Şimdi Ara

1.05 , hpler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • test realme e girenler yanitlarsa sevinirim

4 kisi veya tek kisi oynarken player 10 da moblarin , bosslarin hp leri ayni mi ?

Damage ler nasil player 10 da ?

700-800AR ile ve biraz loh ile rahat ilerleniyor mu ?

• PLAYER 10 denedim yemedi act1 plaer 5 denedim kalkanla yapabildim biraz . gene player 5 te weapon thrown ile sorun yaşamadan temizledim hatta pony leri de temizledim . arada öldüm ama şimdi girsem fazla ölmem sonuçta yeni skill ağacı ilk başka kolay olmuyor.ama herşey hellfire ringe bağlı . ben de yoktu o yama geldiğinde sadece ona abanın sonra oyunu keşfedin derim. yoksa onsuz hangi mp da oynayabileceğinizi anlayamayabilirsiniz.
    bufsuz 95k dps 55k life barbarian.
    fazla da önemsemedim 1 saat durdum sadece . fakat pony de son eliteden 2 leg. düştü . o yüzden sabırsızlanıyorum bir an önce yüklesinler artık şunu.
    i5-2500k , zotac GTX660-ti, 8gb 1333mhz ocz, ocz agility 3 120Gb SSD, Asrock Z77 Extreme4 , Sharkoon X-Tatic Digital 5.1 Gaming Kulaklık , inca-il-1023HD 23'' Led , Razer Naga Molten Edition, Razer Goliathus Control Edition Mouse Pad Medium , Razer Nostromo Expert Gaming Keypad , Razer Blackwidow-Ultimate Aydınlatmalı Mekanik Klavye
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/heLL-2520/hero/1102455
  • player 10 ne olaki ?
    1.6 multijet 105 hp.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.