Şimdi Ara

Bu 5'liden Hangisi Yedek Oturmalı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yununu

Kalede Sow'un ne işi var hocam?
    AMD Ryzen 7 7800X3D | ZOTAC RTX 4090 AMP Extreme AIRO | GSKILL 2x16GB Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL30 | MSI MPG X670E CARBON | Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX | Corsair MP600 CORE 1TB M.2 NVMe PCIe x4 Gen4 | SanDisk Ultra 3D NAND 2TB | SanDisk SSD PLUS 2TB | Lian Lİ O11 Dynamic Evo
    Samsung Odyssey Neo G9 49" 240Hz | LG C9 OLED 65" | CORSAIR K70 MK2 Low Profile | Razer DeathAdder V2 Pro | SteelSeries QcK RGB Prism 3XL | HyperX Cloud Flight S
    https://steamcommunity.com/id/katates/
    https://steamplayti.me/ - Steam’de ne oynadığınızı gün gün takip edin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksenhops

quote:

Orijinalden alıntı: miba54

quote:

Bu takım Emre düzeyinde 2 tane genç bir oyuncu almadığı sürece Alex malesef kesilmez.

Malesef? Alex'in kesilmesini istiyorsun galiba

Ya artık adam gelmiş 34-35 yaşına adam kendisininde söylediği gibi koşmuyor seneye ya da bilemedin bi sonraki sene gidecek zaten yavaş yavaş Alex'siz takımı oturtmak lazım ama bi yandan Alex'siz de olmuyor be yakın gelecekte takımın başında görmek istiyorum

Aynı adam "Ben 18 yaşında da koşmuyordum, şimdi de koşmuyorum, hiçbir zaman da koşan bir oyuncu olmadım zaten" de diyor

Alex'in yedek kalacağını veya kalması gerektiğini düşünen arkadaşlar; olmayacak öyle bir şey üzgünüm sizin için. Alex gibi bir futbolcun varsa daima ilk 11 başlar ve farkını gösterir Aynı bu söyledikleriniz 2010-2011 sezonunun başında da söylendi, Aykut Hoca 2-3 maç Kaptan'ı oynatmadı, onsuz bir sistem denedi, baktı olmuyor hop tekrar ilk onbire aldı. 28 golle gol kralı oldu, şampiyonluğu getirdi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu takım Emre düzeyinde 2 tane genç bir oyuncu almadığı sürece Alex malesef kesilmez.

Malesef? Alex'in kesilmesini istiyorsun galiba

Ya artık adam gelmiş 34-35 yaşına adam kendisininde söylediği gibi koşmuyor seneye ya da bilemedin bi sonraki sene gidecek zaten yavaş yavaş Alex'siz takımı oturtmak lazım ama bi yandan Alex'siz de olmuyor be yakın gelecekte takımın başında görmek istiyorum

Aynı adam "Ben 18 yaşında da koşmuyordum, şimdi de koşmuyorum, hiçbir zaman da koşan bir oyuncu olmadım zaten" de diyor

Alex'in yedek kalacağını veya kalması gerektiğini düşünen arkadaşlar; olmayacak öyle bir şey üzgünüm sizin için. Alex gibi bir futbolcun varsa daima ilk 11 başlar ve farkını gösterir Aynı bu söyledikleriniz 2010-2011 sezonunun başında da söylendi, Aykut Hoca 2-3 maç Kaptan'ı oynatmadı, onsuz bir sistem denedi, baktı olmuyor hop tekrar ilk onbire aldı. 28 golle gol kralı oldu, şampiyonluğu getirdi

Alıntıları Göster
    Krasic.

