Şimdi Ara

RPG Hakkında Bir Soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben daha önce hiç rpg oynamadım şu oyun olmayan dönemde bana rpg soğutmayacak basit ama eğlenceli geliştikçe o gücü hissedebileceğim bir oyun varmı diye sorucaktım yani kısacası RPG başlamak için hangi oyun daha iyi rpgden soğutmasın oyunun sonucunda ben fps sevdiğim için rpg ayak uydurabilirmiyim bilemiyorum ama denemek istedim sizce hangi oyun yeni rpg başlıcak biri için güzel

• FPS rpg'leri deneyebilirsin. Fallout 3, skyrim simdi yeni cikti cikiyor borderlands 2 de rpg ogeleri iceren karakterini gelistirebildigin bir oyundur. tabi daha cok aksiyon agrliklidir. Ama gelistikce gucu hissedebilirsin borderlands 'te. 2007 yilina ait dark messiah might and magic diye bir oyun var. O da atmosfer olarak iyidir. FPS ve source engine ile yapilmis.
  • Tavsiyeler için teşekkürler fallout 3 denemiştim Çok Ağır RPG Elementler Vardı Sıkılmıştım Ondan Skyrim Oynamadım Ama Oda Bana Pek İç Açıcı Gelmedi Might And Magic ve Boderlans Güzele Benziyor Boderlans Taksitle Satın Aldım Ön Sipariş Playstoreden Galba Co-op'a benzer bir MP Bölümü Varmış Oyunun Oyun Güzele Benziyor BSC'deki incelemeyi İzledim Adam Öve Öve Bitiremedi Oyunu Ayda 10TL Pek Sorun Olmaz Zaten :) TTNET Tek Sevdiğim Özelliği Playstor'e başkada bir işe yaramaz bu ttnet arkadaşlarında önerilerini bekliyorum ağır rpg olmasın çünkü yeniyim yeni başlayacağım çok ağır rpg oyundan soğutabilir kısacası karışık bir strateji oyunu gibi olmaması daha iyi olur deoden teşekkürler borderlans için Ağır İngilizce isteyen RPG'lerde olmasa iyi olur.

• mass effect serisini deneyebilirsin 2. oyunun Türkçe yaması mevcut

the witcher 2 oyna hem oyun Türkçe hem grafik kalitesi iyi hem de ağır rpg değil

Orijinalden alıntı: QrY!

mass effect serisini deneyebilirsin 2. oyunun Türkçe yaması mevcut

the witcher 2 oyna hem oyun Türkçe hem grafik kalitesi iyi hem de ağır rpg değil

Teşekkürler tavsiye için mass effect çok sıkıcı ve baya dialog var oyundaki dialoglar türkçe olsada mass effect 2de çekilmez bir hale geliyor the witcher 2 deneyeceğim incelemeler iyi notlar almış borderlands 2 şuanda dikkatimi baya çekmeye başladı the witcher 2 54TL uygun fiyat alınabilir onuda alıyım bu ay güzel fatura ödüyücem ama neyse oyun gerçekten güzele benziyor hemde oyun türkçe olduğu için bir katkım olur ama altyazılar sadece keşke seslerde türkçe olsaydı

önerilerinizi bekliyorum
    Shameless/Boardwalk Empire/The Sopranos/Sons of Anarchy/The OZ/Breaking Bad/Weeds/South Park/My Name Is Earl/Vikings/Spartacus/RayDonovan/Lillyhammer/Prison Break/Family Guy/Orange is the new Black/The Simpsons/Game Of Thrones/The Wire/The Pacific/Boondocks/The Walking Dead/Jericho/The100/Low Winter Sun/Banshee/Gang Related/Dominion/Costantine/The Leftovers/Power/Hell on Wheels/Z Nation/True Detective/DeadWood/Gotham

TÜRKÜM,TÜRKÇÜYÜM,ATATÜRKÇÜYÜM
  • quote:

Oha Witcher 2 ağır rpg değil mi? Aram RPG'lerle iyi olduğu halde bana ağır geldi ve sıkıldım her taraftan dialog ve ara video fışkırıyor.

Dark Messiah ben de tavsiye ederim. Genelde savaşa yoğunlaştığın bir oyun ve savaş dinamikleri de çok iyi ayarlanmış.
    Miras Hakkında Bir Soru
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rica ederim borderlands 1'de oyunun singleplayer bolumunu co op seklinde oynayabiliyorduk. herhalde aynisi bl2 icin de gecerlidir bakacagiz artik iyi mi kotu aksama

Orijinalden alıntı: psp24

arkadaşlar ben daha önce hiç rpg oynamadım şu oyun olmayan dönemde bana rpg soğutmayacak basit ama eğlenceli geliştikçe o gücü hissedebileceğim bir oyun varmı diye sorucaktım yani kısacası RPG başlamak için hangi oyun daha iyi rpgden soğutmasın oyunun sonucunda ben fps sevdiğim için rpg ayak uydurabilirmiyim bilemiyorum ama denemek istedim sizce hangi oyun yeni rpg başlıcak biri için güzel

Bastion

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

quote:

Oha Witcher 2 ağır rpg değil mi? Aram RPG'lerle iyi olduğu halde bana ağır geldi ve sıkıldım her taraftan dialog ve ara video fışkırıyor.

Dark Messiah ben de tavsiye ederim. Genelde savaşa yoğunlaştığın bir oyun ve savaş dinamikleri de çok iyi ayarlanmış.

Dark Messiah Dikkatimi Çekti Güzele Benziyor Gerçekten Fiyatı Ucuzdur Heralde Bakmadım Ama Oyunun Videoları Oyunun Sadece Savaş Ve Aksiyon'a Odaklandığını Gösteriyor Güzelmiş Witcher 2 Almayı düşünüyordum gerçekten ağır rpgmi :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.