Şimdi Ara

PARDUS'UN DOWNLOADI YARIDA KALIRSA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Pardus'u indiriyorum şu anda. Yüzde 50 lerde şimdi ama 1 saat sonra bilgisayarı kapatmamız gerekiyor. Çözüm olarak ne önerirsiniz. Tam ben bu cümleyi yazarken, masaüstüne "pardus_calisan 1.1" diye bir winrar dosyası kopyalandı. Ancak boyutu 342 Mb. Yani belirtildiği gibi 674 Mb değil. Şu anda download devam etmiyor.

• İnternet Explorer ile indiriyordum. Fakat, 342 Mb.lık bir dosyayı masaüstüne attı ve download sona erdi. Acaba, bu dosya 674 Mb olarak söylenen dosyanın sıkıştırılmışı olabilir mi. O kadar küçültebilir mi boyutunu bilmiyorum ama.

Orjinalden alıntı: canerdeniz

İnternet Explorer ile indiriyordum. Fakat, 342 Mb.lık bir dosyayı masaüstüne attı ve download sona erdi. Acaba, bu dosya 674 Mb olarak söylenen dosyanın sıkıştırılmışı olabilir mi. O kadar küçültebilir mi boyutunu bilmiyorum ama.

Hayır, dosya eksik inmiş. Baştan indirmeniz gerekiyor.

Orjinalden alıntı: Ke[R]eM

quote:

Orjinalden alıntı: canerdeniz

İnternet Explorer ile indiriyordum. Fakat, 342 Mb.lık bir dosyayı masaüstüne attı ve download sona erdi. Acaba, bu dosya 674 Mb olarak söylenen dosyanın sıkıştırılmışı olabilir mi. O kadar küçültebilir mi boyutunu bilmiyorum ama.

Hayır, dosya eksik inmiş. Baştan indirmeniz gerekiyor.

+1

Maalesef bir daha indirmen gerekir.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.