Psn: Galifianakiss

• quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

Bunu ciddi olarak mı söyledim merak ediyorum :-D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

Alıntıları Göster
    Alex'in son zamanları zaten.Aykut Hoca'da en verimli şekilde kullanacağız her maç oynatmayacağız tarzı şeyler söyldi yanlış hatırlamıyosam Alex hakıında

• şaka maka türkiyedeki en iyi kadro fenerde
    Krasic-alex-stoch
    Kuyt

Bence 4-5-1 bu takima iyi gider. Kuyt forvet oynayaz diyenler icin de bal gibi oynar. Fizik olarak ligdeki bircok forvet ve defans oyuncusuna gore iyi ve kondisyonu yuksek. Burdan bir artisi var. hem zaten boyle bir kadro tek degil dort forvet oynar. Krasic alex stoch kuyt hepsi birer gol silahi. Sow da yedek tutularak vaslui macinda oldugu gibi bir liberio yerine oyuna girebilir, boylece cift forvet denenebilir. Veya kuyt sag kanat krasic biraz daha sag ic gibi oynatilabilir.

Bunlar benim dusuncelerim.kadromuz bu sene kagit uzerinde cok iyi ama cok degisen parcalar oldu ve takimin oturmasi zaman alicaktir. Vaslui macindaki oyun sizleri yanilasin sadece takim form tutmali ve birbirini tanimali.

(not: bu yaziyi yobonun alinmadigi dusuncesiyle yazdim. Yobo alinirsa yabanci kontenjani sorun olacaktir. Ortasahaya yapilacak bir transfer de ayni nedenden dolayi turk olmali)

★★★ Fenerbahçe 2012-2013 ★★★
    1 Volkan Demirel 2 Egemen Korkmaz 3 Hasan Ali Kaldırım 4 Bekir İrtegün 5 Mehmet Topal 6 Joseph Yobo 7 Moussa Sow 9 Miroslav Stoch
    10 Alex de Souza 11 Dirk Kuyt 14 Raul Meireles 15 Henri Bienvenu 16 Cristian Baroni 17 Recep Niyaz 20 Sezer Öztürk 21 Selçuk Şahin
    23 Semih Şentürk 27 Miloš Krasić 34 Fehmi Mert Günok 38 Mehmet Topuz 48 Salih Uçan 53 Serdar Kesimal 54 Erten Ersu
    60 Özgür Çek 67 Orhan Şam 77 Gökhan Gönül 85 Serkan Kırıntılı 88 Caner Erkin

• quote:

Orijinalden alıntı: Half Man Half Amazing

4-1-2-1-2 Fener için en uygunudur

Volkan
    GG Bekir Yobo H.A.K
    Topal
    Krasic------Stoch
    Alex
    Sow Kuyt

Aynen ben de boyle dusunuyorum
  • O beşliden ikisi kesilmelidir. Krasic,alex, stoch üçlüsü ve sow birlikte oynadığı takdirde orta saha Mehmet topal ve cristian a kalır. Adamlar orta sahaya mı yetişsin kanatları mı kapatsın. Vaslui maçının ilk yarisindada gördük zaten. Nasıl ezdi adamlar. Ama ikinci yarı Mehmet topuz girince olay hemen değişti. Alex oynayacaksa bana gore fenerbahce 4.1.1 den baskasını oynayamaz.

Orijinalden alıntı: Mulsanne

Vay anasini gecen sezon bizi kurtaran stoch simdi direk yedege cekiliyor taraftarlar olarak.Tebrik ederim sizi

+1
    Bence yavaş yavaş Alexsiz oynamaya başlamamız lazım

"I'm gonna kick your ass"
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

quote:

Orijinalden alıntı: AXU

quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

quote:

Orijinalden alıntı: Half Man Half Amazing

4-1-2-1-2 Fener için en uygunudur

Volkan
    GG Bekir Yobo H.A.K
    Topal
    Krasic------Stoch
    Alex
    Sow Kuyt

kadro cok iyi ama cok gol yeriz böyle stoch geri dönmez alex dönmez krasici bilmiyorum

En ideal kadro bu bence sadece Bekir yerine Egemen'i koy bir de Topal yerine transfer yeter
    sanki çift ön libero oynuyoruz da noluyo daha mı az pozisyon veririz rakibe tek ön libero oynasak..

