun testleri gecen tabletlerin arkasina kendi stickerlarını yapıştırıp oyle paketliyorlar. İciniz rahat olsun!

• quote:

Orijinalden alıntı: cemşi

Arkadaşlar bügün tableti almayı düşünoyorum BİC den alacam herhangi bir indirim herhangi dipnot verecek arkadaşlarımız varsa (Kısacası bic ve paypal için alışveriş konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlarım lütfen pm yada buradan yardım edebilirler mi?)

yüzde 5 indirimden daha yüksek bi indirim bulablirr miyiz arkadaşlar... paypalden alışveriş konusunda ise doğrudan dolar olarak alışveriş nasıl yapabiliriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: redboxer82

quote:

millet, buyincoins.com firması ürünü göndermeden önce icini acip ekraninda ölü piksel testi vb. Birkac test daha yapiyor dolayisiyla ekranindaki etiketi söküp atıyorlar, butun testleri gecen tabletlerin arkasina kendi stickerlarını yapıştırıp oyle paketliyorlar. İciniz rahat olsun!

eğer dediğin gibiyse çok iyiymiş... sıkıntı çıkaran ürün gelme ihtimali azalıyor tabi... kargo kutulaması falan nasıl arkadaşlar... ne bileyim hiç ürünü kırık falan gelen oldu mu... eğer öyle olursa nasıl olacak, malum bazen ptt ürünü bırakıp gidiyor...

• haftalardır bu konuyu takip ediyorum 1 Allahın kulunun tableti kırık gelmedi, benimki dahil.. Adamlar oyle bir paket yapmıski yere atsan futbol topu gibi zıplıyor..

• Arkadaşlar kutu içeriği olarak şarj aletinin fişinin ucu yassı ya türkiye için çevirici göderiyorlar mı yoksa bicten almam mı lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: cemşi

Arkadaşlar kutu içeriği olarak şarj aletinin fişinin ucu yassı ya türkiye için çevirici göderiyorlar mı yoksa bicten almam mı lazım

Bic'den aldığım ürünün kutusundan bizim prizler için adaptör çıktı, bir şey almanıza gerek yok.
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.