Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1041. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.811.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10391040104110421043
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bafra_stilo

quote:

Orijinalden alıntı: barisacil

arkadaşlar, yaklaşık 3 hafta kadar önce ben tirger setimi değiştirdim.
    Yetkili fiat servisinde 370 tl tuttu.

triger, yardımcı kayışlar, rulmanlar değişti.

dostum işçilik hariç mi bu fiyattır dediğin? ben sadece triger seti sordum 350 civarı bir para soyledı işçilikle 500 u buluyor.acaba serviste yaptırmasammı bakımları.bir de bakım hakkında bir arkadaş 60 bin bakımında nelerın degısmesı gerektıgını yazmıs ancak benım aracımın 5 yılı doldu.şöyle tepeden tırnaga bır bakım yaptırayım dıyorum.bana detayıyla kım söyleyebilir ne yaptırmam gerektiğini.

ayrıca Fatih pm dostum

İşçilik dahil fiyatlar, 2 taksit.

Yanlız aracım 1.4 belki parça fiyatları farklı olabilir.

Aracım 43000 km idi ve 2010 Eylül ayında 5 yılı dolduruyordu, ama riske girmek istemedim erkenden değiştim.

Vaya Con Dios geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bafra_stilo

quote:

arkadaşlar, yaklaşık 3 hafta kadar önce ben tirger setimi değiştirdim.
    Yetkili fiat servisinde 370 tl tuttu.

triger, yardımcı kayışlar, rulmanlar değişti.

dostum işçilik hariç mi bu fiyattır dediğin? ben sadece triger seti sordum 350 civarı bir para soyledı işçilikle 500 u buluyor.acaba serviste yaptırmasammı bakımları.bir de bakım hakkında bir arkadaş 60 bin bakımında nelerın degısmesı gerektıgını yazmıs ancak benım aracımın 5 yılı doldu.şöyle tepeden tırnaga bır bakım yaptırayım dıyorum.bana detayıyla kım söyleyebilir ne yaptırmam gerektiğini.

ayrıca Fatih pm dostum

İşçilik dahil fiyatlar, 2 taksit.

Yanlız aracım 1.4 belki parça fiyatları farklı olabilir.

Aracım 43000 km idi ve 2010 Eylül ayında 5 yılı dolduruyordu, ama riske girmek istemedim erkenden değiştim.

Vaya Con Dios geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

Alıntıları Göster
    TÜM aileye teşk ediyorum. Biraz kafamı dağıtayım.
    Fatih Kardeşim banada at PM den... Müsait olunca bakarım...
    Tekrar teşk ler..

• quote:

Orijinalden alıntı: stilo_01

arkadaşlar stilonun teyp kodu nerede lütfen cevap

Hoşgeldin,

Bende Adana'dayım teybin yan tarafındaki M ile başlayan seri numarasını pm den at kodu göndereyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stilock

quote:

Hoşgeldin,

Bende Adana'dayım teybin yan tarafındaki M ile başlayan seri numarasını pm den at kodu göndereyim.

Alıntıları Göster
    Soner ALLAHTAN acil şifalar dilerim annenin yanına varınca bizim içinde ellerinden öp
    sanada hayırlı yolculuklar dönüşte iyi haberler verirsin İNŞAALAH

• quote:

Orijinalden alıntı: stilock

quote:

Hoşgeldin,

Stilock iyi akşamlar size bir sorum var bizim araçlarda hava sıcaklığı sadece" ext.temp" (dış sıcaklığı)gösteriyor bunu Hem klimanın üzerinde hemde kadranın üzerinde gösteriyor klimanın üzerindeki "ext.temp"(dış sıcaklık) değiştirilir "İnt.temp."(iç sıcaklığı) gösterir hale getirebiliyormuyuz. bu değişikliği yapmak mümkünmü

• quote:

Orijinalden alıntı: stiilloo

quote:

hoş bulduk yeni stilo sahibi oldum bilmediğim çok şey var yardımlarınızı bekliyorum

Hayırlı uğurlu olsun. Aracın hakkında bizi bilgilendirir misin? Modeli, özellikleri, kaça aldınız vs.

Teknik konular için aşağıda linki bulunan STILO TEKNİK DESTEK bölümüne bakabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_25478125/mpage_1/key_//tm.htm

Alıntıları Göster
    (fiat stilo dynamıc 2003 5k 1.9 JTD) araç için değil ama disel olduğu için inşallah pişman olmam...