Gecen sene schusterle beşiktaş bunu oynuyordu.Ne kadar fantastik görünse de sahada olmuyor.Kuyt hariç digerleri pres p sini yapmadığı için adamların topu kullanması çok daha rahat olacaktır.

İyi de ben de diyorum ki sanki şuanki gibi çift ön liberolu sistemde adamlar daha mı az kullanıyorlar topu daha mı az pozisyona giriyorlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: maver1ck7

Volkan
    GG-bekir-egemen-HAK
    Mehmet topal-baroni
    Krasic-alex-stoch
    Kuyt

Bence 4-5-1 bu takima iyi gider. Kuyt forvet oynayaz diyenler icin de bal gibi oynar. Fizik olarak ligdeki bircok forvet ve defans oyuncusuna gore iyi ve kondisyonu yuksek. Burdan bir artisi var. hem zaten boyle bir kadro tek degil dort forvet oynar. Krasic alex stoch kuyt hepsi birer gol silahi. Sow da yedek tutularak vaslui macinda oldugu gibi bir liberio yerine oyuna girebilir, boylece cift forvet denenebilir. Veya kuyt sag kanat krasic biraz daha sag ic gibi oynatilabilir.

Bunlar benim dusuncelerim.kadromuz bu sene kagit uzerinde cok iyi ama cok degisen parcalar oldu ve takimin oturmasi zaman alicaktir. Vaslui macindaki oyun sizleri yanilasin sadece takim form tutmali ve birbirini tanimali.

(not: bu yaziyi yobonun alinmadigi dusuncesiyle yazdim. Yobo alinirsa yabanci kontenjani sorun olacaktir. Ortasahaya yapilacak bir transfer de ayni nedenden dolayi turk olmali)

Orta saha diye yırtınıyoruz bu kadronun Vaslui maçının kadrosundan ne farkı var ? Topal topu alıyor top alacak adam yok. Adam ne yapsın ya yan pas yada geriye oynamak zorunda kalıyor. Arkadaşın videosunu paylaştığı sisokko alınsa tozunu atarız bu ligin.

Football Manager 2012 Kulübü

• quote:

Orijinalden alıntı: PeaceTime1907

quote:

Orijinalden alıntı: maver1ck7

Volkan
    GG-bekir-egemen-HAK
    Mehmet topal-baroni
    Krasic-alex-stoch
    Kuyt

Orta saha diye yırtınıyoruz bu kadronun Vaslui maçının kadrosundan ne farkı var ? Topal topu alıyor top alacak adam yok. Adam ne yapsın ya yan pas yada geriye oynamak zorunda kalıyor. Arkadaşın videosunu paylaştığı sisokko alınsa tozunu atarız bu ligin.

Alıntıları Göster
    Sow yedek medek kalamaz.

Aykut hoca Alex ve ya Stochu takımdan kesecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

Sow yedek medek kalamaz.

Alıntıları Göster
    Alexle çift forvet oynanmazmış. La Alex zaten forvet adam bunu yılldardır söylüyor zaten. Bu takım 4-4-2 oynamazmış niyee Alex çok mu defansa yardım ediyordu yıllardır. Alex yerine Kuytu koysak defans açısından hiiç birşey değişmez.

Orijinalden alıntı: Mishakal

Sow yedek medek kalamaz.

