Şimdi Ara

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Ana Konu ve Oynayacaklar Listesi ( PS3 & PS4 & PC ) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.379
Cevap
15
Favori
68.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: feckless

Akşamları aktif olcam ps4 baslamayanlar yenı baslayacaklar pm beklıyorum

Hangi serverdesin? aynı servere açıp birlikte oynayalım şu oyunu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganreis

quote:

Ben karakter bıle acmadım beraberce karar verelım dıye yarın bı arkadas daha baslıcak ps4 te grubu kurup konusarak baslarız uyarmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: doganreis

quote:

Ben karakter bıle acmadım beraberce karar verelım dıye yarın bı arkadas daha baslıcak ps4 te grubu kurup konusarak baslarız uyarmı

bugün az daha karakter oluşturacaktım :) bir server seçip başlayalım, gelen arkadaş ayno serverde açsın karakterini :)
  • Aynen gelırse aksam baslıyoruz olmadı beraber baslarız katılanlar sonradan eklenır

• quote:

Aynen gelırse aksam baslıyoruz olmadı beraber baslarız katılanlar sonradan eklenır

Yarin baslariz. Salidan cumaya katilamama ihtimalim olabilir. Gerci belli olmaz ama badlayalim yarin. ( karoda aksama olmaz da oyunum ulasirsa tabii :))

• Doganreıs uygunmudur

• Benim steamde 140dolar civarı para var oyunu yazın oynamak için 2 yada 3 aylık alıyımı sizce değer mi?
  • Ps4 ıcın whatsapp grubu kurmaya karar verdık kambochıan dostum fıkrı verdi yenı baslayan,bılen bılmeyen herkes davetlidir duzeylı ve saglam bır grup olması dileğiyle katılmak ısteyen pm atsın numarasını

• Oyunun alınış ücreti olan 24.99 dolar her ay mı verilecek yoksa aylık verilecek ücret farklı bir rakam mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jefres

Oyunun alınış ücreti olan 24.99 dolar her ay mı verilecek yoksa aylık verilecek ücret farklı bir rakam mı?

Aylık ücret 15 dolar olması lazım.Birde birkaç gün önce %50 indirimdeydi steamde 12.50 dolar civarı keşke o zaman alsaydınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem3463

quote:

Oyunun alınış ücreti olan 24.99 dolar her ay mı verilecek yoksa aylık verilecek ücret farklı bir rakam mı?

Aylık ücret 15 dolar olması lazım.Birde birkaç gün önce %50 indirimdeydi steamde 12.50 dolar civarı keşke o zaman alsaydınız.

O zaman işte para yoktu maalesef Bir daha indirime girmesinide bekleyebilirim aslında fakat oda anlaşılan çok zaman alır. Aylık ücrete bakabileceğim kesin bir yer var mı hocam?
  • Herkes övüyor bu seriyide hiç oynamadım güya o kadar oyundan sonrada pek oynayasım yok ne yalan söyleyeyim çünkü yetiştiremem 1 defa ps2de oynadım iyi gibi geldi sonra bıraktım strateji ye benzer gibi sanırsam ?
  • quote:

quote:

quote:

O zaman işte para yoktu maalesef Bir daha indirime girmesinide bekleyebilirim aslında fakat oda anlaşılan çok zaman alır. Aylık ücrete bakabileceğim kesin bir yer var mı hocam?

Aylık ücret 15$ ancak hesabı avrupa hesabı olarak açarsanız fiyat euro olarak görünebilir. Bu arada steam'den alacaksanız aylık ücreti Steam Wallet ile ödeme imkanınızda mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Shogun

quote:

quote:

quote:

Aylık ücret 15$ ancak hesabı avrupa hesabı olarak açarsanız fiyat euro olarak görünebilir. Bu arada steam'den alacaksanız aylık ücreti Steam Wallet ile ödeme imkanınızda mevcut.

Aylık ücretin Steam Wallet'tan gitmesi iyi yoksa devam edemem.

• 1.5 yıllık TERA Online maceram muilty account dan dolayı ban yediğimden bitmiştir. Onun boşluğunu doldurmak için FF başlamak istiyorum ama serverlarda ki lag olayı hala devam ediyor mu ? Genelde healer oynamayı sevdiğimden lag büyük bir problem olabiliyor. Bu konuda oynayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim :)
  • Final Fantasy XIV: A Realm Reborn. sadece onlinemi oynanıyor,single oynanıyormu?
  • Online sadece. @birol özsoy

Uzun zamandır oynamıyorum ama bildiğim kadarıyla pek lag olmuyormuş artık.Gerçi ben oynarken de öyle aşırı lag yoktu.Sadece sallıyorum bir boss alan skilli yapıyor , 2 saniye içinde o alana vuracak.Sen 1.5 saniye içinde çıksan bile yiyordun o damagei.Onun dışında oynanışı etkileyen herhangi bir sıkıntı yoktu. @dlphns
  • Şu indirimleri ne yazıkki kaçırdım oyun sizce yakın zamanda tekrardan indirime girer mi?
  • quote:

Şu indirimleri ne yazıkki kaçırdım oyun sizce yakın zamanda tekrardan indirime girer mi?

Steam'de girmez ama amazonda %50 indirimde isterseniz oradan alabilirsiniz. (Not: Steam'e eklenmiyor.)
    http://www.amazon.com/Final-Fantasy-XIV-Reborn-Download/dp/B00CMSCV4Q
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Shogun

quote:

Şu indirimleri ne yazıkki kaçırdım oyun sizce yakın zamanda tekrardan indirime girer mi?

Steam'de girmez ama amazonda %50 indirimde isterseniz oradan alabilirsiniz. (Not: Steam'e eklenmiyor.)
    http://www.amazon.com/Final-Fantasy-XIV-Reborn-Download/dp/B00CMSCV4Q

Steam'e eklenmezse sıkıntı hocam ya.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.