• quote:

(fiat stilo dynamıc 2003 5k 1.9 JTD) araç için değil ama disel olduğu için inşallah pişman olmam...

stilo_01 Öncelikle hoş geldin stilin hayırlı uğurlu olsun kazasız,belasız,cezasız ve arızasız keyifli sürüşler dilerim. Benim stil de 2003 dizel 1.9 jtd merak etme pişman olmazsın aksine zaman geçtikce stille daha fazla zaman geçirmek için bahane aramaya başlarsın. MTV ni kaskao değeri üzerinden 1600-1800 kategorisinden daha ucuz ödeyebiliyorsun. bilgin olsun

stil de hangi donanımlar var Kaç km de,kaça aldın gibi detaylar hakkında bilgi verebilirmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktüel

quote:

stilo_01 Öncelikle hoş geldin stilin hayırlı uğurlu olsun kazasız,belasız,cezasız ve arızasız keyifli sürüşler dilerim. Benim stil de 2003 dizel 1.9 jtd merak etme pişman olmazsın aksine zaman geçtikce stille daha fazla zaman geçirmek için bahane aramaya başlarsın. MTV ni kaskao değeri üzerinden 1600-1800 kategorisinden daha ucuz ödeyebiliyorsun. bilgin olsun

stil de hangi donanımlar var Kaç km de,kaça aldın gibi detaylar hakkında bilgi verebilirmisin

Alıntıları Göster
    airbag sensörünü iptal edip direnç taktırmayı çözüm olarak düşündük ancak benim stilde sensör 3 soketli çıktı 2 soketli olsa direnç takabilirdik dediler. 3. soket ısıtma içinmiş serviste öyle dediler ısıtma işini nasıl apıyor çözemedim düğmesi falan yok sonuç olarak 800 tl verip sensörü almak zorunda kaldım sensör koltuk süngeri ile beraber takım halinde. sanroof içinde dedikleriniz aydınlatıcı oldu zaten orjinalliğide bozmamak lazım sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sailorman88

herkese iyi geceler arkadaşalr şmdi çanakkaleden geldim talihisiz bir kaza geçirdim yan yolda geçen arabanın fırlattığı taş ön camımı çatlattı :/ moralim bozuk biraz

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ.
    STILO CONNECT NAV. NASIL TEMİN EDBİLİRİM. ÜNAL BEY SİZ DE VAR . ŞU NAVİGASYONU NERDEN TEMİN EDEBİLİRİM. KAÇ PARA
    ercanhamarat@windowslive.com lütfen yardımcı olur musunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: stilo63

STILO CONNECT NAV. NASIL TEMİN EDBİLİRİM. ÜNAL BEY SİZ DE VAR . ŞU NAVİGASYONU NERDEN TEMİN EDEBİLİRİM. KAÇ PARA

Alıntıları Göster
    stilock navigasyon arıyorum. ROBİHOOD arkadaşımın aracında olan connect nav. nerde bulabilirim yradımcı olur musunuz. ercanhamara@windowslive.com

• quote:

stilock navigasyon arıyorum. ROBİHOOD arkadaşımın aracında olan connect nav. nerde bulabilirim yradımcı olur musunuz. ercanhamara@windowslive.com

Alıntıları Göster
    siteye finasman olarak katılmak istiyorum. mailden ulaırsanız sevinirim. ercanhamarat@windowslive.com
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    MTV ni kaskao değeri üzerinden 1600-1800 kategorisinden daha ucuz ödeme anlayamadım biraz açarmısın

• quote:

MTV ni kaskao değeri üzerinden 1600-1800 kategorisinden daha ucuz ödeme anlayamadım biraz açarmısın

1600-1800 katagorisen takılma..
    bütün araçlar için kural şudar, aracının mtv si kasko değerinin %5 ini geçiyorsa vergini bir alt sınıftan ödersin. maliye genelde bu konuda uyarmaz, sen takip edecesin, aracını kasko değerini öğrebileceğin bir çok site var, noterler birliği, sigorta reasürans web sayfalarından kasko değerini öğrenebilirsin, gerisi çarp böl çıkar sonuca bak.

kasko değerini bu siteden öğrenebilirsin.
    2010 Yili Motorlu Tasitlar Vergisi için Geçerli Olan Ocak 2010 Kasko Deger Listesi

• quote:

Alıntıları Göster
    Herkese iyi geceler, bu aralar bu stillerde var bir nazar ama hayırlısı arkadaşlar, akşam ki çıkır çıkır sesi mevzusu vardı ya, korkulu rüya gormektense gidip gostereyim dedim, işten gec cıkmama rağmen, gittim her zaman gitmiş olduğum usta kapatmış, yanındaki başka bir ustaya gosterdim aracı, fakat araba sıcakken o sesi yapmıyor mubarek... ve iyice kıllandım bu sesten rahatsız olmaya başladım :( korkuyorum.... neyse kuzenimin bana hediye almış olduğu ferrari kornayı taktırayım dedim bare bir arka sokaktaki elk.çi ye gitmek uzereyken bide baktım araba sağ yatmış aman allahım jant yerde.... tamircide vida girmiş tekerleğe, neyseki lassa nın lastik tamircisi sadece 20 mt uzaklıktaydı, gittim adam kapatıyor yalvar yakar acıdı halime yaptı lastiğimi, sonra gittim elk.çiye kornayı taktırayım die gittim adam orjinal kornanın yerine takmak istedi, ama ben tuşlu olsun istediğimde o kornayı kullanıyım sekilde ayarlayalım dedim ve bizm aracın torpidonun altından kokpite gececek bir delik bulupta kabloyu uzatamadık tam 1 saat tam vazgeciyordum ki sağ taraftan bir yer bulduk, cektik kabloyu bide anahtar koyduk oldu... gitmişken OSRAM ın ünlü NIGHT BREAKER ampullerini takalı 2 ay kadar olmamasına rağmen yandığı için eski standart ampulle değiştrdim... ve günün sonunda stiin bana olan masrafı 60 tl... ve ortada hiç bişi yok, bunun yanında arabadan gelen sesin ne olduğu da hala belli değil... arabayı ellemicem o sesin sebebini bulana kadar, sorun olcak bişey değil ama yinede ben tedbirimi alıcam.....