Alıntıları Göster
    Alex gitsin yeter
    Ama tabi ciddi şekilde düşünürsek bence Kuyt kesilmeli.Alex zaten forvet gibi genelde ceza sahası içinde.Sow bence geçen sene gayet iyiydi.Kanatlarda ise Stoch ve Krasic yardırır.Gerçekten ikiside birbirinden meziyetli adamlar.İkiside hızlı.İkiside skora katkı yapan oyuncular.Orta yavaş oyunculardan ama bitirici oyunculardan olmalı kanat ise hızlı olmalı.Kuyt'ta duruma göre takımı ateşleyecek oyuncu olarak oyuna alınabilir.
    Ama açıkçası bence bu sezon bizim 2009-2010 sezonundaki gibi olucaktır.Bizde o sezon ilerde Keita,Arda,Elano üçlüsünü düşünüp önlerinde Baros'u düşünüyorduk.Ama Kewell'ın muhteşem perforsmansı sonrası Kewell ilk tercihimizdi.Hatta bana göre o sezon hem bizim Alex'imizde hemde 10 numara'ya getirilmesi gereken adamdı.Tabi kaptanlıkta almalıydı.Açıkçası Kuyt'tada Kewell havası seziyorum.Oda Kewell gibi saygılı,mücadeleci,hırslı,yetenekli ve iyi şutlar çıkarabilen bir oyuncu.Bence sizin Kewell'ınız olucak admadır.Stoch ilk başlarda olmasada ileride yedeğe düşebilir.Belki Krasiç'te yedek olabilir.Ama Krasiç çok iyi oyuncu.Stoch ise karşısına Eboue gibi biri geldiği ana pasif duruma düşer.

• İş ahlakı olan oyuncuları yedek bırakmaya ne kadar da meraklı bir ülkeyiz Kuyt ve Elmander çoğu genç oyuncudan daha fazla çaba sarf ediyor ve buna rağmen yedek bırakılsın diyenler var.(Kuyt'u 1 maç izledim ona göre konuşuyorum).

Orijinalden alıntı: Kabuska

İş ahlakı olan oyuncuları yedek bırakmaya ne kadar da meraklı bir ülkeyiz Kuyt ve Elmander çoğu genç oyuncudan daha fazla çaba sarf ediyor ve buna rağmen yedek bırakılsın diyenler var.(Kuyt'u 1 maç izledim ona göre konuşuyorum).
    Bana kalırsa Ufak tefek maçlarda Alex i kesecek büyük diğer türlü stoch un yerine caner i falan oynatacak.

Benim şahsi fikrim ise artık alex olmadan bir taktik kurmaya başlamalıyız. Yoksa çok büyük sıkıntı çekicez geçen sene olduğu gibi.

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Bana kalırsa Ufak tefek maçlarda Alex i kesecek büyük diğer türlü stoch un yerine caner i falan oynatacak.

Benim şahsi fikrim ise artık alex olmadan bir taktik kurmaya başlamalıyız. Yoksa çok büyük sıkıntı çekicez geçen sene olduğu gibi.

Alıntıları Göster
    O degilde kuyt ve krasic sag kanat oyuncusu umarim kuyt forvette basarili olur

Orijinalden alıntı: UNNL

O degilde kuyt ve krasic sag kanat oyuncusu umarim kuyt forvette basarili olur

Alıntıları Göster
    Hangi 4'lü daha formdaysa onlar oynar;hücumda ki 4 oyuncu için 5 tane kaliteli oyuncumuz var sadece abartmaya gerek yok.Geçen sene Alex-Sow play off ta sakatlandı oynayamadı hatırlatırım;bunlarda işte sakatlık-form durumuna göre oynayacaklar.

En ideali ise Krasic'i şimdilik görmediğimiz için solda Stoch ortada Alex sağda Kuyt ilerde Sow'dur bence.

Orijinalden alıntı: EяdiL

Hangi 4'lü daha formdaysa onlar oynar;hücumda ki 4 oyuncu için 5 tane kaliteli oyuncumuz var sadece abartmaya gerek yok.Geçen sene Alex-Sow play off ta sakatlandı oynayamadı hatırlatırım;bunlarda işte sakatlık-form durumuna göre oynayacaklar.

En ideali ise Krasic'i şimdilik görmediğimiz için solda Stoch ortada Alex sağda Kuyt ilerde Sow'dur bence.

Alıntıları Göster
    Stoch fırsat varken satılmalı hep bunu söyledim her zaman söylüycem caner gibi hırslı adamı stocha değişirim üstelik 17 milyon teklif vardı kötü olur satılmazsa krasiç kuyt varken...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.