Şimdi Ara

HY 600 dk+HY 1000 SMS+1 GB Cepten İnternet=36 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aveanın mevcut faturalı tarifelerinden geçiş yapılabilen en avantajlı 3 lü tarife geldi.

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/SecBegenAlKamuTarifesiHediyePaketKampanyasi

Buna göre HY 600 dk+HY 1000 SMS+1 GB Cepten İnternet=36 TL

Ayrica farkli kombinasyonlar da var.İnternetten ayrintili inceleyebilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 100 dk eksiği 19 tl idi
  • ne varsa aveada var
  • avealırla 3000dk heryöne 500 2 gb internet %50 indirimli 17,50
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

100 dk eksiği 19 tl idi

Evet o nmara tasiyanlara ozeldi ve 2 ay once bitti.Ayrica yikilan pakette periyot 60 sn.Bunda 6sn.Su an avea faturali tarifelerinden gecilebilecek en uygun tarife kesinlikle bu.Hatta numara tasiyanlara bile bu gider diyorum.
    Numara tasiyana sec Hy 500 dk hy 5000 sms 1 gb sinirsiz net 40 TL(avalilara 50)

Bence tarife bulamayn avealilara guzel bir firsat olmus.

• hocam ben 100dk eksiğine avea da 19 tl veriyorum..bana bu 17 tl fark epey fazla gibi geldi...uygun değil bence
  • Avea ucuz olabilir,ama bir o kadarda dandik hat sehir merkezlerinde sorun yok,merkez disina cikin mantara bagliyor,su an yalova-cinarcik-armutlu istikametindeyim armutlu gisirinde daha yeni sebeke gorunuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • faturalı hattan geçmek isteyenler için iyi olmuş.

ancak internet 1gb den sonra hız düşümlü sınırsız olsaydı çok daha iyi olurdu.

ben hy 1000 dk+2000 sms+sınırsız interneti 30 tl ye kullanıyorum, bu fiyatları görünce tarifemi daha da çok seviyorum :)
  • Uygun gibi görünüyor.
  • İstanbulun gobeginde iphone 4s ile 56k hizinda internet baydi beni turkcell i deniyecegim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.