bu arada hesap numaramı isteyen herkese PM den yolladım, sitemiz için katkılarını esirgemeyen herkese çook teşekkür ederim...

• quote:

Mtv aracın kasko değerinin %5 inden fazla olamaz hükmü gereği 2003 model 1.9 jtd dynamic stilonun kasko değeri 15600 tl bu değerin %5 i 2003 model araçların 1800-2000 kategorisindeki değerinden düşük dolayısı ile mtv yi 2003 model araçların 1600-1800 motor hacim kategorisinden ödeyeceksin ödediysen de 2. takside mahsup ettirebilirsin sigortacına git anlat o sana bir belge düzenleyecek o belgeyi bir dilekçe ile vergi dairesine götür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VAYA CON DIOS

Arkadaşlar ne kadar olacağı tam belli değil ama şimdilik 2 haftalığına Mersine gidiyorum. Valide rahatsızmış... Bakalım neler çıkacak? Yarına bilet bulabildim. Fırsatım olursa takip edebilirim. Akşam yine girmeye çalışacağım. Takip edemezsem şimdiden teşk ediyorum...

Merhaba Sayın Stilocular,
    Soner, Annene acil şifalar diliyorum,

Arkadaşlar aracımı autokingden aldım ve o sürekli gözüme çarpan göçüklerden kurtuldum,
    Cumartesi akşam Bnadırma'ya döndüm ama internetin azizliğine uğradım, altyapı çalışmalarından dolayı
    az önceye kadar internetim yoktu ama şimdi kaldığımız yerden devam edebiliriz.

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hepinizde hoşgeldiniz,
    yeni arkadaşlardan biri JTD aldığıma pişman olmam umarım demiş, asla pişman olmazsın merak etme, en iyiisni yapmışsın.

Bir arkadaşımda teyp kodu istemiş, CD Playerınızın üzerindeki M ile başlayan seri noyu bana yazarsanız teyp kodunu size söylerim.

Fatihcim hesap numaranı buraya yazabilirisn problem olmaz tek tek uğraşma...
    Para yatırmada sıkıntı çeken arkadaşlar benim PTT hesabına yatırabilirler, 1 lira para alırlar sizden sadece.
    Bende toplu olarak Fatih'e yatırırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatihata

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Sevgili VAYA CON DIOS lütfen annene geçmiş olsun dileklerimi ilet umarım ciddi birşey değildir.
  • quote:

quote:

Mtv aracın kasko değerinin %5 inden fazla olamaz hükmü gereği 2003 model 1.9 jtd dynamic stilonun kasko değeri 15600 tl bu değerin %5 i 2003 model araçların 1800-2000 kategorisindeki değerinden düşük dolayısı ile mtv yi 2003 model araçların 1600-1800 motor hacim kategorisinden ödeyeceksin ödediysen de 2. takside mahsup ettirebilirsin sigortacına git anlat o sana bir belge düzenleyecek o belgeyi bir dilekçe ile vergi dairesine götür.

Alıntıları Göster
    teşekkür ediyorum muhakkak ilgileneceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: ibozkurt17@hotmail.c

Sevgili VAYA CON DIOS lütfen annene geçmiş olsun dileklerimi ilet umarım ciddi birşey değildir.

Alıntıları Göster
    slm
    ustalar bi sorum var. geçenlerde muhabbeti geçtimşi ama,
    bu satıcıyla görüştüm. asr tuşu yok ama adam o kadar ısrala esp asr olduğunda iddalı ki, şaştım kaldım, yok ben tamirciyim, stilocuyum yapmadığı muhabbet kalmadı en son tamam abi fiat a bi sorayım sana dönerim dedim.

nerdeyse şase numaranı ver servisi arayım diyecek oldum.))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ustunh -- 2 Şubat 2010; 0:59:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ustunh

slm
    ustalar bi sorum var. geçenlerde muhabbeti geçtimşi ama,
    bu satıcıyla görüştüm. asr tuşu yok ama adam o kadar ısrala esp asr olduğunda iddalı ki, şaştım kaldım, yok ben tamirciyim, stilocuyum yapmadığı muhabbet kalmadı en son tamam abi fiat a bi sorayım sana dönerim dedim.

nerdeyse şase numaranı ver servisi arayım diyecek oldum.))

• 
Sayfa: önceki 10391040104110421043
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.