Şimdi Ara

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5 (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.273
Cevap
16
Favori
102.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jaddeth

Fragman öncesi yeni banner'lar geldi.

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5

Alıntıları Göster
    73 gün... Eru hepimize sabır versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Imdb'de yazan 13 aralık doğru mu acaba?
    süper bişey bu hobit son zamanların en iyi filmidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sertyazar

süper bişey bu hobit son zamanların en iyi filmidir.

Alıntıları Göster
    Hasta hasta makine başında trailer bekliyorum. Ne hallere getirdin beni PJ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

Hasta hasta makine başında trailer bekliyorum. Ne hallere getirdin beni PJ.

Alıntıları Göster
    Son 20 dakika!...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Son 20 dakika!...

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bekliyoruz.

• quote:

Alıntıları Göster

• quote:

Son 20 dakika!...

Var mı geri sayım filan olan bir site yoksa tahmini bir saat mi var?
  • quote:

quote:

Son 20 dakika!...

Var mı geri sayım filan olan bir site yoksa tahmini bir saat mi var?

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 1 Ekim 2013; 16:03:52 >

• quote:

Mükemmel. İlk film sendromunu sona ermiş gibi. Legolas dayı baya piyasada olacak gibi.
    @Intruder
    Bu arada rütben olmamış be hocam. İş başında görmek güzeldi sizi. Emeklilik olmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zUbE -- 1 Ekim 2013; 16:09:34 >

• quote:

Mükemmel. İlk film sendromunu sona ermiş gibi. Legolas dayı baya piyasada olacak gibi.
    @Intruder
    Bu arada rütben olmamış be hocam. İş başında görmek güzeldi sizi. Emeklilik olmamış.
    Fragmanda neredeyse hiçbir sahne eski değildi.Full aksiyon süper olmuş. EYE OF SAURON

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow in the Dark

Fragmanda neredeyse hiçbir sahne eski değildi.Full aksiyon süper olmuş. EYE OF SAURON

Alıntıları Göster
    İçimde hiç bir heyecan yok. Full yeşilperde sahneleri, bilgisayar animasyonları, 3D numaraları.
  • quote:

@Intruder
    Öyle ahım şahım bir savaş sahnesi göremedim bi 1.06 da ordu var ama savaşı göstermemişler ama genel anlamda iyi.

• quote:

@Intruder
    Trailer mükemmel. Filmde öyle olacak bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Hidroian

İçimde hiç bir heyecan yok. Full yeşilperde sahneleri, bilgisayar animasyonları, 3D numaraları.

Çok yanlış açıdan bakıyorsunuz bence hocam olaya. Perde gerçekten fazla ama sonuç itibari ile de gereksiz değil ki? Ya arkaplandan vazgeçecekler yada perde kullanacaklar.
  • quote:

quote:

Çok yanlış açıdan bakıyorsunuz bence hocam olaya. Perde gerçekten fazla ama sonuç itibari ile de gereksiz değil ki? Ya arkaplandan vazgeçecekler yada perde kullanacaklar.

Atlama zıplama sahnelerinde bile perdeler kullanılıyor artık. Üçlemeye dikkat ederseniz orada aksiyonlu sahneler daha gerçekçidir. Çünkü aktörler aksiyona girmiştir. Miğfer Dibi'nde Legolas'merdivenlerden gerçekten kaymıştır mesela. Animasyon değildir. Teknoloji ne kadar bu işin içine giriyor, o vakit bu tarz fantastik filmlerdeki gerçekçilik ölüyor. 3D'yi de zaten sevmiyorum. Fimler 3D çıkacağım diye saçma sapan numaralarla, ağır çekimlerle çekiliyor.

İşin kısası; Teknoloji ilerledikçe, filmler yapay oluyor.

• Mükemmel bir film ikincisini sabırsızlıkla bekliyorum. en baştan başlıyor dahice

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

quote:

quote:

Atlama zıplama sahnelerinde bile perdeler kullanılıyor artık. Üçlemeye dikkat ederseniz orada aksiyonlu sahneler daha gerçekçidir. Çünkü aktörler aksiyona girmiştir. Miğfer Dibi'nde Legolas'merdivenlerden gerçekten kaymıştır mesela. Animasyon değildir. Teknoloji ne kadar bu işin içine giriyor, o vakit bu tarz fantastik filmlerdeki gerçekçilik ölüyor. 3D'yi de zaten sevmiyorum. Fimler 3D çıkacağım diye saçma sapan numaralarla, ağır çekimlerle çekiliyor.

İşin kısası; Teknoloji ilerledikçe, filmler yapay oluyor.

Alıntıları Göster
    Atmosfer geri dönmüş harika ya inanılmaz etkilendim bu kadar beklemiyordum 2.fragmandan.

3 sene birinci filmi bekledik onu izledik aradan 1 sene nasıl geçti anlamadık sanki şimdi bu 1.5 ay geçmeyecek gibi geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Atmosfer geri dönmüş harika ya inanılmaz etkilendim bu kadar beklemiyordum 2.fragmandan.

3 sene birinci filmi bekledik onu izledik aradan 1 sene nasıl geçti anlamadık sanki şimdi bu 1.5 ay geçmeyecek gibi geliyor.

Alıntıları Göster
    Güzel olacaga benzıyor 2. film sauron un gözü göründü hadi hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: LiuKang

Güzel olacaga benzıyor 2. film sauron un gözü göründü hadi hayırlısı

Alıntıları Göster
    süper
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.