Bildirim
1.05 , hpler.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
PLAYER 10 denedim yemedi act1 plaer 5 denedim kalkanla yapabildim biraz . gene player 5 te weapon thrown ile sorun yaşamadan temizledim hatta pony leri de temizledim . arada öldüm ama şimdi girsem fazla ölmem sonuçta yeni skill ağacı ilk başka kolay olmuyor.ama herşey hellfire ringe bağlı . ben de yoktu o yama geldiğinde sadece ona abanın sonra oyunu keşfedin derim. yoksa onsuz hangi mp da oynayabileceğinizi anlayamayabilirsiniz.
bufsuz 95k dps 55k life barbarian.
fazla da önemsemedim 1 saat durdum sadece . fakat pony de son eliteden 2 leg. düştü . o yüzden sabırsızlanıyorum bir an önce yüklesinler artık şunu._____________________________ i5-2500k , zotac GTX660-ti, 8gb 1333mhz ocz, ocz agility 3 120Gb SSD, Asrock Z77 Extreme4 , Sharkoon X-Tatic Digital 5.1 Gaming Kulaklık , inca-il-1023HD 23'' Led , Razer Naga Molten Edition, Razer Goliathus Control Edition Mouse Pad Medium , Razer Nostromo Expert Gaming Keypad , Razer Blackwidow-Ultimate Aydınlatmalı Mekanik Klavye
http://eu.battle.net/d3/en/profile/heLL-2520/hero/1102455 -
player 10 ne olaki ? _____________________________ -
şu an ki act3 yeni gelen patche hangi seviyeye eşit acaba bir karşılaşma yaparsanız ? _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler